Home » Location » Barbershop » Te Kijk Gezet En Vernederd

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 6   Average: 3.5/5]

Ik heb de hele dag al pijn in mijn buik. Dat komt omdat ik een sms-je gekregen heb van Johan, mijn vriend. Hij schreef me: "Schat, vandaag is de grote dag, omdat je nog altijd ijdel bent en naar andere mannen kijkt zal ik zorgen dat je dat afleert. Zorg dat je om 5 uur klaar staat want dan neem ik je mee voor een surprise".

Sinds dat sms-je vraag ik me af wat hij voor mij in petto heeft. De bel gaat, Johan is er. Na een lange tongzoen zegt hij dat ik mijn jas aan moet doen voor zijn verrassing. Even later rijden we naar een dorpje in de buurt. Even later lopen we hand in hand langs de winkels, plotseling duwt Johan me bij een ouderwetse herenkapper naar binnen. Ik begrijp er niets van me, wat moeten we hier? Ik vraag Johan wat we hier doen en hij zegt: "Schat ik heb een afspraak gemaakt om te knippen". Ik snap er niets van, zo lang is zijn haar nog niet.

We zitten op stoelen langs de muur te wachten. De kapper, een man van middelbare leeftijd is bezig een man kort te knippen. Ik zie dat het een erg ouderwetse kapper is die superkort knipt. Brrrrrrrrrrrrr…………ik ril ervan zo kort de man in de stoel wordt gemaakt. Ondertussen komen er nog 3 mannen binnen die ook op stoelen langs de muur plaats nemen. Ik gluur stiekem naar ze en zie dat het leuke mannen zijn.

Ondertussen is de man in de stoel klaar. Even rinkelt de kassa en dan draait de kapper zich om en vraagt: "wie van u mag ik nu knippen"?

Dan hoor ik Johan zeggen: "Kapper ik heb met u afgesproken voor een knipbeurt voor mijn vrouw". "O ja, u heeft gebeld", zegt de kapper, "mevrouw komt u maar in de stoel zitten". Ik zit te beven en zeg: "nee, dit moet een misverstand zijn, ik heb geen afspraak". De kapper komt op me toelopen, pakt dan mijn arm en zegt: "kom mevrouw, ik heb geen uren de tijd". Ik probeer me los te trekken. Dan pakt Johan mijn andere arm en samen trekken ze me naar de ouderwetse herenkappersstoel en duwen me erin. Meteen klikken ze mijn armen vast aan de leuningen. Ook mijn benen zetten ze vast, mijn voeten staan op een ijzeren voetplaat. Ik schreeuw dat ik dit niet wil. Dan zegt de kapper op barse toon: "als u nu niet stil bent pak ik een mondspreider en plaats die in uw mond, dan kunt u niet meer schreeuwen". Van schrik hou ik mijn mond maar ik kijk Johan smekend aan. Die glimlacht en zegt: "meisje ik heb het je gezegd, ik ga er voor zorgen dat mannen niet meer naar je kijken, je wordt mooi kort geknipt vandaag". Nu doet de kapper me een strak wit boordje om en een grote witte kapmantel die me helemaal bedekt. Dan pompt hij de stoel een eindje omhoog en zet deze vervolgens flink achterover. Een wasbak wordt achter de stoel gereden en de kapper begint mijn haren te wassen. Ondanks alles voel ik geile golven door mijn lijf gaan. Dit wordt nog erger als ik de kapper tegen Johan hoor praten, hij zegt: "wat is precies de bedoeling meneer, hoe kort mag ik uw vrouw knippen"?

Tot mijn afgrijzen hoor ik Johan zeggen: "doet u het kalm aan kapper, steeds wat korter. Deze mannen die hier zitten zijn maten van me en ze zijn op mijn verzoek gekomen om te kijken hoe mijn vrouw wordt gekortwiekt door u. Neemt u dus alle tijd, ik betaal u het driedubbele als u haar in fases steeds korter en korter gaat knippen tot dat u aan het opscheren toe bent en daarna het echte scheerwerk".

Terwijl ik van ellende lig te shaken in de stoel merk ik dat mijn tepels keihard zijn geworden. De kapper ziet dat ook en terwijl ik nog achterover lig gaat hij op een hoge kruk achter de wasbak zitten. Dan voel ik zijn handen over mijn borsten gaan en tergend langzaam begint hij mijn tepels te plagen. Ik hap naar adem, word supergeil maar schaam me enorm. Johan is gaan zitten op de kappersstoel die naast de mijne staat en heeft het volle zicht op me. Ik hoor de kapper zeggen: "nou meneer, deze harde punten van uw vrouw geven me het idee dat ze nu al geniet van de behandeling". Johan antwoordt: "dat is niet de bedoeling kapper, ze moet gestraft worden voor haar geflirt met andere mannen, plaatst u maar een paar klemmen op die tepels". En terwijl ik trillend achterover lig en mezelf nat voel worden tussen mijn benen hoor ik de kapper rommelen. Even later begint hij weer mijn tepels te plagen, langzaam knijpt hij steeds wat harder, dan begint hij er flink aan te trekken en zegt meteen: "wel dame, ik zet nu een paar fijne klemmen op deze geile spenen. Een flitsende pijn trekt door mijn tepels maar al snel voel ik ook genot.

Dan is het haarwassen klaar en wordt ik rechtop gezet. De wasbak wordt weggereden en de stoel wordt nu op de hoogste stand gepompt. In de spiegel zie ik de mannen allemaal naar me kijken. Ik schaam me rot, krijg tranen in mijn ogen van de vernedering. Dan wijst de kapper naar een van de mannen en vraagt: "meneer, zou u even hier willen komen en aanwijzen hoe kort ik deze geile dame mag maken"? Met een grijns staat de man op, loopt naar de stoel waar ik in te kijk zit en wijst de kapper een lengte laag in mijn nek in. Tot nu toe hingen mijn haren halverwege mijn rug maar ik begrijp dat die tijd voorbij is. De kapper kamt mijn lange haren langdurig en duwt mijn hoofd naar voren. Ik doe het weer rechtop maar de kapper duwt weer en zegt tegen Johan: "meneer kunt u het hoofd van uw vrouw stevig naar beneden drukken met twee handen zodat ik met knippen kan beginnen’. ‘Met alle plezier kapper", zegt Johan en meteen drukt hij mijn hoofd zover naar beneden dat mijn kin op mijn borst drukt. Dan begint het knippen. Steeds weer voel ik de koude schaar in mijn nek. Dan duwt Johan mijn hoofd opzij zodat ook de zijkanten geknipt kunnen worden. Tot mijn opluchting knipt hij het nog tot ver over mijn oren dus begin ik te hopen dat het nog wel mee zal vallen. Als de kapper helemaal rond geweest is vraagt hij aan de volgende man op de stoelen:"meneer, u mag het zeggen, moet ik verder gaan deze dame korter te knippen"?

Ook deze man komt naar de stoel toe en hij wijst aan dat de kapper het nu rondom weer flink korter mag maken, tot halverwege mijn oren. Ik word boos, dit wil ik niet, ik schreeuw dat ze onmiddellijk op moeten houden. Stom, want nu wordt de kapper ook boos en zegt:"mevrouw, u hebt er zelf om gevraagd, ik ga er nu voor zorgen dat u zich vanaf nu stil houdt". Snel laat hij de stoel ver achterover zakken en zegt bars:"doe uw mond open". Ik ben nu doodsbang, hou mijn lippen stijf op elkaar. Weer vraagt de kapper Johans hulp, deze knijpt nu mijn neus dicht en als ik eindelijk mijn mond opendoe omdat ik anders geen adem meer krijg, plaatst de kapper een mondspreider. Ik smeek Johan nu met mijn ogen om genade maar die lacht en zegt:"ja Schat, wie niet horen wil moet maar voelen". De stoel gaat weer helemaal omhoog en de kapper begint het haar nu halverwege mijn oren kort te knippen. Rondom doet hij dat, dus ook in mijn nek en ik zie in een spiegel die achter me hangt tegen een van de muren dat ik het nu al aardig kort krijg. De mannen praten af en toe hardop. Ik hoor een van hen zeggen: "dat zal dat sletje leren, knip het korter kapper, nog flink korter, geef haar een lekkere jongenskop". De andere zegt: "maak haar nek flink hoog kaal kapper, maar dan ook echt kaal." Ondanks alle vernedering dat ik daar superkort wordt gemaakt en daar met wijd open mond in de stoel zit, niets kan zeggen en zie hoe ik tergend langzaam nu ook wordt geschoren, ondanks dat alles druipt het vocht uit mijn kut. Johan gaat staan en draait de tepelklemmen nog wat strakker. Dan zoemt de tondeuse hard bij mijn oor. Baan voor baan glijdt ie omhoog. Ik stoot smekende klanken uit, dit is te erg, te geil ook. Dan wordt mijn hoofd ingezeept en word ik zo kaal als een biljartbal gemaakt. De mannen schreeuwen: "go kapper, scheer haar kaal, laat haa
r maar een les leren". Ik durf niemand meer aan te kijken. De mannen komen om de stoel heen staan. Johan haalt mijn tepelklemmen weg en de mannen knijpen in mijn tepels. Dan wrijft de kapper mijn kale kop met een gladde olie in. Kaler kan niet. Even later rekent Johan af en trekt me mee. Stil loop ik naast hem, mijn ogen naar de grond. Ik hoor hem tevreden zeggen: "zo, elke keer als ik je weer naar een andere man zie kijken gebeurt er weer hetzelfde als vandaag. Ik vind het wel geil om een kaal subje te hebben.

Leave a Reply

clipper-banner