Home » Language » Dutch » Sonia (Part 1)

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 6   Average: 2.5/5]

Sonia / Het toetje

Marlene zat aan de bar van haar favoriete café, samen met een tweetal vriendinnen, twee haarhunters van haar. Haarhunters waren de meiden die voor haar werkten, zij gingen op jacht voor Marlene, op jacht naar meiden met mooi lang haar. Meiden met wie Marlene op allerlei manieren graag wilde spelen. Ze was dol op meiden die een stuk jonger waren dan zij, in bed waren die altijd een genot. Af en toe nam ze ook wel een van de haarhunters mee naar bed, als ze daar zin in had. Die waren daar altijd wel voor te porren. Marlene was immers een prachtige blonde godin. Haar lange blonde haren hingen tot ver over haar mooie borsten, meestal wat gekruld, maar van nature prachtig steil blond haar. Haar dat iedereen die het aanraakte, of er mee aangeraakt werd, enorm opwond. Haar lange lokken werden ook door de haarhunters verzorgd, dat was een deel van hun werk. Marlene kon daar van genieten, als de meiden haar haren met lange slagen weer super glanzend maakten was zij tevreden, ze ervoer het kammen ook als erotiserend. Ze droomde vaak weg terwijl een van de meiden bezig was met kammen. Ze droomde dan van jonge meiden die tussen haar benen lagen, meiden met lang zacht haar, dat zij, Marlene, maar al te graag zou knippen.

Marlene kreeg via de spiegel zicht op een prachtige jonge meid die aan een tafeltje verderop samen met wat vriendinnen zat te praten. Ze had lange donker bruine haren, koffiekleurig, die ze af en toe naar achteren veegde. Het was duidelijk te zien dat haar haren op één lengte waren. Marlene bekeek het meisje via de spiegel en kreeg spontaan zin om die meid te versieren.

Ze was daar een kei in, het spel van uitdaging en aantrekking was iets dat ze graag beoefende. Ze was zich uiteraard bewust van haar eigen schoonheid, haar haren trokken vrijwel altijd de aandacht van anderen, dat was vaak de openingszet van Marlene: haar haren laten bewegen en zo aandacht trekken. Nu ze haar haarhunters bij zich had vond ze het leuker om het meisje op te laten pikken of gewoon aan de bar uit te nodigen. Marlene bedacht dat ze dát eigenlijk wel wilde. Dan kon ze het haar van dichtbij bewonderen en er  zachtjes doorheen strelen. Ook was het spannender als ze dichtbij stond, ze zou dan direct zien of het meisje “in” was voor wat meer erotisch spel. Marlene hield ervan om te fantaseren over wat ze allemaal zou doen met een meid als deze brunette, haar speeltje, haar prooi van deze middag. Het was nooit van te voren bepaald wanneer de schaar in de lokken van haar speeltjes gezet zou worden, of hoe kort ze het haar van haar bedgenote zou gaan knippen. Dat ze zou knippen, dat was een uitgemaakte zaak. Marlene hield immers van knipsex, raakte opgewonden van lange versgeknipte lokken en een kreunende bedgenote die haar lokken van heet hoofd voelde vallen. Ze hield haar prooi goed in de gaten en bewonderde het lange donkere haar, ze verlangde naar het gevoel ervan tussen haar vingers. Het zou vast heel sensueel zacht zijn, heerlijk om zich zelf mee te strelen. Of liever, om mee gestreeld te worden… Marlene dacht na of ze liever met geknipte lokken zou willen gestreeld worden, of gewoon met de lokken nog op het hoofd van het meisje. Met geknipte lokken was heel leuk en opwindend, want ze zou dan eerst wat lokken kunnen oogsten en zich daarna door haar bedgenote laten strelen met de eigen lokken die zojuist geknipt waren. Anderzijds vond Marlene het ook lekker als het meisje haar lokken over haar uit zou spreiden. Ze zou dan gelikt kunnen worden en tegelijk met het lange haar spelen. Dat had ze pas ook nog gedaan met een blondje, dat bleek toen heel lekker te zijn. Ze had de blonde lokken pas na de eerste vrijpartij kort geknipt. De blonde staart die daar van over bleef had ze nog liggen. Marlene zag in haar fantasie deze donkere schone haar al met die blonde staart strelen. Heerlijk langzaam tussen haar benen, over haar lange benen en dan door naar haar gezicht, over haar lippen. Het zachte blonde haar zou zo nog een functie hebben…  En Marlene wist dat ze dan echt klaar kon komen, een beloning voor het meisje met wie ze zou vrijen… immers het sap mocht worden opgelikt, en dat maakte haar nu al geil. Die brunette die haar sap zou oplikken… Marlene voelde haar nattigheid al opkomen.

De haarhunters hadden de donkere haren ook gezien en wisten hoe laat het was. De ene, Sandra, maakte de andere, Vivian, er op attent. De blonde Vivian bekeek de brunette van een afstand en stelde Marlene voor om het meisje van dichterbij te bekijken. Marlene zei dat ze nog moesten wachten, de meiden waren nog druk bezig met elkaar en zouden nog niet opstappen. Vivian vroeg Marlene of ze al bedacht had hoe de brunette geknipt zou worden, Sandra stelde voor om het haar volledig te oogsten… het zag er zo mooi uit en het scheren van de lokken zou super geil zijn. Scheren was Sandra’s specialisme. Vivian hield zich niet in en liep naar de tafel waar de vriendinnen zaten. Ze liep er langs, om een beter blik op het meisje te krijgen. Ze zag de getinte huid en de mooie haren, een prachtige prooi voor Marlene. Ze kreeg een ingeving die ze even later met Marlene en Sandra deelde. Het meisje was erg mooi, het haar was super mooi en een goede lengte (tot de billen, had ze gezien)… perfect voor een knipfeestje.

Marlene dacht daar over na, knipfeestje… daartoe was ze weer een keer verplicht. Met diverse blonde vriendinnen organiseerde ze af en toe een feestje, waarbij er heel wat lange haren geknipt werden. Meestal wat studentes van de universiteit of hoogste klassen middelbare school. Die meiden konden meestal wel geld gebruiken, bovendien hadden ze vaak lekker lang haar en mooie lijven. Knippen en wat sexen, dat ging dan goed samen. De gedachte om de bruine lange haren te laten knippen op een feestje, sprak Marlene wel aan. Ze zag ook dat zowel Sandra als Vivian weer eens toe waren aan een knipfeestje met knipsex. De brunette zou perfect zijn, maar meer meiden waren nodig. Ze keek peinzend voor zich uit, naar de spiegel en de mooie brunette die ze straks zou versieren, en later ook zou gaan knippen. Ze had er erg veel zin in, het was alweer een tijdje geleden dat ze knipsex had gehad. Ze keek nu eens rechtstreeks naar haar prooi, en zag dat de vriendinnen van de brunette er eigenlijk ook wel goed uit zagen. Er zat een Aziatische bij met lang zwart haar, dat viel haar nu pas op… het zag er heel mooi uit. De blondste van het stel andere vriendinnen had een kort staartje in, dat zou natuurlijk los moeten en lekker afgeknipt worden… dat zou iets voor Sandra zijn. Die was een meester met de tondeuse. De andere had schouderlang haar, niet veel bijzonders, maar ja om te spelen zag het goed uit. Marlene deelde haar bevindingen met de haarhunters. Beide haarhunters zagen het zitten. Vivian zette de eerste stap en ging naar de tafel. Zij zou de meiden wat aanbieden en de brunette attent maken op de blonde Marlene. Die zat alweer te dromen van de brunette die ze vanmiddag nog in haar bed zou hebben, naakt met het bruine haar over haar mooie borsten. De borsten zou ze heerlijk masseren terwijl het bruine haar er omheen lag. Als de tepels goed hard waren zou ze de brunette gaan likken. Dat honingkleurige huidje zag er heerlijk uit. Ze zou eerst een tijdje met de lokken spelen voor ze het verhaal van het feestje vertelde. Ze bedacht dat de brunette het goed zou doen als toetje bij het diner. Beetje met slagroom bespuiten, wat fruit om haar edele delen en ze was geschikt. Het lange bruine haar dat ze van te voren nog eens zou laten wassen, zou ze los laten hangen, en verder zou ze haar mooie lokken moeten kammen in het bijzijn van de gasten. Het lange bruine haar zou er glanzend mooi door worden en de dames van het feest in een goede stemming brengen, zulke mooie haren waren immers een genot om naar te kijken als het rustig gekamd werd. De dames van het feest zouden daarna de slagroom mogen likken, het fruit eten en natuurlijk de brunette gelijk even vingeren. Na het likken en spelen zou de veiling beginnen. De lange bruine lokken zouden geveild gaan worden, het recht om de
eerste knip te mogen zetten in het ongeschonden lange bruine haar… een genot als altijd met lang haar. Opwindend voor degene die knipt, opwindend voor het meisje met lang haar. Die zou dan beseffen dat haar haren er afgeknipt zouden worden voor het genot van anderen…

Hoe mooier de lokken waren door het kammen, des te hoger het openingsbod zou worden. De opbrengst was als altijd voor de organisator van het feestje. De andere meiden die Vivian nu aan het versieren ging, waren gewoon om mee te spelen. De haarhunters hadden ook hun lolletjes verdiend. Marlene bedacht dat ze de Aziatische zelf wel onder handen wilde nemen. Het zou vast lekker zijn als de brunette toe zou kijken, of misschien zelfs wel mee zou willen werken. Dat wond Marlene op, haar hand tussen haar benen voelde de opwinding in haar lichaam. De brunette die het lange steile haar van haar zwartharige vriendin zou afknippen. Dat was nog lekkerder dan zelf knippen, al kon dat in dit scenario ook nog. Met twee langharigen naar bed, de gedachte bracht het vocht tussen Marlene haar benen. Ze wreef eens door haar lange haren, heel sexy streek ze het naar achter over haar schouder. De massa blond haar verplaatste zich, een heel erotisch gebaar. Ze had Vivian het sein daarvoor zien geven. Sexy gleden haar handen door haar lange blonde lokken. Ze maakte haar eigen blonde haar nog mooier, onweerstaanbaar… De brunette keek naar haar en glimlachte naar haar. Marlene keek terug en met een handgebaar nodigde ze de brunette uit naast haar te komen zitten.

De brunette stond op, Marlene zag het lange donkere bruine haar nu op volle lengte. De lokken bewogen met het lichaam mee, een genot om te zien. Het gezicht was mooi ovaal en de natuurlijke bruine tint opwindend mooi. Ze smolt en verlangde naar deze meid. Zo snel mogelijk uit de kleren, het naakte lichaam betasten en likken, het haar over haar zelf heen voelen, de lokken strelen en het meisje opwinden om haar lekkere sap te laten komen. Marlene genoot al vooraf, de meid was ook zo mooi en zo sexy…zo perfect voor haar plannen. Ze had zin in het sap van deze mooie jonge meid. 

Plots stond ze bij Marlene, ze stelde zich voor als Sonia. Marlene liet haar handen door de manen van de langharige brunette glijden, keurend. Ze raakte verder opgewonden van Sonia, het bruine lange haar had een super kwaliteit en voelde heel zacht aan. Marlene wilde er mee gestreeld worden tussen haar benen, haar lippen daar laten betasten… en natuurlijk het haar over haar eigen gezicht voelen glijden. Ze bekeek Sonia en streelde langzaam verder door het bruine lange haar, ze raakte ook even de huid aan met haar vingers en bracht een vinger naar de lippen van Sonia. Ze streelde zachtjes met de vinger over de gesloten mond, hopend op een opening. Sonia likte kort aan de aangeboden vinger, ten teken van instemming. Marlene zag de tong en verlangde naar een lange zoen, gewoonte getrouw deed ze dat alleen in haar privé omgeving…  Sandra was inmiddels met Vivian de andere meiden aan het voorbereiden op hun rollen in het feest. Marlene zag hoe Sandra de blondine met de staart zat te strelen, de staart ondertussen te keuren om te zien hoe die het lekkerste eraf kon. De blondine met staart reageerde heel goed op Sandra want het hoofd lag al op haar schouders. Marlene glimlachte en streelde Sonia weer door het haar. Ze bedacht hoe jammer het zou zijn als al deze heerlijke bruine lokken er straks af zouden gaan. Maar het was voor een goed doel. De veiling van Sonia’s haren zou veel opbrengen. Ze bekeek het lange haar en zag al voor zich dat de eerste knip de voorste lokken zou wegknippen, er zouden geile stekeltjes overblijven als de lok goed dicht op het hoofd zou worden afgeknipt. De tweede knip kon ook nog van het pony-haar weggeknipt worden, zo zou er een flinke dikke lok geknipt kunnen worden. De derde en vierde knip zou al naar de zijkant gaan. De zijkant zou ook nog veel opbrengen, het lange haar hing daar mooi over de schouders van de brunette. Een hand erin en ze zou weer lange lokken uit het bruine haar kunnen knippen. Lokken van een gelijke lengte, heerlijk zacht bruin spul. Ondertussen streelde Marlene het lange haar naar de zijkant, ze keek naar de haarlijn en zag dat ook die perfect liep. Zelfs met heel kort haar zou Sonia nog sexy zijn zag ze… Oh dat was ook een heerlijke gedachte, eerst sex met deze mooie langharige en later met dezelfde meid in bed, maar dan kortgeschoren. Sonia streelde voorzichtig het lange blonde haar voor haar, de lokken vingerde ze wat uit, om meer te genieten van de zachtheid van het haar van Marlene. Ze voelde de spanning bij deze blonde godin, spanning die zij, Sonia , bij haar opriep. Haar lange bruine haren bevielen de blonde vrouw wel, ze was er zo mee bezig. Sonia zou het blonde haar graag over zich heen willen hebben en op haar beurt de blonde vrouw strelen met haar eigen bruine lokken. Sex met deze blonde godin, daar had ze best zin in. Ze had daar al een tijdje over gefantaseerd, ze had de blondine al gezien toen ze binnen kwam. Het lange blonde haar was ook zo mooi. het lichaam dat er bij hoorde, was perfect. Een droom die uit zou komen als ze meegevraagd zou worden. Aan knippen dacht zij geen seconde, en dat was waar Marlene juist wel van droomde.

Ze vroeg aan Sonia of ze haar Aziatische vriendin bij haar wilde laten komen, ze had zin om de zwarte haren te voelen. Sonia riep Michelle bij zich en stelde haar aan Marlene voor. Sonia streelde door de zwarte haren en daagde Marlene er mee uit. Die vond dat leuk en vingerde wat door de zwarte lokken.

Ze kwam gelijk op tafel met haar wens om beiden tegelijk te bezitten. Sonia keek wat verbaasd, ze dacht als enige het bed te kunnen delen met de blonde godin. Maar ja, Michelle was ook wel verrukkelijk lekker. Ze had wel eens met Michelle gevreeën, dus waarom nu niet met de blondine erbij. Marlene zag op het gezicht van de Aziatische de verrukking van het idee, ze had beet en wilde de prooi nu zo snel mogelijk thuis brengen. Tijd voor knipsex met de zwartharige schoonheid, ze wist bijna zeker dat Sonia de schaar graag in de lange zwarte lokken zou zetten. En Sonia zou klaarkomen, haar sap was dan voor Marlene… die daarna Sonia aan Vivian zou overdragen ter voorbereiding van het diner. Het diner waarbij deze mooie meid met vers gewassen lange donkere bruine lokken, als toetje opgediend zou worden. Het toetje dat door haar blonde vriendinnen van het lange bruine zou worden ontdaan. De lokken zouden stuk voor stuk worden afgeknipt en meegenomen. De blonde vriendinnen zouden zich in verloren uurtjes kunnen strelen met de mooie bruine haren die ze zelf geknipt hadden, terugdenkend aan het feest van deze avond. En Sonia zou door Sandra kortgeschoren gaan worden, al het mooie haar weer op gelijke lengte…

Leave a Reply

clipper-banner