Home » Language » Dutch » Bijbaantje

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 1   Average: 2/5]

Ik woonde in Amsterdam, op de overtoom, klein appartementje, duur maar wel comfortabel!

Toen, nog 23 lentes jong, stortte ik mij vol in het bruisende nachtleven, maar al snel kwam ik erachter dat het snelle leventje veel geld opslokte. Het duurde ook niet lang voordat ik mij realiseerde dat ik de rekeningen niet langer meer kon betalen als ik zo door ging. Dus ben ik op zoek gegaan naar een bijbaantje.

In het café of in de discotheek wilde ik niet werken, want dat was juist altijd in het weekend, en dat is nu juist de tijd dat ik met mijn maten op stap wilde. Het moest dus een bijbaantje zijn in de avond uren door de week. In kranten de personeels advertenties bekeken, maar daar werd alleen een nachtportier gevraagd, iets wat ik niet kon doen, want ik moest om half acht de deur uit voor mijn reguliere dag baan.

Ik raakte al aardig ingeburgerd in het weekend nachtleven, en informeerde her en der bij bekende portiers of die misschien iets wisten, in eerste instantie niet, maar na een aantal weken kreeg ik van een portier, die voor een club werkte waar ik veel kwam, een papiertje met een naam en telefoon nummer. Ik moest maar eens bellen, want die wisten wel uitkomst.

Na 3 weken met het papiertje rond gelopen te hebben, had ik eindelijk de moed verzameld om op maandag avond te bellen. Ik belde, en een prettige stem nodigde mij uit om diezelfde avond nog langs te komen voor een sollicitatie gesprek. Het adres wat ik door kreeg, was op de Amsterdamse wallen, daar waar alle hoeren zitten. Ik was erg nerveus, maar ik wilde graag bijverdienen, dus heb ik alle moet samen geraapt, mijn beste stap kleding aangetrokken en ben gegaan.

Op het adres aangekomen zag ik dat het een kink seksclub was, wel een privé club, ik meldde mij bij de portier dat ik een afspraak had met Gemma. De portier bekeek mij van top tot teen, proestte een keer, maar ging mij voor naar binnen. Binnen was een grote lounge met veel banken en een lange bar, het was er best druk, er waren ongeveer 9 dames en 6 heren.

De heren waren verdeeld over de banken, sippend aan hun drankje, werden zij uitdagend vermaakt door de dames.

De portier liep naar de kop van de lange bar, waar een grote stevige dame zat, met een flinke boezem en kort stekelhaar, zij wisselde op fluistertoon enig woorden met de portier, waar op die weer vertrok naar buiten. De stevige dame wenkte mij, en stelde zich voor als Gemma.

Zo zei Gemma, dus jij bent Pim, je ziet er een stuk jonger uit dan ik dacht, aan je telefoon stem te horen, had ik je ouder in geschat. Laten wij maar even naar mijn kantoor gaan.

Ik volgde haar naar het kantoor, ergens achter in de kelder van de club. Ga hier maar eens zitten zij Gemma, ik voelde mij helemaal niet op mijn gemak, wat Gemma niet ontgaan was.

Jij lust vast wel iets te drinken, vervolgens kreeg ik een half vol glas Franse cognac van Gemma. Nadat ik twee volle teugen had genomen kreeg ik het van top tot teen warm, werd draaierig in mijn hoofd, en begon te zweten.

Zo zei Gemma, nu dat de eerste schrik voorbij is zal ik je vertellen waar het om gaat, ik zoek een manusje van alles, iemand die hier in de club reparaties verricht, lampen verwisseld, kortom alles doet wat nodig is om de club er perfect te laten uitzien. Daarnaast wil ik dat je de meisjes na het werk veilig thuis brengt, en de meisjes ook vergezelt naar klanten thuis, je brengt ze naar de deur, rekent af met de klant, en wacht tot ze klaar zijn.

Je begrijpt dat ik je 100% moet kunnen vertrouwen, hier in deze business is het horen, zien en zwijgen. Maar ook optreden als de meisjes in gevaar zijn. Je begint ‘s avonds om zeven uur en bent om twee uur afgewerkt, het is van maandag tot en met vrijdag. Ik betaal je 25 gulden per uur, plus 100 gulden extra per avond als het goed gegaan is.

Wel Pim, denk je dat jij het aan kan? Ik wil wel vanavond een antwoord van je hebben, dus ga nu maar terug naar de bar, drink nog wat, praat met de meisjes, en kom over een half uur hier terug met jou antwoord. Tja, daar zat ik dan aan de bar, pratend met allemaal lekkere meisjes, weer een vol glas Franse cognac, het werd mij bijna allemaal teveel. Al snel had ik uitgerekend dat ik per avond, als het goed zou gaan, ik 275 gulden verdien. Dat is 1375 gulden per week, en dus bijna 6.000 gulden per maand! Ik verdiende toen overdag 2.600 gulden per maand, ik had dus een goudmijn aangeboord.

Na een half uur ben ik terug gegaan naar het kantoor van Gemma, en heb volmondig ja gezegd! Gemma had ook niet anders verwacht, en was zo vrij geweest om alle papieren alvast in te vullen, want ik kreeg een contract, met een proeftijd van 2 maanden. Het was belangrijk dat de dames zich wel veilig voelden bij mij, anders kan het niet werken, en moet ik je ontslaan. Dat vond ik geen probleem, klonk mij zelf logisch, je gaat immers veel met de dames om, en moet wel een vertrouwen band kunnen opbouwen.

Goed zei Gemma, als je dan het contract even ondertekent al ik je aan iedereen voorstellen, en kun je alvast kennis maken en wennen. Waarom ook niet, het was wel erg donker in het kantoor van Gemma, dus echt goed doorlezen kon ik het contract niet, maar ik vertrouwde op Gemma en tekende het contract.

Gemma stond op van achter haar bureau, trok mij enigszins krachtig uit de stoel, en feliciteerde mij met een heftige tongzoen. Verdwaasd door de cognac liet ik dat gebeuren, ik was zo zweverig, ik had gewoon geen weerstand. Gemma gaf mij een stevige arm, en samen liepen wij weer naar boven, naar de bar, waar ik aan iedereen werd voorgesteld.

Het eerste uur was heel gezellig, ik kreeg van iedereen de volle aandacht, voelde zoveel warmte en genegenheid dat ik daar nooit meer weg wilde. Maar zo warm als ik het voelde, werd dat doorbroken, door de warme, doch indringende stem van Gemma. Zo dirigeerde mij van de barkruk af, riep Chantal en Denise bij zich, en beval hen mij klaar te maken voor het echte werk. Geschrokken, maar nog steeds beneveld door de drank, liet ik mij gewillig afvoeren door beide dames. Twee trappen omhoog, naar een klein donker kamertje, werd ik door de beide dames volledig uitgekleed.

Het ritueel wat volgde heb ik later geleerd, was het ontgroening ritueel, ik werd totaal vastgebonden door de dames, en op alle mogelijke manieren genomen. Letterlijk genomen, en letterlijk op alle mogelijke manieren, van voren en van achteren, ik wist niet wat ik mee maakte. Geschrokken en in pijn, want de tranen biggelden over mijn wangen, mijn achterste werd gepenetreerd met een voor bind dildo, helemaal hulpeloos werd ik gewoon verkracht door twee super lekkere meiden.

Totaal versuft, en nog steeds vast gebonden op een stoel, werd ik ontdaan van al mijn haar op mijn lichaam, alles werd geschoren behalve mijn hoofd. Toen de dames klaar waren, werd ik achter gelaten in de kleine kamer, nog steeds hulpeloos vastgebonden, en met een grote rubberen bal in mijn mond, zodat ik geen woord kon uitbrengen.

Ik had geen besef van tijd, voor mijn gevoel, heb ik daar uren zo gezeten, misschien wel even in slaap gesukkeld! Tot dat ik zachtjes tot leven gewekt werd, Gemma was heel stilletjes binnen gekomen en masseerde heel zachtjes mijn ballen. Ik schrok en keek verdwaasd en verwilderd om mij heen. Rustig maar Pim, zei de warme intense stem van Gemma.

Ik zie dat de dames je goed te pakken hebben genomen, prima welkom in de club, dit is het ontgroening ritueel. Maar zoals altijd hebben zij het laatste hoofdstuk over gelaten voor Gemma.

Dat gezegd hebbende draaide Gemma het licht in de kleine kamer hoger, het duurde een paar seconden voor dat ik gewend was aan het licht. Ik was vast gebonden in een ouderwetse kappers stoel met een grote spiegel er voor. Gemma zag dat ik schrok, en stelde mij gerust met de mededeling dat het ergste achter de rug was, hoewel zij dacht dat de rest van de dames zich ook nog wel zouden melden voor een nadere kennismaking. Wellis waar niet vanavond, want dan was ik niet in staat om de volgende avond meteen te beginnen.

Terug komend op het contract wat ik eerder die
avond getekend had, waren dit de kleine lettertjes! Meestal geef ik het contract meteen mee, maar de ervaring leert dat niemand terug komt. Vanavond zag ik een twinkeling in jou ogen, dus durfde ik het aan om het op deze manier te doen, ik weet namelijk zeker dat je morgen terug komt.

Het laatste hoofdstuk wil ik altijd zelf doen, je wordt nu namelijk kaal geschoren, alle mannen die hier werken zijn kaal. Dat vind ik, en alle dames met mij lekker, en het maakt mannen ouder en stoerder. Aangezien jij er nu met je lange haren, niet alleen jonger, maar ook jongensachtig uitziet, ga ik jou er nu uit laat zien als een echte stoere vent. En zolang als je hier werkt blijft dat zo, elke week wordt jij door een van de dames kaal geschoren, of je het nu wil of niet, dat zijn de kleine lettertjes in het contract wat je getekend hebt.

Het licht werd weer gedempt, een enkele spot ging aan, speciaal gericht op mijn hoofd. Met een hand greep Gemma mijn schouder lange haren, met haar andere hand duwde zij de tondeuse, zonder opzetkam, hard handig over mijn schedel omhoog. Gemma genoot met volle teugen van het ritueel, het ontging haar niet dat mijn pik fier omhoog stak. Volgens mij ben ik niet de enige die hiervan geniet zei Gemma, ik explodeerde, Gemma nam mijn pik in haar mond en zoog die helemaal leeg.

Wel wel zei Gemma, volgens mij heb jij een Sm haar fettisch, waarna ik bevestigend knikte, antwoord geven ging niet door de overgrote rubberen bal in mijn mond. Helemaal kaal geschoren met de tondeuse werd mijn hoofd ingezeept, glad geschoren met een mes en ingeolied. Geweldig wat een ervaring, zo iets had ik nog nooit beleefd!

Toen iedereen klaar was met werken, hebben we met zijn allen nog na geborreld aan de bar.

Ik kreeg een lekkere tongzoen van Gemma met een enveloppe met 250 gulden. Morgen avond zeven uur begin, ik kan niet wachten tot je haar weer gegroeid is zei Gemma, er ligt hier een goeden toekomst voor jou.

Leave a Reply

clipper-banner