HaircuttingStories.com

Your home for hair/hair cutting/head shaving stories and forums

Kort en krachtig
Author: Stekel
Content: XXX
Location: NA
Category: NA
Type: Sexual fantasy
Post date: Tuesday, August 23, 2005
Language: Dutch
Rating: 4.804.80 average from 10 readers
Page views: 3448
   

Author: Stekel Story titel: Kort en krachtig Category; sexual and fantasy Rating : R Story language: Dutch No email adress please

Lekker onderuit zat Linda naar de televisie te staren. Niet dat er iets interessants op TV was, zoals altijd. Dus lag ze lekker wat te zappen. Op het ene net was natuurlijk dat eeuweige voetbal, op het andere net het gebruikelijke aktualiteitenprogramma. Eigenlijk was het dus een doodnormale donderdagavond. Uiteindelijk kwam het dus toch maar weer op MTV neer, met de snelle clips, goede muziek en wat onnozele chatpraat in de balk onderin. Wat zagen die jongens en meiden er toch altijd goed uit op TV. De jongens gespierd en goed gebruind, de meiden met hun strakke boeken en bloesjes en hun mooie lange haren. Linda's gedachten gleden af naar haar eigen lichaam. Ze mocht er eigenlijk best zijn. Ze was gemiddeld van lengte, had een slank postuur en niet te grote borsten. Ze was best tevreden met haar lijf en ook haar gezicht mocht er best zijn. Gelukkig had ze geen bril nodig en daardoor kwamen haar bruine ogen goed uit. Ze maakte zich altijd lichtjes op en droeg haar haren vaak in een staart, waardoor haar gezicht nog beter tot zijn recht kwam. Linda zag zichzelf al als een van die danseressen op het beeldscherm huppelen. Toch, als ze er langer over nadacht zou ze ook wel eens wat anders willen. Al jaren kocht ze haar kleding bij dezelfde winkel in de stad en droeg ze haar haren op dezelfde manier, wat een voorspelbaarheid. Zou dat de reden zijn dat ze er maar niet in slaagde om een vriendje te krijgen. Ze rookte niet, ze dronk nauwelijks. Zouden de jongens haar niet te saai vinden. Had ik maar eens het lef om me zo te vertonen, dacht Linda, terwijl een punkbandje het beeldscherm vulde. De zangeres van de groep droeg een kort minirokje, met daarboven een nethempje. Ze was zwaar opgemaakt, haar ogen bijna zwart en had wel 20 oorringetjes in. Haar haren waren paars, geknipt in een korte hanekam. Achter en opzij bijna kaal. Alleen bovenop stond een reepje haar van ongeveer 5 cm lengte. Onwillekeurig voelde Linda aan haar eigen saaie lange haar, dat nog pas vorige week bij de dorpskapper keurig ontdaan was van de puntjes en op een lengte net beneden haar schouders viel.

Linda fantaseerde dat zij bij diezelfde kapper kwam en vroeg om een kapsel zoals die punker. Ze moest grijnzen om de gezichten die dan opgezet zouden worden, maar stiekum wond de gedachte haar ook een beetje op. De punkgroep was allang vervangen door het volgende 13 in een dozijn bandje, maar in gedachten zag Linda nog steeds die zangeres over het beeld springen. Natuurlijk zou zij het nooit paars laten verven of met een hanekam laten knippen, maar het idee van die opgeschoren zijkanten liet haar maar niet los.

's nachts kon Linda de slaap maar niet vatten en de gedachte aan kort haar wond haar steeds meer op. Toen ze zich voorstelde dat ze zelf in de kappersstoel zat en de kapster, uiteraard ook met extreem kort haar, de schaar in die van haar zette, vond haar hand vanzelf het opwindende plekje tussen haar benen. Ze rilde helemaal bij de gedachte en kreunde bij de explosie die in haar lichaam volgde.

De volgende ochtend werd Linda al vroeg wakker. In de badkamer bekeek ze zichzelf in de spiegel en probeerde het idee uit haar hoofd te zetten. Maar het leek wel een obsessie. Ze pakte haar haren vast in een strakke staart en bekeek zich nog eens, terwijl ze zich probeerde voor te stellen dat de lange haren er niet meer waren. Ze kwam tot de conclusie dat het haar best zou staan, maar wist niet zeker of ze zo'n rigoreuze verandering wel zou durven.

Linda besloot naar de stad te gaan en daar bij een willekeurige kapper naar binnen te lopen en in een boek wat modellen te bekijken en om advies te vragen. Ze kleedde zich aan in haar normale, saaie spijkerbroek en shirtje, nam snel een paar happen van haar ontbijt en haastte zich naar de trein. In de trein leek het wel of alle meiden kort haar hadden. Soms een gewoon jongenskopje, soms zelfs wat korter. Linda rilde bij het idee dat zij vanavond misschien ook zulk kort haar had en ze voelde nog eens aan haar staart. In de stad voelde Linda de zenuwen door haar lijf gieren en ze maakte haar gebruikelijke rondje door de winkelstraten. Ze had wel een aantal kappers gezien, maar dat waren of van die hele grote of leken heel erg op de dorpskapper waar ze altijd kwam. In ??n van de zijstraten ontdekte ze een kapsalon waar je zo kon binnenlopen zonder afspraak en met haar hart kloppend in haar keel stapte ze naar binnen. Het was er druk in de mooi ingerichte zaak. Een aantal kapsters was bezig met hun klant en Linda was bang dat ze op het verkeerde moment kwam. Uit de achterkamer kwam echter nog een kapster, die Linda een rood gezicht van opwinding bezorgde. Het kwam niet door wat de kapster tegen haar zei, maar door de haren van het meisje. Linda wist meteen dat ze zo'n kapsel ook wilde. Het meisje was blond, heel erg blond en heel erg kort. De haren boven haar oren en in haar nek waren superkort opgeschoren, alleen bovenop was het wat langer en droeg ze het in stekeltjes overeind. Linda stotterde een beetje toen ze vroeg of ze geknipt kon worden. De kapster die zich voorstelde als Jolanda vertelde haar dat het op dit moment eigenlijk te druk was in de kapsalon maar dat ze gerust even kon wachten of op een later moment kon terugkomen. Linda vroeg of ze dan door Jolanda geknipt kon worden. Jolanda bleek die dag heel wat afspraken te hebben, maar ze zei dat ze tegen sluitingstijd nog wel even tijd had voor Linda. Teleurgesteld maar tegelijkertijd opgewonden verliet Linda de kapperszaak, in de wetenschap dat later die middag haar wens in vervulling zou gaan.

Die middag besteedde Linda met het aanschaffen van nieuwe kleren. Het waren niet de kleren die ze altijd had gekocht, maar ze had speciaal de kleinere zaakjes opgezocht om eens echt wat anders te kopen. Ze had een leren broek gekocht met daarop een uitdagend topje, een kort minirokje met netpanty's en natuurlijk de schoenen met hoge hakken. In een parfumeriezaak had ze nieuwe make-up gekocht en mooie felle lipstick. Voor ze het wist liep ze met haar handen vol tassen terug naar de kapper. De zaak bleek inmiddels nagenoeg leeg, de laatste klant was aan het afrekenen en er werd al druk opgeruimd. Gelukkig kwam Jolanda al snel aanlopen en vroeg aan Linda of ze nog even kon wachten. Geduldig nam Linda plaats in een van de stoelen en zag hoe de restanten van een dag hard werken werden opgeruimd. Tenslotten kwam Jolanda naast haar zitten en vroeg hoe Linda haar haren wilde laten knippen. 'Eh, ik wilde het eigenlijk wat korter hebben, maar weet niet precies hoe', zei Linda met een dichtgeknepen keel. Jolanda liet haar een aantal boeken zien met modellen met kort haar, maar er zat eigenlijk niets tussen wat leek op het haar van Jolanda. 'En zo kort als jij', durfde Linda eindelijk uit te brengen, 'zou dat mij staan ?'. "Ja natuurlijk', antwoordde Jolanda, 'maar dat is wel erg kort, wil je het echt zo hebben'. Linda bloosde opnieuw en kon alleen maar knikken'. 'Ik kan me voorstellen dat je dat spannend vind', zei Jolanda geruststellend,'en als je het niet zeker weet kan ik het ook eerst wat minder kort knippen, korter kan altijd nog'. 'Nee, ik wil het zo kort als jij', zei Linda met wat meer zelfvertrouwen','toen ik vanmiddag binnenkwam, wist ik het meteen, zo wil ik het'. 'Bedoel je dat je het ook zo blond wilt', vroeg Jolanda met enige aarzeling. Zonder er verder over na te denken knikte Linda weer van Ja.

'Je hebt heel mooi haar", zei Jolanda, 'waarom wil je het nu anders'. Linda vertelde dat ze eigenlijk altijd heel tevreden was geweest over haar leventje en haar uiterlijk, maar dat ze ondanks het feit dat ze er goed uitzag altijd alleen gebleven was.'ik heb eigenlijk nooit de moed gehad om eens wat anders te doen en nu wil ik dat wel, daar ben ik heel zeker van'".'Ik heb vanmiddag in de stad ook nieuwe kleren gekocht en nieuwe make-up, zodat de verandering vanavond compleet is. "Mag ik eens kijken wat je allemaal gekocht hebt', vroeg Jolanda nieuwsgierig. Linda liet haar de leren broek en het minirokje zien en vertelde lachend dat de verkoopster het prima vond staan bij haar lange haren.

Intussen waren alle andere kapsters naar huis gegaan en het was al ver over sluitingstijd toen Jolanda voorstelde om maar eens aan de slag te gaan. Ze nam Linda mee naar een van de wastafels om haar lange haren voor de laatste keer te wassen. Linda was erg opgewonden en had moeite om de rillingen door haar lichaam voor Jolanda te verbergen. 'Vind je het spannend", vroeg Jolanda toen Linda voor de spiegel zat. Linda, die haar ogen niet van de haren van Jolanda kon afhouden zei, 'ontzettend spannend, maar ik vind jou zo mooi met die haren en ik hoop dat het mij ook zo goed staat'. Nu was het de beurt aan Jolanda om te blozen,'weet je', zei Jolanda, 'tot voor kort had ik het ook zo lang als jij, maar toen mijn vriend het uitmaakte was ik zo boos en teleurgesteld dat ik ze rigoreus heb laten afknippen. Hij was altijd zo trots op mijn lange haren en dat was voor mij de manier om definitief afscheid van hem te nemen. En eigenlijk bevalt het me heel erg goed zo kort, je bent 'smorgens snel klaar en het zit de hele dag goed'. Linda vertelde van de punkgroep en hoe ze op het idee gekomen was.'Alleen de piercing ontbreekt nog', zei ze lachend.Jolanda had Linda inmiddels een kapmantel omgedaan en begon haar haren te borstelen. Ze nam de lange haren van Linda in een strakke staart achter haar hoofd . "Zeker weten ?'' vroeg ze. 'Zeker weten', zei Linda en voelde hoe Jolanda met een grote schaar de staart afknipte. 'Nu kun je niet meer terug', glimlachte Jolanda terwijl ze in de spiegel naar Linda keek. Hun ogen kruisten elkaar terloops en bleven als een magneet hangen. Het duurde niet langer dan een seconde, maar het voelde aan als een eeuwigheid. Linda wist niet wat haar gebeurde, maar ze werd helemaal warm van binnen toen ze in de ogen van Jolanda keek.

Jolanda had blijkbaar ook zoiets gemerkt want ze sloot de winkeldeur af en deed de lamellen dicht, zodat pottenkijkers van buiten niets konden zien. Ze kwam terug bij Linda en begon opnieuw de haren te borstelen. 'Er is al een heel stuk vanaf, maar voordat ik verder ga moet ik ze eerst bleken', zei Jolanda, 'bij erg korte haren gaat het branden op de hoofdhuid'. Ze nam een tube en smeerde de haren van Linda in met een blauwachtig goedje. 'Dit moet een halfuurtje inwerken, intussen neem ik een sigaretje als je het niet erg vind. Wil je er ook ??n ?. 'Eigenlijk rook ik niet, maar bij een totale verandering hoort ook een eerste sigaretje', zei Linda en stak voor het eerst in haar leven een sigaret op. 'Je vertelde straks over een piercing'', zei Jolanda, 'wil je die van mij eens zien ?. Jolanda trok haar shirt omhoog en Linda zag dat ze in de tepel van haar linkerborst een mooi zilveren ringetje had zitten. "Doet dat niet zeer', vroeg Linda met een huivering over haar rug. 'Valt best mee'zei Jolanda, 'wil je er eens aan voelen'. Linda's hand ging naar het ringetje toe en raakte het voorzichtig aan. Ze zag dat de tepel van Jolanda direct reageerde en fier overeind kwam staan. Opnieuw ontmoetten de ogen van Linda en Jolanda elkaar en nu leek de magneet wel honderd keer sterker. Zo sterk zelfs dat de lippen van Linda wel naar die van Jolanda toe moesten. Toen ze elkaar raakten werd Linda helemaal week en zonder het echt te beseffen kuste ze voor het eerst een vrouw. De tong van Jolanda drong diep in de mond van Linda. Met moeite konden ze zich loswurmen van elkaar.

'Kom, tijd voor het echte werk', zei Jolanda en ze waste het bleeksel uit de haren van Linda. Linda schrok even van de wilde bos witte haren die tevoorschijn kwamen. "Geduld', zei Jolanda, 'ze zijn zo weg'.

Jolanda begon eerst de bovenkant te knippen. Met vlugge, ervaren vingers knipte ze de haren op vingerdikte af en Linda zag de eerste stekeltjes al tevoorschijn komen. Zo werkte ze de hele bovenkant af voordat ze de tondeuze pakte en met een klik tot leven bracht. Linda voelde de trilling van de tondeuze in haar nek naar boven trekken. Eerst was er nog niet zoveel verandering te zien, maar toen Jolanda aan de zijkant begon zag Linda dat lange plukken van haar hoofd afvielen. Het spannendste was het moment dat de haren boven haar oren werden weggeschoren, zodat ook daar alleen maar stekeltjes resteerden. Jolanda keek naar het resultaat en vroeg aan Linda of ze het kort genoeg vond of dat het nog iets korter mocht dan bij Jolanda. 'Dan scheer ik het nog iets hoger op en maak een mooie overgang naar het wat langere haar', legde Jolanda uit. Linda vond alles goed op dat moment en Jolanda plaatste een nieuw kammetje, waarmee ze opnieuw de ronde deed over het hoofd van Linda. Toen Jolanda klaar was, waste ze de haren van Linda nog een keer goed uit, om alle resterende stekelhaartjes te verwijderen. Ze smeerde wat gel in haar handen en zette daarmee de haartjes bovenop het hoofd van Linda overeind. 'Wat is er aan de hand, vind je het niet leuk ?', vroeg Jolanda toen ze tranen op het gezicht van Linda zag. Linda keek haar aan en bracht snikkend uit: 'Jawel, ik vind het echt te gek, maar het is zo anders in ??n keer, en dan van net met jou'. Jolanda pakte haar bij de hand en keek Linda aan. ?ls ik je niet had willen kussen, had ik het zeker niet gedaan', zei Jolanda zachtjes tegen Linda, 'en als jij er spijt van hebt, doen we net of het niet gebeurd is". 'Zo bedoel ik het niet', zei Linda, ' maar het gaat allemaal zo snel. Ik heb nooit wat met een vrouw gehad maar met jou voelt het zo....gewoon en fijn. Ik ben echt blij dat ik hier ben gekomen en ik wil je graag beter leren kennen. Mag ik je nog een keer kussen?'.

Jolanda kon alleen maar lachen en ze nam het hoofd van Linda tussen haar handen en keek haar diep in de ogen aan. 'Ik weet ook niet wat er met mij gebeurt, lieve Linda, maar jij hebt iets in mij losgemaakt wat mijn hele hoofd op hol brengt. Ikheb ook nog nooit wat met een vrouw gehad maar met jou wil ik meer dan alleen maar kussen. Wil je straks met mij mee naar mijn huis gaan om elkaar verder te ontdekken. 'Graag', zei Linda, "maar nu wil ik me graag omkleden in mijn nieuwe kleren. Zou jij me daarna willen opmaken met m'n nieuwe make-up ?'. 'Wil je voor mij dan ook nog wat doen', vroeg Jolanda, 'nu ik mijn haren zo kort heb, kan ik nog maar aan ??n ding denken, nog korter haar. Ik wil graag dat jij mij met de tondeuze helemaal kort knipt. Wil je dat voor me doen?'. 'Ik vond je eerst al mooi, maar ik denk dat je met een stekeltjeskapsel helemaal te gek bent", zei Linda, 'wat doen we eerst ?'. "Eerst die oude kleren uit, dan opmaken, dan tondeuze en dan nieuwe kleren aan'' stelde Jolanda brutaal voor. "Klinkt goed',lachte Linda, die zich al ontdeed van haar kleren, 'maar alleen als jij ook naakt gaat'. Ook Jolanda trok haar kleren uit en begon Linda op te maken, niet te opvallend maar zeker ook niet te licht. Na een lange hartstochtelijke zoen was Jolanda aan de beurt. 'Hoe werkt dit precies' vroeg Linda, die nog niet eerder een tondeuze gebruikt had. 'Ik zal hem klaarmaken en daarna hoef je hem alleen aan te zetten en over mijn hoofd bewegen. Kijk, ik gebruik dit opzetstukje, wat 6 mm haar overlaat, dat is twee keer de lengte die ik bij jou aan de zijkanten heb gebruikt'. De rollen waren nu omgekeerd. Jolanda in de stoel en Linda, die kapster speelde. Daar klonk weer de bekende klik en de zoemende tondeuze deed zijn werk. Aan de zijkanten en de achterkant leek er weinig haar vanaf te komen, maar toen Linda de tondeuze op het voorhoofd van Jolanda zette en hem voorzichtig naar achteren bewoog, vielen er toch behoorlijke lokken naar beneden. 'Het word mooi, het wordt heel mooi', zei Linda, terwijl ze de laatste haren bij Jolanda wegschoor, 'misschien wil ik het later ook wel zo kort'. Na de laatste klik volgde de stilte. Langzaam stond Jolanda op uit de stoel en draaide zich om. Bijna in trance keken de meiden elkaar aan. 'Je bent mooi zo", zei Linda. 'Jij bent ook mooi' zei Jolanda, 'ik wil je nu en hier'. De hand van Linda ging opnieuw naar de piercing van Jolanda met hetzelfde effect als de vorige keer. De tongzoen tussen de meiden was lang en hevig. Al kussend zakte Jolanda langzaam door haar knieen tot zij met haar tong langzaam tussen de lipjes door naar binnen drong. De handen van Linda bleven maar over het kortgeschoren haar van Jolanda wrijven, terwijl ze zich langzaam in de kappersstoel liet zakken en genoot van de extra behandeling door haar kapster. Wat een verschil met gisteravond toen ze nog eenzaam en alleen thuis op de bank zat te zappen. De komende tijd zou alles anders worden......Ratings breakdown


Rate this story now.
 

Enter some comments about this story or see what others have said on the forums.

Recommendations
If you liked this story, here are others that you might like.

4.424.42 /45     60936093 views   Dutch
Net Zo Kort Als Geke by TonDeuseman (2007-Dec-21)
Time for a change - XXX - Home - Sexual fantasy

4.734.73 /66     70367036 views   Dutch
Het Mooiste Cadeau by Heavenlyhair (2008-Sep-15)
Surprise - XXX - Salon - Sexual fantasy

4.484.48 /60     1255912559 views   Dutch
Aandacht! by Liz (2006-Sep-05)
Time for a change - X - Barbershop - Fantasy

4.604.60 /88     1614716147 views   Dutch
Annelie's Verrassing by Rob Middendorp (2006-Oct-23)
Surprise - R - Salon - True

4.314.31 /52     65676567 views   Dutch
Eindelijk mijn beurt! by TonDeuseman (2006-Dec-16)
Time for a change - XXX - Home - Sexual fantasy


RSS Feed By visiting HaircuttingStories.com you are agreeing to our Terms of service
Add your story to HaircuttingStories.com

Your Internet home for stories about male and female haircuts, head shaves, buzz cuts, alternative hairstyles, and more!
Copyright 2002-2014 by the owners of HaircuttingStories.com