Home » Location » Barbershop » Aandacht!

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 2   Average: 2.5/5]

Aandacht!

Ik ontmoette An in een homobar in Utrecht en we raakten aan de praat. Het bleek eigenlijk al gauw dat ook zij weer single was, net als ik. Dat schept eigenlijk direct een band en voor we het wisten trakteerden we elkaar al op een glas wijn. An is wel zo’n type waar ik op zou kunnen vallen. Leuke meid, goed gekleed in korte rok en strak wit bloesje, korte donkere rechtopstaande haren en mooie donkere ogen. Toen ik haar vroeg wat voor werk ze deed antwoordde ze dat ze kapper bij Kinky was. Vanwege mijn enorme haarfetish schrok ik hier even van en voelde al wat kriebelen in mijn buik. Ik durfde haar zelfs door te vragen over wat kapper zijn voor haar nu zo aantrekkelijk maakt. “ach”, zei ze,” haar is gewoon zo’n mooi materiaal om mee te werken. Het is zacht, het voelt goed, je kunt er zoveel mee doen. Ik vind het ook leuk om met mensen op die manier te werken. Zo gauw als ze in mijn stoel zitten gevangen onder mijn cape kick ik erop om er wat moois van te maken.” “Wow, je bent enthousiast”, zei ik, “de meeste kapsters die ik ken zijn toch vaak een beetje chagerijnig en eenheidsworsten.” “klopt wel”, antwoordde An, “maar ik voel me goed bij mijn werk, ik hou van een beetje uitdaging en spanning en zie mensen graag veranderen van uiterlijk. ik heb het nog niet meegemaakt dat iemand niet met een blij gezicht de deur uit ging nadat ik hem of haar geknipt heb.” “Trouwens Liz”, ging An verder, “volgens mij ben jij ook al lang niet meer bij een kapper geweest. Wacht even…nu we hier toch zo gezellig zitten te kletsen bied ik je aan om je haar te knippen, wat dacht je ervan?” Helemaal overdonderd over wat ik hoorde stamelde ik wat dat het inderdaad alwel weer 2 tot 3 maanden geleden was dat ik mijn haar had laten bijpunten. Mijn haar had eigenlijk wel weer wat aandacht nodig. Voordat ik goed en wel wat kon zeggen zei An, “kom maar even mee, lopen we gelijk naar de salon. We zijn wel gesloten vanavond maar heb als eerste kapster de sleutel.

Voor ik het goed en wel door had waren we al binnen in de moderne salon van Kinky en had An de deur al weer gesloten en de blindering dichtgedaan. Plots kuste ze me vol op mijn lippen en ik voelde haar lippenstift op mijn lippen achterblijven. “Kom op Liz, laat je gaan vanavond. Blijkbaar hebben we allebei teveel aandacht gemist de laatste tijd!”. Ik antwoordde: “Je hebt gelijk An, ik ga genieten van het haarknippen, daar word ik nu al opgewonden van, en jij gaat genieten van het haarknippen. Meet me maar een lekker geil kort kapsel aan!” “Maar niet voordat we ons helemaal uitgekleedt hebben Liz, kom op uit die kleren!”, ging An verder. Ik zag dat An net als ik haar vagina helemaal kaal geschoren had. Dit wond me enorm op en we begonnen elkaar op die gevoelige plekjes te strelen totdat An zei dat ze eerst mijn haar ging knippen. Ik ging helemaal naakt in de stoel zitten. An had al een nieuwe fles rode wijn opengemaakt, wat achtergrondmuziek opgezet en enkele dikke kaarsen aangestoken.

An had zelf een klein en strak witte nylon jasschort aangedaan wat goed afstak bij haar volle bruine borsten. Zij kwam aanzetten met een grote spierwitte satijnen kapmantel. Ik rilde van genot toen ze me de kapmantel om me heen gooide en ik mijn armen door de mouwsgaten heenstak. Dit voelde zo geweldig zacht en glad. Het flikkerende licht van de kaarsen deden het satijn nog extra oplichten. Ze vroeg of ik had gezien dat midden in de kapmantel een blinde sluiting was gemaakt. “Volgens mij ben je hardstikke geil nu. Met je handen kun je zo direct met je afgeknipt haren spelen maar zo kun je ook lekker met je poesje spelen.”, zei An. “Op de voorwaarde dat jij mij dan daar helpt,” antwoordde ik.

An begon op een geile manier mijn haar te kammen en kamde al het haar bovenop en achter in een soort van hanekam. Mijn haar aan beide zijkanten bleven los hangen. Ik ging ervan uit dat An het wel niet zo heel kort zou knippen ondanks dat ik volgens mijn gevoel in mijn kut het het liefst helemaal kaal zou willen scheren. Ik kroelde van genot onder de wit satijnen kapmaten toen An nogmaals lekker hard met haar venusheuvel tegen mij aan stond te vrijwen. Ze pakte een flink stuk haar boven mijn linkeroor en zonder mij nog aan te kijken zette ze er direct de schaar in. Op het moment dat ik het geknisper van de schaar in mijn droge haar hoorde sloot ik mijn ogen en genoot intens van dit moment. Ik realiseerde me ineens dat ik het koude staal van de schaar tegen mijn hoofdhuid voelde en toen ik mijn ogen opende zag ik een dikke en lange pluk donker haar vanaf mijn schouder zo mijn schoot in dwarrelen. Ik schrok hiervan want ik zag ook direct een nagenoeg kale plek boven mijn linkeroor. Deze schrikreactie zette zich meteen om in een versterkt geil gevoel. Het gebeurde waar ik altijd van droomde. Gevangen in een kapmantel van wit satijn op een geile manier kort geknipt worden! mmmhhh, eindelijk aandacht!

Ik zag dat An ook enorm opgewonden was geworden. Ik pakte dit eerste stuk haar en wreef dit onder haar witte nylon jasschort tegen haar gladde poes aan. An begon verder te knippen aan mijn linkerkant en ineens leek het of het haar regende. Ik zag en voelde lange plukken haar naar beneden dwarrelen, de een na de andere pluk viel ten prooi aan de schaar die An steeds weer in mijn haar plantte. We geilden allebei volop van dit mooie plaatje en hoe meer haar er afgeknipt werd hoe harder we begonnen te hijgen. Shit, bijna mijn gehele linkerkant was inmiddels al heel kort geknipt, slechts het begin van een smalle hanekam bleef er over! An begon direct me de rechterkant van het haar te knippen. En ook hier sneed de schaar moeiteloos door mijn droge lange plukken heen. Inmiddels lag overal haar, mijn haar dus, op mijn schouder, over mijn gezicht, in mijn schoot, op de grond, tegen de witte nylon jasschort van An aan en zelfs tussen haar borsten zag ik een lange pluk haar van mij!

Alles wat nog op mijn hoofd resteerde was een smalle baan lang haar bovenop. An kwam op mijn schoot zitten en we kustten even diep en intens. Ik gooide mijn afgeknipte haar nog eens allemaal in de lucht en weer dwarrelde het naar beneden over An en mij heen. De hele korte stekels stonden mij fantastisch en ik voelde me enorm zelfverzekerd. An was nog niet klaar. Ik vingerde haar een beetje totdat zij een tondeuse pakte en daar een kapje opzette. Direct plantte ze het apparaat voor op mijn hoofd en zag mijn laatste lange haren voorgoed verdwijen. Wow, een heel geil kort hanekammetje bleef over. “Ik weet nog iets geilers.”, zei An, “wacht maar eens!”. Ze verwijderde het kapje op de tondeuse, draaide mijn hoofd een beetje en ze begon mijn zijkanten helemaal kaal te scheren. De laatste resten van mijn toch al korte stekels verdwenen als sneeuw voor de zon en bedekten mijn wit satijnen kapmantel bijna helemaal. “Oh fuck”, dacht ik, “dit is zo geil en mooi, waarom heb ik je niet eerder ontmoet?” vroeg ik An. “Dit is inderdaad heel erg geil en mooi Liz’, antwoordde An. ” Dit kale en korte hanekammetje staat je enorm geil! Ik denk dat ik ook maar weer eens heel kort haar wil.”

An bukte zich met haar hoofd naar de opening in de kapmantel en betaste met haar handen mijn keiharde tepels. Ik woelde wild door haar haar heen en begreep ineens wat An wilde. Terwijl ze mijn gladde poes likte pakte ik de schaar en begon haar driftig te knippen. Ik had het goed aangevoeld. Ze gromde van genot toen ik haar eerste plukken haar in haar gezicht duwde. Nee, veel haar zou An niet overhouden. Ik knipte overal dikke plukken haar en zag overal kale plekken op haar mooie schedel ontstaan. Het grootste deel van haar haar lag inmiddels al over mij en haar heen. Ze kwam rechtop zitten en gaf me de tondeuse. Terwijl ze me met een enorme zwoele blik strak bleef aankijken kwamen we allebei klaar toen ik haar hoofd helemaal kaal schoor.

Diezelfde nacht hebben we de hele nacht gevreeen en elkaar trouw beloofd voor nog vele malen elkaars haar op zo’n erotisch manier te knippen!

Liz

Leave a Reply

clipper-banner