Home » Language » Dutch » Eis:korte botte pony

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 5   Average: 2.4/5]

Al langer speelde ik [man,28 jaar] met de gedachte naar een bureau voor relatiebemiddeling te gaan. Het was er vandaag eindelijk van gekomen en de consulente vroeg mij het hemd van het lijf over tal van zaken.Toen kwam de vraag waarop ik had gewacht:” Of ik zelf nog speciale eisen stelde aan de relatie die ik zocht?”.

Ik slikte even en vertelde haar dat ik in ieder geval een vrouw zocht met dik haar, geknipt in een bob model, het haar mag beslist niet langer zijn dan oorlengte en moet sluik zijn en bot zijn geknipt, tevens moet zij een korte pony hebben die maximaal tot halverwege haar voorhoofd komt. De pony dient kaarsrecht en bot geknipt te zijn. Korter haar mag, maar wel volgens dit model. Zo’n haardracht vind ik namelijk zeer opwindend, vertelde ik haar.

Ik zag de consulente moeite doen haar verbazing te verbergen. Ze vroeg mij: ” Als zij nu wel dik bot geknipt haar heeft maar langer dan u wenst?”. Ik vertelde haar daarmee in de eerste twee maanden van de kennismakingsperiode geen moeite mee te hebben, maar dat daarna de schaar of tondeuse er onverbiddelijk aan te pas zou moeten komen. Het is voor mij een absolute eis voor mijn relatiepartner. Ik vertelde haar dat ik helaas al vaker had moeten ervaren dat verschillende vrouwen niet wilden instemmen met mijn bijzondere eis en dat ik dit wel begreep, maar niets wilde inleveren op die eis. Het was de consulente duidelijk en ze zou aan de slag gaan, maar dacht dat het misschien niet eenvoudig ging worden.

Na drie weken kreeg ik een telefoontje dat zij een kennismaking wilde plannen met de 24 jarige Anja, die voldeed  aan mijn eisen. De consulente vertelde, dat het dikke haar van Anja viel tot halverwege haar rug en dat ze geen pony had. Anja wilde mij leren kennen en mocht het klikken, dan zag ze tegen die tijd wel verder. Ik vroeg de consulente of Anja in principe wel bereid was tot het afknippen van haar dikke haar in het door mij gewenste korte botte bob model met pony. Daarop volgde een kort “ja” en we maakten een afspraak.

De eerste ontmoeting was een succes. Anja was slim, had humor, leuke hobby’s en  had dik kastanje bruin haar tot halverwege haar rug, dat mooi bot was geknipt. Het haar had zij gekamd in een middenscheiding en het haar hing in twee sluike gordijnen voor haar gezicht. Ook had ze twee mooie bruine ogen met een ondeugende uitstraling. Kortom helemaal mijn ideale vrouw, behalve de haardracht. Ze gaf aan mij ook aantrekkelijk te vinden. We spraken over mijn speciale eis ten aanzien van haar haardracht en die vond ze nog wel moeilijk te accepteren, maar als het echt moest, dan zou ze akkoord kunnen gaan.

Vele gezellige etentjes en leuke [uitgaans]avonden volgden en vanavond hadden we weer een afspraak bij mij thuis, het was de eerste afspraak nadat er twee manden verstreken waren en dus voor mij en Anja de avond van de waarheid. Ik was erg gespannen, zou ze willen accepteren dat haar haardracht voortaan door mijn uitgesproken smaak zou worden bepaalt?

Ik had de tafel gedekt voor een sfeervol diner bij kaarslicht. Na het diner namen we nog een kopje koffie op de bank en ik besloot hierna verder niet meer om de hete aardappel heen te draaien. Met kloppende hart vroeg ik Anja: “Onze twee maanden na de eerste ontmoeting zijn voorbij en ik wil nu wel dolgraag weten of je instemt met het door jou voortaan dragen van een kort bot bobkapsel met een korte kaarsrechte botte pony tot maximaal halverwege je voorhoofd?” Ze zuchte diep en zei toen: “Ik dacht eerst misschien is je voorwaarde wel niet zo hard als je hem stelt, maar inmiddels weet ik dat ik er niet onderuit kom als ik met je verder wil. Mijn besluit is dat ik dit graag voor je over heb”. Daarna gaf ze mij direct een zoen.

Ik zei haar dat ik haar besluit geweldig vond en niet kon wachten tot ze naar de kapper ging. Ze reageerde ad rem: “Daar hoef jij helemaal niet op te wachten, ik weet dat je op je slaapkamer alle kappersspullen bij de hand hebt en mij dolgraag wil kortwieken, dus wat houd je nog tegen? Ik vertouw er op dat je goed je best doet en mocht ik niet tevreden zijn, dan meld ik mij morgen bij mijn kapper”.

Ik pakte haar bij haar hand en we gingen direct naar mijn slaapkamer. Anja kleedde zich spontaan helemaal uit en nam plaats op een stoel. Ik volgde haar voorbeeld en al snel stond mijn penis recht vooruit van opwinding. Ik kamde haar lange dikke kastanje bruine haar over haar voorhoofd, pakte de tondeuse en plaatste die grommend aan de zijkant van haar voorhoofd.Een flinke streng dik haar gleed onmiddellijk via haar blote lijf naar de vloer. Ik had de gretige haarsnijmachine gelijk op de juiste hoogte in haar haardos gezet, namelijk halverwege haar voorhoofd. Ik had geen zin om te werken in fases, maar gelijk volledig de beuk er in. Ik wilde zo snel mogelijk naar het eindresultaat, waarop ik al zo lang gewacht had. Na vier flinke happen met de tondeuse was er een heerlijk korte dikke botte kaarsrechte pony onstaan tot halverwege haar voorhoofd. Dat ontblote voorhoofd zag er nu lekker fris uit, veel beter dan die twee saaie gordijnen van overigens schitterend haar.

Ik keek Anja aan via de spiegel die ik recht voor haar had neergezet en verwachte bange bruine ogen te zullen ontmoeten, maar ze keek mij triomfantelijk aan alsof het voor haar ook een overwinning was op haarzelf, dat ze dit risico had durven nemen. Ze pakte mijn had en gaf er een kus op. Dit alles deed mij van binnen exploderen. Ik zag het ook als een aanmoediging om mijn knipwerk af te maken.

Ik ging achter haar staan en kamde haar dikke lange haar met een stevige borstel, toen vroeg ik haar om te gaan staan. Hetgeen ze direct deed. Ik pakte mijn nieuwe vlijmscherpe kappersschaar en plaatste die net onder haar rechter oorlelletje en zonder waarschuwing begon ik mijn kaarsrechte route naar haar andere oorlelletje. Wat had ik hier naar verlangt en schitterend dat ik zelf het vonnis mocht voltrekken. Ik nam niet al te grote haarstrengen anders was er door het dikke haar geen doorknippen aan. Telkens viel er weer prachtig kastanje bruin haar via haar blote lijf op de grond. Door haar dikke haarkwaliteit was de botte haarrand nu een lust voor het oog. De snerpende schaar zocht voortdurend zijn weg door het prachtige haar van Anja, het gaf mij een geweldige kick. Natuurlijk was het wel een beetje zonde van dit prachtige haar, maar het kwam er ook gezond en mooi stomp uit te zien. Nog een laatste knip en ik had haar linker oorlelletje bereikt, ik drukte de schaardelen weer met kracht naar elkaar en daar viel ook de laatste prachtige dikke sluike haarlok op de grond.

Anja haar korte koppie zag er nu geweldig  uit. Ik vroeg Anja haar hoofd een paar keer heen en weer te bewegen en haar korte botte pony en korte botte haar dansen dan fantastisch rond haar hoofd. Ik maakte er gelijk een paar mooie foto’s van. Wat een geweldig eindresultaat, vind ik.

Anja keek in de spiegel en ze keek mij toen aan met een onvergetelijk lieve glimlach:” Ik vind het ook best een mooi fris model geworden.  Al moet ik er nog wel even aan wennen, dat ik voortaan zo uit zal zien. Zelf heb ik wel eens aan kort haar gedacht, maar durfde het  nooit aan”.

Op de grond lag een hele berg met versgeknipt kastanje bruin haar. Voor ik het wist lagen wij op dit zachte natuurlijke tapijt  hartstochtelijk te vrijen en ik streelde Anja met haar eigen afgknipte haar.

Leave a Reply

clipper-banner