Home » Language » Dutch » Melanie

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 4   Average: 2.3/5]

Melanie nam haar geknipte haren van de grond. Ze bekeek de mooie lokken waarmee ze Funda geil had gekregen. Funda die verlangde naar meer. De blondine streelde de donker schone met haar haren. Ze likte aan de tepels van Funda, hard en lekker. Funda?s handen speelden met de blonde vlecht.

?Melanie, bel je vriendin op, ik wil dat zij jouw haren gaat scheren. Ik wil toekijken hoe jouw haren vallen. Dan zijn ze bruikbaar om een sjaal en misschien zelfs een slipje van te maken?

?Oh Funda, wat heerlijk dat je me verder gaat knippen, mijn lange haren om jouw lichaam te zien. Amie zal je wel bevallen, haar haren moeten nodig geknipt worden, ik regel dat wel. Ik wil graag door jou zelf geknipt of geschoren worden, alsjeblieft? je kan bij Amie toekijken, haar lokken voor Samira bijvoorbeeld.?

Melanie likte en kuste het lichaam van Funda. Haar tong speelde met de haartjes van de poes van Funda. Funda likte de vlecht en beeldde zich in hoe de vlecht afgeschoren kon worden? een lang gekoesterde fantasie van haar.Nu had ze een blondine die mee wilde werken om deze fantasie te vervullen.

?OK, ik zal je zelf scheren, kan Amie toekijken, lijkt me ook wel goed. En als je Amie zover krijgt, mmm dan maak ik je glad nadat je vlecht eraf is.?

Melanie belde Amie, Amie wilde wel komen maar had nog een vriendin bij haar in huis. Of die mee mocht komen? Melanie vroeg hoe ze eruit zag. ?Anneloes heeft lang roodbruin haar, in een lange paardenstaart Mooie golvende lokken, heerlijk zacht op mijn blote huid.??Zou ze bereid zijn wat te laten knippen voor Funda of Samira???Denk het niet, ze is zuinig, en het is zo ook erg mooi? ?OK neem haar mee, misschien verandert ze wel van gedachten als ze Funda heeft ervaren??

Amie en Analoes kwamen binnen. Melanie was gelijk weg van Analoes? lange staart. Ze wist ook dat ze die staart eraf zou krijgen, goed of kwaadschiks. Ze fantaseerde dat Analoes vastgebonden werd, uiteraard met lokken van Amie als touw. Ze zou haar uitkleden en aan Funda aanbieden. En de staart zou zij zelf bij het elastiekje gaan afknippen, als cadeautje voor Funda, omdat zij Melanies blonde vlecht liet afscheren.

De blonde Amie werd door Melanie gezoend, mond op mond, de tongen raakten elkaar eventjes. Amies lange haar was ook billang, eigenlijk er net over heen. Ze had een soort staartje in. Het hield het haar net boven de billen bij elkaar. Amie pakte Melanies vlecht en bekeek die.

?Je hebt een stuk geknipt, wat fijn voor je. Vertel hoe het voelde, enne? mag er meer af??

?Oh Amie, Funda pakte het haar nadat we samen een vlecht hadden gemaakt. Ze knipte voorzichtig de lange kwast. Het was super om mijn haar te zien vallen. Ik kwam helemaal klaar en Funda was zo blij dat ze mij vroeg h??r klaar te maken. Daarvoor heb ik jou gebeld. Ze moet speciaal klaar komen, niet alleen door mijn vingers.?

?Spannend Mel, ik wil graag meedoen. Maareh, Analoes is achteraf wat minder handig..? ?Analoes is juist heel handig, – grinnikte Melanie- Ik heb een heel geil plannetje in mijn hoofd, daarbij is Analoes juist heel belangrijk. Ze is zo mooi met die lange volle staart. Funda is dol op zulke lokken en zal heel blij zijn met die zachte haren.?

?Ik denk niet dat dat plan lukt, Analoes d?r staart is heilig.?

?We zullen zien, laat me het eerst eens goed vasthouden, ik word geil van die bewegende staart. Laat mij er eens mee spelen, dan stel ik je zo aan Funda voor . Die zit al te wachten op nog een behaard blond poesje, ze zal je graag willen helpen kappen?

?Klinkt niet gek, ik ben m?n bosje een beetje beu, maar ja? de juiste kapper nog niet gevonden. Nu , lijkt me een strak plan?.

Melanie liep op Analoes toe, en stelde zich voor. Ze voelde de haren langs haar handrug toen ze Analoes d?r gezicht aaide. ?Ik wil je zoenen en wel met los haar, jou lokken los om je heen, en mijn haar los? wil je mijn vlecht losmaken? ?Analoes nam de vlecht en knoopte het touwtje los. Met haar vingers gleed ze zacht door het blonde haar, de haren kwamen op die manier goed los uit de vlecht. Ze streelde en bewonderde gelijktijdig het lange zachte blonde haar.

?Vreemd touw, het lijkt wel op een haarlok, maar goed je haren zijn prachtig zo ontvlecht. Net zulke golfjes als mijn haar.?

?Het is een lok van Funda, mijn seksmeesteres, een mooie oosterse vrouw. Ze schonk me deze lok voordat ze mijn haren ging knippen. Ze heeft ongeveer 20 centimeter geknipt, heel spannend was dat. En jouw haren zijn ook heel erg mooi, de kleur, de lengte en het is zo zacht. Oh, jouw staart windt mij op Analoes. Heb je nou niet de wens om geknipt te worden, de meeste vrouwen van ons hebben dat immers.?

?Nou nee, mijn haar is nog niet rijp voor de schaar. Ik ben niet blond, mijn haren zijn gekweekt om geknipt te worden voor seks. Je mag me borstelen, kammen whatever, maar de schaar blijft eruit.?

?Jammer , ik zou er zo graag een stukje van willen, een paar centimeter op de grond zien dwarrelen??

?Forget it, Melanie. Amie zou heel boos worden op me als ze merkte dat ik heb laten knippen. Zij snijdt elke week de puntjes af.?

?Nou Amie zal niet zo snel boos worden hoor? Als zij het goed vindt, .. laat je me dan een beetje knippen??

?Nee liever niet, ik wil deze lengte houden.?

?Jammer, maar ?t geeft niet, spelen kan zonder schaar ook wel.? En Melanie haalde de staart los van het elastiek. Haar vingers gleden door de lange roodbruine zachte haren. ?Ik ga je borstelen, volgens mij wordt je haar daar heel mooi van. Het is zo zacht en mooi van kleur. Ik begrijp dat je het wilt houden. Ik ben ook benieuwd wat je van Funda zal vinden. {ondertussen gleed de borstel door het lange roodbruine haar, mooie slagen maakte ze door de golven} Zij zal jouw lokken ook wel van dichtbij willen zien. Je zult zien dat ze je haar heel prettig kan strelen. Ze is heel lief en mooi. Misschien dat je haar ook nog wel mag kussen en haar donkere haar aanraken.?

?Je bent echt gek op haar , Amie had het ook over die Funda. Een vriendin van haar vertelde erover. Amie wil graag haar haren laten knippen en hoopt dat Funda dat zal voorstellen. Ik snap het niet helemaal. Ze heeft zulk mooi lang blond steil haar, zo zacht als ze me ermee streelt. Waarom zou ze het knippen? Oh je borstelt wel heel goed, het voelt heel lekker om door jou geborsteld te worden, je doet het rustig en het ziet er mooi uit. Nee, mij haren wil ik nog niet knippen, en Amie krijgt er spijt van??

?Tja, Analoes, wij blondines worden groot gebracht met het laten groeien van ons haar, met als doel het in een spel af te laten knippen. Samira kwam naar ons centrum en koos mij uit om Funda te dienen. En ik heb Amie bij Samira aangemeld. Zo is het gaan lopen. En nu zit jij hier ook. Ik zal weer een staart bij je inleggen, dan is je haar mooi dik. Funda zal het zo ook wel mooi vinden. Al is los wel sexy, zeker als je wat minder gekleed gaat. Mmm, wat wil je zelf {ze hield het haar vast met een hand en liet Analoes beslissen}.?

?leg maar een staart in, en stel me gauw voor aan Funda. Ik ben heel nieuwsgierig naar die lang blond haar kapster van jullie.?

De twee meiden kwamen bij Funda. Amie was er al. Melanie stelde Analoes voor. Funda was heel ge?nteresseerd. Maar voelde meer voor Melanie. Ze wilde de vlecht terug zien, scheren en klaarkomen. De roodbruine schone had ook heel mooi haar. Ze was benieuwd hoe het zou voelen, en probeerde voorzichtig het haar van Analoes uit. Haar hand streek zacht langs de staart. ?Super zacht dit haar, heel lekker Analoes. Je hebt heel mooi haar. Blond haar is toch weer anders? Ik had Melanie iets gevraagd en beloofd zich verder te laten knippen. En nu brengt ze zelfs twee mooie haardossen mee, Dat wordt leuk vandaag. Jij mag kiezen Melanie, wie ga ik eerst kappen??

Analoes was sprakeloos en voelde zich niet op haar gemak, maar voelde ook een tinteling in haar buik. Geknipt worden was misschien niet echt eng als je er veel lol aan beleefde… ook niet verkeerd.

Melanie was duidelijk ?Ik wil als eerste, maar Amie gaat het doen? terwijl jij met Analoes speelt. Maak de staart maar eens los en zie hoe mooi het lange haar is. Analoes is een cadeautje van Amie voor jou? Wee je, Amie heeft een mooi bosje tussen haar benen, dat eerst nog gekapt mag worden, dat doen we nu en daarna wil ik kort, en als het mag? kaalgeknipt worden door jou.?

?Mmm, Amie laat eens zien dat bosje van jou, ik kan goed kappen, bosjes zijn mijn specialiteit.? Amie knoopte haar spijkerbroek los en liet ?m zakken. Slipje had ze uitgelaten, dus ?t mooie bosje werd gelijk zichtbaar. ?Heb jij ook zoiets moois in je broek?? vroeg Funda aan Analoes. Die kleurde en voelde weer de tinteling in haar buik. Helemaal toen Funda zacht over haar kruis streelde. Het wond haar toch wel op. Zacht fluisterde ze, enigszins hijgend ?jah, ik ben ongeschoren net als Amie?. ?Oh Analoes, ik wil je graag bewonderen zo meteen. Voel eens bij Amie en vergelijk met Melanie? Wil je de schaar en het scheermes voor me pakken Mel, ik het idee dat Analoes als eerste bij Amie gaat sprokkelen.? Funda streelde Analoes haar lange roodbruine manen. Ze likte de hals die ze van het lange haar vrij veegde ?ga op je knie?n zitten, dan kun je beter snijden. Pak ?n plukje en snij het af. We doen het droog en maken haar straks glad. Melanie raap jij de haartjes op??

Het ging als gepland, de haartjes van Amie vlogen er snel af. Analoes vond het leuk. Ze was benieuwd of ze gelijk ook zelf gedaan zou worden, daar had ze wel zin in. Amie was heel aantrekkelijk en lief, ze streelde Analoes met haar lange blonde manen. Melanie tilde de mooie roodbruine staart op en streelde er Funda mee, die stond er dicht op om niets te missen. ?Funda dit mooie haar zal jouw middel sieren, het is zo zacht en past goed bij jouw huid. Mag ik het je aanbieden, nadat ik ben gedaan?? Melanie fluisterde bijna. Funda kreunde ?ik wil dit haar over mijn lijf voelen, ze moet me strelen met haar haren er nog aan. Ik wil haar lekkere haren er niet in ??n keer eraf hebben. De helft scheren zal me enorm opwinden. Ze mag twee staarten inleggen zo meteen als ze met Amie klaar is. Maar eerst jouw blonde haren eraf?. Je moet het losmaken voor me Melanie, dan kammen we het voor je ogen en knippen het h??l kort op je hoofd af. Je blonde lokken zullen dan voor je gezicht langs naar beneden glijden, zo in je schoot waar je ze zult bewaren voor mij. Analoes mag wel meehelpen, Amie wil ik zelf gaan doen. Ik wil haar kort scheren, al haar haren bij elkaar houden in een mooie lange staart.? Melanie gilde zachtjes van genot, en maakte gelijk haar lange blonde haren los. Het viel om haar schouders heen, als een gordijn. Funda haalde een deel naar voren. Half het gezicht was bedekt met blond haar, een heel opwindend gezicht.

Analoes stond op en streelde de poes van Amie. Ze vroeg Funda of het goed was ?Ze moet gladder, net als jij straks liefje.? Mmm, mijn haren heb ik er liever niet af. Je hebt Melanie toch al?? ?ja liefje, maar ik wil jouw bosje ook zien, en wat gaan sprokkelen. Doe je broek voor mij uit, dan laat ik Melanie jou scheren. {Analoes liet haar spijkerbroek zakken, het slipje werd door Funda afgeschoven. Die streelde de schaamhaartjes} Oh wat mooi ben je, wat een hoop haartjes? zo dadelijk ben je dit kwijt? Ze ging door met strelen en Analoes raakte licht opgewonden. Alle drie de meiden lieten hun vingers door en over het schaamhaar gaan. Melanie liet haar vingers iets verder naar beneden glijden, Analoes kreunde daardoor. ?Je staartharen zijn zo mooi Analoes, Funda verdient ze . biedt ze zelf aan en je mag kiezen hoe je geknipt wordt. Ik heb zin een spelletje met jou? Melanie fluisterde dit in haar oren en kuste Analoes zacht. Analoes kleurde en werd ondertussen van onderen door Funda geschoren, droog net als bij Amie. Plukjes roodbruin haar werden bewaard. Amie mocht het natscheren voor een supergladde huid. Funda ging ervoor zitten en likte de gladde huid. Ze kwam overeind en streelde de roodbruine haren en kuste Analoes op haar mond. ?Dit was h??l lekker Analoes. De blondines hebben goed gedaan jou mee te brengen. Nu moeten we eens kijken hoe Melanie van boven glad wordt, dat wil ze graag. Pak de schaar en zet hem maar tegen haar voorhoofd. Jij mag als eerste een lange lok knippen? Bind hem daarna om je eigen haren, dat lijkt me leuker dan dit zwarte bandje. Ik zal het voor je doorknippen, daarmee komt je haar mooi los? {en Funda knipte het zwarte bandje door, de haren van Analoes vielen los over haar schouders. Funda ging er met haar handen doorheen} Oh wat is dit mooi, lekker zo je losse haren. Maakt je sexier dan je al bent. Ga snel een lok knippen, en kom dan bij me terug. Ik wil van jou ook een lok los hebben, die kan ik dan om Melanies haar binden.. Amie geef me eens de tondeuse, Melanie gaat naar glad en ik wil een mooie roodbruine lok afsnijden.? Analoes, liet Funda praten en strelen, de tinteling in haar buik was heftig. Ze had veel zin in het haar van Melanie. Ze vond het mooi en zonde. Ze nam de schaar in haar hand en pakte een blonde lok van Melanie. Die genoot van de nabijheid van Analoes, en van de schaar. ?Oh heerlijk geluid die schaar, knip een lok van mijn voorhoofd lieve Analoes. Vers geknipt haar, mijn haar, mag je hebben? en mag je om jouw lokken binden?. Analoes tilde de lok die ze wilde afknippen verder op, ze keek naar Funda, die knikte. Langzaam knarste de schaar door de lange blonde manen. De lok liet snel los, en Analoes liet hem zien. Ze streek de haren glad, liet het door haar vingers glijden, genietend. Mooi lang, zacht blond haar , een lok van een paar centimeter breed. De stekeltjes op Melanie haar voorhoofd waren goed te zien. Melanie voelde er aan en kreunde zachtjes van plezier.

Het was de eerste van de vele lokken die geknipt werden die avond. Analoes bood de lok aan aan Funda, die hem niet wilde. ?Het is voor jou, bind hem om je eigen lokken heen. Bind ze ermee vast, en laat me zien waar ik straks de schaar in jouw lokken mag zetten. Geef je haren uit vrije wil aan mij. Melanie heeft haar eigen ideetjes? Daar waar Melanies lok zit, dat wordt het eindpunt van je staart. Ik wil je staart hebben. Zo mooi roodbruin golvend haar. Het past wel bij mij, naast je bosje heb ik dan ook je staartharen. Jou wil ik niet kaal, jou haar is om te strelen en weer aan te laten groeien? De blondines, die mogen kaal. Bind je haren nu vast , met de tondeuse in de buurt is het gevaarlijk.. er zou zomaar een hap uit je mooie staart vallen, en dat wil ik niet.?

Analoes was bijna nat van binnen, ze nam een lok van zichzelf en knipte die hoog af. De andere meiden gilden het uit van genot toen ze de lok aan Funda aanbood. De blonde lok trok ze ze om haar hals heen. Hoog of laag? Ze wist het niet, en besloot in een opwelling de lok strak om de staart te draaien, hoog in haar nek.

De meiden kickten en gilden het uit van genot toen ze de blonde lok in het roodbruine haar zagen zitten. Melanie had haar zin, de staart zou eraf gaan, en zijzelf werd glad. Amie ging de blonde manen van Melanie snel met de tondeuse te lijf. Funda?s handen speelden met de roodbruine staart van Analoes, die spoedig om de nek van Funda zou liggen?

Leave a Reply

clipper-banner