Home » Language » Dutch » Altijd weer hetzelfde!

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 2   Average: 2/5]

Altijd weer hetzelfde!…… ….. weer vraagt mijn vriendin (!), kom op Liz je haar mag wel weer eens geknipt worden. En elke keer kijk ik dan verschrikt op met een blik waarvan de enorme snelle opkomende geilheid vanaf spat! Als bij magische woorden gaan we de witte satijnen cape pakken, kammen en een schaar. Kleden ons uit en bekijken en betasten elkaar. Heerlijke spiegelgladde poesjes, al opgezet en warm.

Ik mag gaan zitten, naakt. Jil drapeert de wit satijnen cape om me heen, geruisloos valt het over me heen. De gladde stof doet me huiveren, mijn tepels worden harder en schijnen door de wit glanzende stof heen. Ik zeg van opwinding:" Deze keer heel kort alsjeblieft! Ik wil knallen!". Na een lange diepe tongkus en met haar vinger tussen mijn lippen en mijn vingers in haar kut fluistert ze me dat dat zeker goed komt! Een explosie van intens genot schiet door mijn lichaam! Eindelijk, alles gaat eraf!

Jil pakt de schaar en mijn haar en zonder mij nog aan te kijken of iets te zeggen knipt ze een heel lange pluk heel kort af! Ik explodeer van lust terwijl het afgeknipte haar langzaam over mijn wit satijnen cape in mijn schoot terecht komt.

Ik schrik van zoveel lang haar maar het zet me direct ook in vuur en vlam. Jil komt op mijn schoot zitten en samen kussen en vingeren we elkaar nog even. Jil pakt de schaar weer op een begint nog meer te knippen! Al het haar valt over de wit satijnen cape en mijn blote benen langzaam naar beneden. "Het kan nog veel korter!" roept Jil en ze pakt direct onze tondeuse voor onze poesjes en scheert direct mijn hoofd heel kort! Massa’s haar vallen weer naar beneden………..

……en dan is het weer zo als altijd! Ik kom klaar van intens genot maar ontwaak weer uit die mooie droom, die droom die zich elke nacht afspeelt en zich (gelukkig) ook nog lang zal afspelen. Hopend op de werkelijkheid!

Liz

Leave a Reply

clipper-banner