Home » Language » Dutch » Liften

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 4   Average: 2/5]

Het is 10.00 uur in de morgen als ik mijn auto parkeer op een Raststätte 30 kilometer onder Frankfurt. Het is net aan het opklaren en door de plassen heen loop ik naar de ingang om een kop koffie en een stuk taart te nuttigen. Als ik terugloop naar mijn auto schiet een verkleumde vrouw me aan en vraagt me of ik richting Italië rijd. Ik antwoord bevestigend waarop ze me vraagt of ze mee mag rijden, ze is al liftend onderweg naar Griekenland, komt uit het noorden van Duitsland en is blij dat ze nu een eind verder mee kan richting Zwitserland. Gehuld in haar regenjas en zeulend met een zware rugtas loopt ze mee, duwt haar rugtas op de achterbank, trekt haar regenjas uit en stapt in. Ze heet Gitte, en is op weg naar een groep vrienden die in Griekenland op een eiland vakantie aan het vieren zijn. Ze heeft al enige tijd in de regen gestaan, want haar jeans is nat en haar lange donkerbruine haar kleeft op haar rug.

Al rijdend raken we aan de praat, ze vertelt over haar vakantieplannen, over haar liftavontuur en over Griekenland, waar ze een paar weken wil blijven. Ik vertel dat ik naar Noord-Italië rijd omdat ik een beurs moet bezoeken in Milaan. We spreken af dat ze tot Milaan meerijdt en dan verder ziet. Ondertussen heeft ze het een beetje warmer gekregen en trekt ze een trui uit, en ook haar haar is opgedroogd. Ze kamt het uit, waardoor ik haar mooie lange stijle haar zie. Terwijl ze die in een knot op haar hoofd vastspeldt,
vraagt ze me wat ik van lang haar vindt. Verrast antwoord ik haar dat ik lang haar prachtig vind, maar kort haar ook.

“Echt?”zegt ze? “vind je kort haar ook leuk?”

“Ja”, zeg ik, “vooral echt hele korte kapsels of bob lijnen”.

Ze vertelt me dat ze al lang twijfelt of ze haar haar moet afknippen, en dat ze het liefst in Griekenland aankomt met een nieuwe look.

“Wat weerhoudt je dan om het af te knippen?” vraag ik?

“Dat weet ik niet, misschien dat ik het juiste moment zoek, ik weet ook nog niet wat ik precies wil, maar als ik zo nat regen als vandaag, en die lange slierten in mijn nek liggen, zet ik er het liefst direct de schaar in”.

Ik kijk haar aan en zie dat ze het meent. Ze kijkt terug en ik probeer me voor te stellen hoe mooi ze is met kort haar. Alsof ze mijn gedachten raadt vraagt ze:

“Denk je dat het me staat, kort haar?”

Ik richt mijn aandacht weer op de weg en zeg:

“Ja, ik denk het wel, je hebt mooie grote ogen, en nu met je haar uit je gezicht vind ik dat je er leuk uitziet.”

Het gesprek valt dan stil, en na een tijdje verandert het gespreksthema. De volgende uren praten we over van alles en nog wat, en tegen 16.00 uur passeren we de grens van Zwitserland en Italië. Ik ben van plan een hotel te zoeken 50 kilometer voor Milaan en vraag haar hoe ze haar reis wil voortzetten. Ze zegt dat ze ook ergens wil overnachten, en ik bied haar aan haar naar een camping te rijden. Ze vertelt me echter dat ze bang is dat haar uitrusting nog nat is, en of ik geen beter idee heb. Ik vraag haar dan maar of ze mee wil naar het hotel. Opvallend snel knikt ze instemmend, en gaan we op zoek naar een hotel. Op de hotelkamer aangekomen rdenen we onze spullen en komt ze naast me zitten op het bed. Ze maakt haar dikke haarknot los, en ik zie haar lange haar tot halverwege har rug naar beneden vallen. Ermee spelend kijkt ze me verleidelijk aan.

“je vindt het mooi hè, zegt ze lachend”.

“Ja”, zeg ik, en neem haar zijdezachte lange haar in mijn handen…maar ik vind je ook mooi met kort haar!”

“ik zag je kijken” antwoordt ze, en ze buigt zich voorover en geeft me een kus op mijn mond.

Ik antwoord haar met een diepe tongzong, en al snel rollen we zoenend over het bed. We kleden ons uit, en gaan onder de douche verder met een wilde kus- en vrijpartij. Haar inmiddels weer natte haar heb ik in mijn handen als ik haar kus, en als ze plotseling naar beneden zakt begint ze me geweldig te pijpen. Ik laat haar haar gang gaan en geniet intens van haar tong tegen mijn eikel. Dan lopen we nog half nat de kamer weer in en beginnen we heerlijk te vrijen op het bed. Als ik haar van achter neem houd ik haar haar
in mijn handen, en komen we samen heerlijk klaar. Als we liggen uit te hijgen, en ik haar nog natte haar tegen mijn lichaam voel, kijkt ze me aan en zegt:

“Het is nu het juiste moment, jij moet het doen, jij moet mijn haar afknippen!”

wordt vervolgd

Leave a Reply

clipper-banner