Home » Location » Barbershop » Ze vroeg het aan mij!

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 5   Average: 2.8/5]

Gisterenmiddag weer naar de kapper geweest.

Voor mij kan mijn haar niet snel genoeg groeien zodat ik weer plaats kan nemen in die stoel. Maar gistermiddag zorgde ervoor dat ik nu wel iedere dag bij de kapper zou willen zitten. Ik kwam door wat uitgelopen afspraken eigenlijk net onder lunchtijd bij de kapsalon binnen. Alle dames waren al gaan eten, op 1 na, Jolanda. Nu ben ik al vaker door haar geknipt en ik moet zeggen dat dat niet geheel onprettig is. Jolanda heeft half lang haar, wat dan weer blond, dan weer zwart en dan weer rood is.

Deze keer zag ze er helemaal lekker uit. Haar haar was een beetje piekig geknipt, maar gitzwart met rode pieken! Helemaal opvallend en helemaal geweldig vond ik het. Jolanda is vrij lang, stevig, maar absoluut niet dik. Ik schat haar begin 30 maar heb dat nooit durven vragen. Ze begroette met een moeilijk hoi. Ik begreep dat ik eigenlijk onder lunchtijd kwam dus vroeg ik haar snel of het wel uitkwam dat ze me nu knipte. Op zich wel zei ze, maar ik heb ook nog een afspraak die ieder moment binnen kan vallen. En ik denk dat ik daar nog wel even mee bezig ben. Als je daar op wilt wachten, wil ik je daarna nog wel snel even doen voordat ik ga eten. Dan zijn intussen de andere meiden ook weer terug.

Op het moment dat ik zei dat ik dat geen probleem vond ging de deur open. Een vrouw van half de twintig kwam binnen en zei dat ze een afspraak had. Jolanda vroeg haar naam en zei dat ze gelijk plaats kon nemen. Intussen liep Jolanda naar de deur en deed die dicht, met het bordje gesloten er op. Anders kom ik nooit aan mijn lunch toe zei ze. Intussen keek ik de klant even aan. Slank, niet zo heel groot, een beetje onopvallend eigenlijk. Haar haar was schouderlang, een beetje donkerblond. Wat opviel waren haar stralende blauwe ogen.

Ik ging op een stoel zitten en bladerde door wat boeken met allerlei kapsels. Wat vind jij er van, hoorde ik Jolanda ineens zeggen, heuh, wat? Heb je het tegen mij stamelde ik? Ja, zei Jolanda, wat voor kapsel zou haar goed staan? Ze weet het zelf niet zo goed en ik hoor graag de mening van een ander voordat ik de schaar er in zet.

Omdat ik toevallig het kapselboek nog in mijn hand had bladerde ik even terug naar een model wat ik een paar bladzijdes terug gezien had en wat ik helemaal te gek vond. Ik liet Jolanda de foto zien en zei: dit vind ik erg mooi en sensueel! Jolanda glimlachte en zei dat ik gelijk had. Maar ja, dat is wel een drastische verandering. Op dat moment zei Inge (zo heet ze) Laat me verrassen! Hoe bedoel je zei Jolanda. Nou, laat me verrassen! Ik wil niet zien wat je voor me uitzoekt, maar als jullie denken dat het goed is, dan doe het maar zo. Sterker nog, draai me om, zodat ik niet kan zien wat je met me doet. Mijn hoofd werd licht, mijn buik kriebelde toen ik dit hoorde. Meende ze dat nou echt???

Nou ja zei Jolanda, in dat geval. En ze nam Inge mee naar achteren waar ze een speciale ruimte hadden waar ze haren verven en wassen. Daar smeerde ze een verf door Inge`s haar. Het had een beetje een paarsachtige gloed. Zorgvuldig ontweek ze Inge`s nek met verven.

Zo zei ze, nadat ze Inge onder de droogkap had gezet. Dan kan ik intussen jou even knippen zei Jolanda. Ik ging naast Inge in een stoel zitten zodat we ondertussen een beetje konden keuvelen. Jolanda vroeg naar mijn wensen. Ik gaf aan dat ze dat zelf mocht weten waarop ze voorstelde het eens met de tondeuse te doen. Ga je gang zei ik haar. Ze pakte de tondeuse en we besloten om het met een 3 kammetje te doen. Binnen 10 minuten had ik een kortgewiekt koppie en een paal in mijn broek! Wat was dat een aparte sensatie! Naast je een meid die op het punt staat radicaal te veranderen en dan door een lekkere kapster gemillimeterd worden! Gelukkig had ik een grote cape om, anders zou mijn harde pik goed te zien zijn geweest.

Tijdens het knippen, of beter scheren, begreep ik dat Inge een maand of 3 geleden haar relatie had beƫindigd. Ze woonde weer bij haar moeder in. Haar vriendje had haar gedumpt voor een jonger exemplaar. Hij weet niet wat hij weggooit dacht ik toen nog. Ze had sindsdien niet zoveel zin meer in dingen, deed haar werk en that was it. Ze was verzorgster in een verzorgingstehuis en draaide zo wisselende diensten. Omdat ze voor wat spulletjes in de stad moest zijn, had ze gedacht dat ze toch eens naar de kapper moest. Ze had zich een beetje laten verslonzen en dat was nou ook weer niet de bedoeling. Jolanda praatte onder het knippen mee met Inge en zei dat er vanzelf weer wel een zonnetje ging schijnen. Intussen was Jolanda klaar met de tondeuse en werkte ze met een klein apparaatje mijn nek bij. Toen ze mij vroeg hoe ik het vond zei ik: vraag dat maar aan Inge: die kan het veel beter zien. Inge vond het ook geweldig mooi staan. Ik heb vrij dik krullend haar, maar was die krullen eigenlijk al een beetje zat. Nu zag het er weer fris uit.

Zo zei Jolanda, dan zullen we nu eens gaan kijken hoe het er bij Inge uitziet. Inge moest met haar hoofd in de wasbak gaan zitten zodat Jolanda haar verf uit kon spoelen. Daarna mocht ze weer naast mij gaan zitten. Jolanda pakte een schaar en vroeg Inge een laatste maal: weet je het zeker? Doe het nou zei Inge. En Jolanda knipte gelijk een lang stuk haar aan de achterkant af. Snel ging ze met de schaar rond Inge`s hoofd en de lange slierten haar vlogen in het rond. Toen ze met het groffe werk een eind klaar was pakte ze de tondeuse en begon achterin Inge`s nek met de tondeuse naar boven te werken. Ik keek met grote ogen en voelde een trilling door mijn lijf gaan. Wat was dit geil zeg! Onder Jolanda`s handen veranderde Inge totaal. Toen Jolanda klaar was ging ze naast me staan en vroeg wat ik er van vond. Ik zei haar steunend: wat een stuk zeg! Nou was Jolanda`s werk ook wel erg goed gelukt.

Inge had een korte boblijn gekregen die assymetrisch was opgeschoren aan de achterkant. De stekeltjes in haar nek waren donker gebleven en de rest van haar haar, boven de rand van het opscheren waren donkerrood geworden. Ze had een korte rechte pony geknipt ongeveer 2 centimeter boven haar blauwe ogen. Inge keek mij aan en vroeg of ik een of ander stuk aan het bekijken was, zo verbaasd moet ik hebben gekeken. Ik gaf dan ook toe dat ze een stuk was geworden. Jolanda pakte intussen een grote spiegel en vroeg Inge of ze klaar was voor de nieuwe Inge. Toen Inge ja zei hield Jolanda de spiegel voor bij Inge.

Inge kreeg nog grotere ogen en draaide zich naar alle kanten. Daarna stapte ze op en vloog mij om mijn nek. Fantastisch zei ze! Wat is dit mooi! Jolanda moest ook toegeven dat Inge was veranderd in een stuk waar alle mannen voor zouden vallen. Ik was ook opgestaan en toen viel de cape van mij af.

Volgens mij heeft het jou ook niet onberoerd gelaten zei Jolanda. Te laat merkte ik dat ze mijn bult in mijn broek bedoelde. Nee zei ik hees, ik ben hiervan behoorlijk opgewonden geworden zoals je ziet. En ik lachte als een boer met kiespijn. Jolanda deed intussen de tussendeur tussen de kapsalon en de wassalon dicht. Wat gaat die nou doen dacht ik nog? Maar voordat ik iets kon zeggen gaf ze me een kus en zei: bedankt voor je inspiratie. Nu is het aan mij om iets terug te doen. Inge stond nog steeds met grote ogen naar zichzelf in de spiegel te kijken en hoorde maar zijdelings wat er achter haar gaande was.

Intussen had Jolanda haar handen al in mijn broek gestopt. Inge draaide zich om en keek een beetje wazig naar ons. Wat doe je nou? vroeg ze aan Jolanda. Deze arme vent bevrijden van een bultje in zijn broek. En misschien moet de kapster daar ook nog wat werk verrichten zei ze geheimzinnig. Ze trok mijn broek en onderbroek in een keer uit en vroeg me mijn shirt ook uit te trekken. Mijn paal stond omhoog als een vlaggemast! Nou Inge: genoeg voor ons twee, of wat denk je er van zei Jolanda. Je zult wel iets missen nu je al 3 maanden alleen bent. Inge knikte alleen maar en zette een stap dichterbij. Zag ik in haar ogen nou een waas van geilheid? Of was ze nog steeds onder de indruk van haar nieuwe ik?

Intussen zat Jolanda niet stil. Ze pakte mijn paal beet en massee
rde me zachtjes. Oohh, wat was dat lekker! Maar voordat ik er aan gewend raakte stopte Jolanda al weer. Tja zei ze lachend, zoals ik al dacht ben ik nog niet klaar. Intussen pakte ze de tondeuse en haalde het kammetje er af. Zonder aarzeling zette ze de tondeuse boven mijn pik op mijn huid en schoor binnen de kortste keren mijn vachtje er af. Daarna pakte ze de scheerzeep en zeepte de achtergebleven stoppels in. Met een scheermesje maakte ze mij binnen de kortste keren helemaal kaal. Toen vroeg ze me mijn benen omhoog te doen zodat ze goed bij mijn ballen kon. Tjee wat was dat geil.

Nu was het Inge`s beurt om geil te kijken. Met half open mond stond ze zich onbewust over haar tietjes te wrijven. Toen Jolanda klaar was legde ze haar spullen weg. Zo zei ze, nu eens kijken of het gelukt is. En zonder aarzeling zette ze haar lippen op mijn eikel en werkte ze zich naar beneden. Een tinteling trok door mijn buik naar beneden en als ze zo lang bezig zou blijven, zou ik binnen enkele momenten klaar komen. Maar zover liet Jolanda het niet komen.

Inge, zei ze, trek je kleren eens uit! Ik kan me nl niet voorstellen dat je hier niet geil van wordt. Inge deed gedwee, als gehypnotiseerd haar kleren uit. Onder die enigszins stoffige kleren kwam een prachtlijf tevoorschijn! Mooie vooruitstekende borsten, een platte buik. Haar kutje was bedekt met een driehoekje schaamhaar. Mijn ogen puilden uit! En zoiets liet haar vriendje lopen?? Jolanda keek Inge aan en zei: wat ben jij mooi, maar nu gaan we het nog even afmaken! En ze pakte weer de tondeuse en schoor Inge`s kutje helemaal kaal, op een klein streepje na. Het scheerschuim bedekte daarna haar heuveltje even. Jolanda schoor de stoppels vakkundig weg. Jolanda had een mooi kutje, niet te grote schaamlippen.

Voordat ik goed kon kijken boog Jolanda zich voorover en begin Inge te likken. Ik stond er bij en keer er na. Toen bedacht ik me geen seconde en trok bij Jolanda haar broek naar beneden terwijl ze gebukt stond om Inge te likken. Onder haar broek droeg ze een rode string, die ik in een beweging van haar aftrok. Jolanda trok intussen haar shirt uit. Onder dit shirt had ze een paar stevige grote borsten hangen in een eveneens rode bh. Die was snel uit. Intussen bleef ze Inge likken en aan het gekreun te horen vond Inge dat niet verkeerd. Ik ging achter Jolanda staan en drukte met een snelle beweging mijn pik in haar zachte kale kutje. Jolanda kreunde gesmoord. Ik begon langzaam te bewegen en dreef mijn pik vol in en uit Jolanda`s kut. Intussen hoorde ik Inge steeds luider kreunen totdat ze tenslotte hijgend klaarkwam. Op het zelfde moment voelde ik bij mij het zaad ook omhoogkomen en luid kreunend kwam ik klaar diep in Jolanda`s kut. Van al deze opwinding kwam Jolanda ook klaar, met een luide kreet. Ik voelde haar kut knijpen terwijl het vocht zich een weg naar buiten zocht. We bleven een moment zo staan totdat Jolanda zich oprichtte en ik ook haar lichaam goed kon bewonderen. Ze was inderdaad niet mager, maar ook niet te dik. Grote volle borsten staken vooruit, tussen haar benen was ze helemaal kaal.

Ze gaf mij een diepe kus en ik proefde het geil van Inge. Daarna liep ik naar Inge en gaf haar ook een volle tongzoen. Jolanda maande ons om ons snel te wassen en onze kleren aan te doen, omdat haar collega`s ieder moment terug konden komen. We waren goed en wel aangekleed en hadden net de rommel opgeruimd toen inderdaad de deur openging. 2 Collega`s van Jolanda kwamen binnen en zeiden tegen Jolanda dat ze kon gaan eten. We liepen met Jolanda naar de kassa, rekenden af en namen afscheid van Jolanda. In de deuropening zag ik nog net hoe de collega`s van Jolanda ons nakeken. Goedkeurend keken ze naar Inge en zeiden dat Jolanda dat weer mooi klaargemaakt had. Intussen glimlachten ze geheimzinnig. We sloten de deur en liepen zwijgend naast elkaar de straat uit. Bij mijn auto aangekomen gaf ik Inge nog een laatste kus en zei: Ik hoop dat je niet al te lang alleen zult blijven. Ik stapte mijn auto in en reed dromend naar mijn volgende afspraak. Intussen hoopte ik Inge nog wel eens tegen te komen, maar daarover later misschien meer.

Leave a Reply

clipper-banner