Home » Language » Dutch » Dichtbij!

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 2   Average: 1.5/5]

Ik wist bijna zeker dat zij het wel moest zijn! Al die verhalen die ik van haar gelezen had, al die keren dat ik met haar gechat hebt, alles wat ik uiteindelijk van haar wist. Het leed geen twijfel, zij was het gewoon!

Liz moet mij vaak genoeg hebben gezien. We doen in de zelfde Super boodschappen! We hebben wel eens achter elkaar gestaan. Ze moest het zijn. En….ze is het!

Op die zaterdagochtend was ze weer in de Super. Oh mijn god dacht ik, zij heeft mijn dromen gevangen, als we….. Maar ik ben net als haar een grote lafaard. Toch….toen ze haar fruit aan het afwegen was en de weegschaal het niet deed zei ik zonder bij na te deneken:”He Liz, doet ‘ie het niet?” Ze keek op, draaide haar hoofd en keek me met haar mooie ogen verschrikt aan. Ze mompelde wat terug in de trant van, “eh..nee, maar eh…ik heet eigenlijk geen Liz…eh…nou ja, shit ding!” “Ja, maar het is altijd goed om een alterego te hebben”, antwoordde ik zonder erbij na te denken. Verder spraken we geen woord maar ik zag naast haar verschrikte reaktie een vonk in haar ogen!

Toen ik met mijn boodschappen naar huis liep kwamen we elkaar weer tegen. Ik knipoogde, hoe ordinair ook. Weer zag ik die twijfeling, angst maar ook die vonk. En weer zei ik zonder bij na te denken:”Hoi Liz!”. Liz bleef staan, vertwijfeld en zei niets. Ik keek haar aan en zag haar weifeling. “Wat zit je haar leuk, Liz!” zei ik, “beetje lang, niet?” Waar ik het vandaan haalde weet ik niet maar de hormonen gierden door mijn lichaam. Ze bleef me aankijken en vroeg:”Waarom noem je me Liz en begin je over mijn haar?”. “Ik ken je verhalen en je gevoelens, als dat niet zo is dan heb ik de verkeerde voor, anders verwacht ik je over een uur bij mij thuis, 2 straten verder. Nummer 26.” antwoorrdde ik.

Een uur later ging de bel. Yes!!!! Liz met een fles rode wijn in haar hand!

Ik had me in de resterende tijd heerlijk opgegeild. Ik voelde dat het er van ging komen! Eindelijk. Had een mooie witte satijnen blouse aangedaan, mini rokje eronder, mijn venusheuvel snel gepolijst en……mijn kapoutfit gecontroleerd. Ze stond aan de deur!

Hoe goed kun je elkaar aanvoelen. Ik stelde me voor: “Kim”, zei ik. Liz keek me aan, nerveus, hoopvol, vol verlangen. Ze zag me staan. Satijn, geile blik, herkenning, betrapt. Ze zette haar tas neer, trok haar jas uit…..Yes…ze was het……ook een wit satijen blouse! En wat mooi!

Zonder verder wat te zeggen vlogen we elkaar op de mond. Tranen welden op in onze ogen en we begonnen gelijk zonder gene onze gevoelens te delen. Allebei hebben we dezelfde fetish. Heerlijk. waarom niet eerder geweten, bla, bla, bla.

Toen…de topic! “Kim, zullen we gelijk de daad bij het woord voegen?”. ” Lig hier al jaren van wakker, Liz. Ik wil dit. Waarom niet nu!”, antwoordde ik. Liz kon alleen maar knikken!

We stormden, innig gearmd, alsof we elkaar al jaren kenden, naar boven. Ik heb daar al jaren een geweldige kapsalon ingericht. Heerlijke stoel, grote spiegels, handdoeken en kapmantels van glanzend satijn!

….wordt vervolgd!

Leave a Reply

clipper-banner