Home » Location » Barbershop » Het Buurmeisje

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 4   Average: 1.8/5]

Het Buurmeisje,

Schuin tegen over ons ouderlijk huis, woonden onze over buren, een vrij ingesteld gezin.

Leuke mensen, met twee dochters, de ene dochter heet Maryvonne, de andere heet Mischa.

Maryvonne was van mijn leeftijd, en Mischa was een stuk jonger.

Leuke meiden, heb altijd met Maryvonne geknikkerd van vroeger, maar we worden allemaal ouder, en dan wordt het leeftijd verschil minder.

Zeker als je naar de middelbare school gaat, een ieder ging een andere richting in. Maryvonne ging studeren in Den Haag aan de foto academie. We hebben als buren altijd een goed contact gehad en onderhouden, dus zodoende werd ik uit genodigd voor een weekendje Den Haag.

Ik werkte toen al, maar Maryvonne zat nog op de foto academie, zij woonde op kamers in Den Haag. We hadden afgesproken, ik zou op vrijdag ochtend, dat was mijn vrije atv dag, met de trein vertrekken naar Den Haag, om daar het weekend door te brengen.

Maryvonne had een kamer genoot, die heet Chantal, zat ook op de foto academie, maar op studeerde in plaats van foto af op film.

Allebei de dames zaten in hun laatste jaar, en dat betekend afstuderen op een project. Voor Maryvonne was dat een foto reportage, en voor Chantal was dat een afstudeer film. Maryvonne was al vergevorderd met haar afstudeer foto reportage, terwijl Chantal nog niets had. Chantal wilde graag een emotionele film maken die veel inpakt had.

In Den Haag aan gekomen werd ik op het station op gewacht door Maryvonne, op loop afstand van het station lag haar kamer, al daar aangekomen werd ik voor gesteld aan Chantal.

Leuke meid die Chantal, het klikte meteen tussen ons drie├źn.

Chantal wilde alles meteen filmen, want zij was nog steeds op zoek, naar een goed afstudeer project. Ik ben niet zo gewend om gefilmd te worden, maar goed, als ik haar kan helpen, ach wat maakt mij het uit. We hebben heel de ochtend thee gedronken en gekletst, maar ik wilde graag ook iets ondernemen, en de stad Den Haag gaan verkennen.

Ik had echter ook een doel, want ik was al lang niet meer naar de kapper geweest, om mijn haar dat weekend te laten knippen. Ik zag er uit als een stoere boot werker, met een flinke bos uit gegroeid haar! Dus mijn missie was, intussen de stad Den Haag te leren kennen, ergens bij een kapper te stranden, waar ik netjes werd geknipt!

Toen gezegd had, nam Chantal Maryvonne even apart, werd er over en weer gefluisterd, waarna Chantal zei; als wij regelen dat jou haar goed geknipt wordt, mag ik het dan filmen.

Dat was voor mij geen enkel probleem, want je maakt het niet vaak mee, dat twee lekkere dames je meenemen, in een onbekende stad, waar jij ook nog aan je trekken kan komen.

Zo gezegd zo gedaan, echter de dames wilden betalen voor mijn knipbeurt, in ruil voor het filmen, maar dan moest ik mijn mond houden, en doen wat er gezegd werd!

Dat klonk als muziek in mijn oren, dus nog geen kwartier later waren wij onderweg.

Ik was mij geheel niet bewust wat, er zich afspeelde tussen Chantal en Maryvonne, en wat er ging gebeuren.

Na gezellig gewinkeld te hebben, weken wij steeds meer af van het centrum, en liepen wij meer en meer door, wat ik typeerde als achterstand wijken.

Na enige tijd, hielden de dames stil voor, een mij dubieus zaakje, wat bleek een ouderwetse heren kapper te zijn!

Ik werd daar naar binnen geduwd, intussen werd er door Chantal in mijn oren gesist; jij houd je mond, en ik neem alles op film op. Tja, ik liet het maar allemaal gebeuren. Binnen gekomen, was het alsof we terug gingen in de tijd, het kappers zaakje was niet groter dan een huis kamer, het stonk er naar drank, zweet en sigaren rook!

Zo klein als het zaakje was, er was niemand aanwezig, dus ongeduldig namen wij plaats op de plastic tuin stoeltjes! We zaten nog geen minuut, toen kwam er door de schuifdeur, een kleine, naar zweet reukende, sigaren rokende stevige vrouw binnen.

Het enige wat zij vroeg; wie is er aan de beurt? Waarop Chantal en Yvonne, beiden tegelijk riepen, hij moet geknipt worden, wijzend naar mij.

Ja, graag riep ik, en ging zitten in de ouderwetse kappersstoel. Voor ik goed en wel zat, had ik een kap laken om geknoopt en een papiertje om mijn nek. Ik had niet in de gaten dat Chantal al aan het filmen was. Zo zeg het maar zei de stevige vrouw, hoewel ik met de dames afgesproken had, dat ik niets zou zeggen, zei ik toch dat ik het wel wat korter wilde.

Toen brak vervolgens de pleuris uit, Maryvonne stond op en zei; dat is nu de zoveelste keer, ik wil dat niet, het gaat er nu echt allemaal af! Maryvonne zei; ik ben er nu klaar meer, je gaat helemaal kaal! Punt uit!

De film camera van Chantal zoemde vol uit, er viel een stilte, ik wist ook niet meer wat ik moest zeggen!

Van deze stilte, maakte de stevige kapster gebruik, door mijn hoofd stevig naar voren te duwen, ik hoorde een luide klik, waarna het koude metaal van de tondeuse, stevig van onder mijn nek tot boven mijn kruin werd geduwd!

Voor dat ik er erg in had, wisselde zij van links naar rechts, en van achter naar voor!

Kortom ik was binnen 5 minuten kaal geschoren!

Nog nauwelijks van de schrik bekomen, werd mijn hoofd ingezeept, en zo glad als een biljart bal geschoren, met een scheermes!

Alles bij elkaar duurde het nog geen tien minuten en toen stonden we alle drie weer buiten.

Allebei de dames met een glimlach van oor tot oor, schaterlachend en wrijvend over mijn pas geschoren schedel. Ik stond er maar een beetje verlegen bij, ik voelde mij net als aangeschoten wild.

Het was inmiddels donker geworden, en na een tram reis van 10 minuten waren we weer bij het huis van de dames aangekomen. Op de kamer werd alles meteen in orde gemaakt, alles werd klaar gezet om de opgenomen film te bekijken. De sfeer was een beetje uitgelaten, maar met de nodige kaarsjes en wat rode wijn lukte het de dames om mij te laten ontspannen.

De film was een groot succes, had de juiste inpakt en emotie. Mijn gezicht sprak boekdelen toen de dames het heft in handen namen, en ik zonder pardon werd kaal geschoren!

De wijn vloeide rijkelijk op het succes van de film, en ook de dames werden wat losser.

Het voelt eigenlijk best wel fijn zo’n kaal koppie, al wrijvend over mijn hoofd, werden de dames steeds geiler. Om beurten kleden zij zich uit, en werden mijn kleren ook van mijn lijf afgerukt, wat ik toen mee maakte gaat alle grenzen te buiten, nog nooit heb ik zo’n lekkere seks gehad!

Van mij mag er elke week wel zo’n film gemaakt worden.

Leave a Reply

clipper-banner