Home » Language » Dutch » Sonia (Part 2)

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 2   Average: 2/5]

Sonia ging als eerste uit de kleren, ze raakte opgewonden toen Marlene haar naakte lichaam betaste. Marlene legde de bruine lokken voor over de schouders van Sonia, langs de mooie borsten. Ze streelde het bruine haar en de borsten tegelijk. Marlene masseerde de borsten, de tepels werden er hard van, heerlijk om met haar tong nat te maken. Het bruine lange haar kwam daarbij tegen haar wangen aan, ze raakte er opgewonden van en streelde met haar handen sneller door de bruine lokken en keek schuin naar de reactie van de Aziatische schone. Michelle keek opgewonden naar het spel van de blondine en de brunette. Marlene kreeg zin in Michelle en liet haar uit de kleren gaan, ze vroeg Sonia om het zwarte haar te borstelen, het moest glanzend zacht worden voor het geknipt zou worden. Marlene wilde er Sonia immers mee strelen, eerst met de lokken aan het hoofd, daarna zou ze Sonia heerlijk in de versgeknipte haren kunnen leggen en mischien wel gaan berijden. Ze wilde haar eigen kutje tegen dat van Sonia aanvoelen, op versgeknipt haar zou dat heel lekker zijn. Marlene speelde verder met de bruine haren en complimenteerde Sonia er mee, die bloosde en raakte opgewonden van de natte tong in haar hals, ze probeerde tegelijk Michelle’s zwarte manen te kammen maar werd door Marlene bijna opgegeten en dat leidde haar af, want het was heel opwindend. Marlene voelde het geschoren kutje van Sonia en vingerde zich naar binnen om sap te halen. Ze greep het lange zwarte haar en  met wat uitwaaierende lokken streelde ze de brunette. Zacht fluisterde ze in Sonia’s oren of die het zwarte haar niet super lekker vond, heerlijk om zo mee gestreeld te worden. Sonia kreunde instemmend. Ze fluisterde Sonia in dat Michelle haar zou gaan zoenen, de Aziatische was immers ook heel lekker. Marlene liet dat plannetje ook meteen uitvoeren en keek verlekkerd toe. De tong van Michelle gleed langzaam over de honingkleurige huid van Sonia heen. Michelle’s zwarte manen kwamen daarbij tegen het lijf van Sonia. Marlene genoot van het toekijken en speelde ondertussen met een deel van de zwarte manen. Samen met Michelle tongde ze de mooie brunette, die daar geil van werd. Michelle moest van Marlene op haar knieĆ«n voor Sonia gaan zitten, het mooie natte poesje mocht worden gelikt… Marlene kon zo de lange zwarte manen strelen en  goed bekijken waar de eerste lokken geknipt zouden worden. Marlene streelde het lange bruine haar en de zwart lokken. Ze tilde de zwarte haren van Michelle’s hoofd op, de lange manen voelde goed aan,  ze liet de lokken terugvallen over de Aziatische heen, om snel weer een handvol zwarte lokken op te tillen… Michelle genoot van het gevoel van de streling door Marlene, en ook van het heerlijke poesje van haar vriendin. Marlene likte Sonia’s oren en ze fluisterde dat de zwarte haren en haar bruine lijf zo goed samen gingen, dat ze het een geil gezicht vond om haar gezoend te zien worden. Ze fluisterde op haar super sexy toon dat ze het lekker zou vinden als Sonia een vlechtje bij Michelle zou te maken (en dacht ze gelijk, dan mag je het daarna afknippen en vanavond om je hals dragen…). Sonia legde handig een vlechtje in het lange zwarte haar van haar Aziatische vriendin, ze speelde ermee met haar vingers, aan het einde had ze een kwastje gemaakt waarmee ze over haar handrug streelde. Marlene wilde dat ze het vlechtje ook op het hoofd met een bandje vast zou maken, dat deed ze, eigenlijk was het wel grappig de vlecht met twee bandjes. Marlene ging achter Sonia staan, fluisterde sexy hoe heerlijk het zou zijn als Sonia haar met het lange kwastje van deze vlecht zou strelen over haar naakte lichaam. Sonia hijgde van opwinding en gaf toe dat heel geweldig te vinden. Marlene haalde een schaar en gaf die aan Sonia. Ze fluisterde weer en vroeg Sonia om de vlecht te knippen… Ze wilde Sonia strelen en vingeren terwijl die het zwarte haar zou knippen… Michelle keek toe, opgewonden van haar mooie vriendin en de blonde godin. Een vlechtje voor de lol, dat kon er wel af… Sonia nam de schaar en de vlecht in haar hand. Ze tilde hem op, de vlecht was mooi dicht en had een hele lange kwast aan het einde. Ze knipte tot Michelle’s verbazing eerst een stukje van de kwast af… een paar centimeter zwart haar viel om haar blote voeten heen. De schaar had geen moeite met het mooie dikke zwarte haar, het metaal was scherp. Sonia keek naar Marlene, die instemmend knikte, en weer knipte ze een stuk van de kwast af, weer vielen centimeters lange zwarte haren op de witte tegelvloer. Marlene raakte opgewonden en begon Sonia te zoenen en uit te dagen om de hele vlecht snel af te knippen. Sonia deed dat in een paar knippen, de vlecht kwam los en alle drie de meiden lieten een zucht. toen het haar op de grond viel. Marlene zoende Sonia intenser en nam de schaar van haar af. Haar handen gleden door de zwarte lange manen voor zich. Ze wilde meer, het spel van Sonia wond haar op… ze maakte een staartje met haar vingers, tilde de lange haren op. Zachte zwarte manen vielen over haar hand heen, ze liet de schaar kort op haar hand door de lokken gaan, lange zwarte manen gleden snel van haar hand naar de grond. Marlene genoot en wilde nog meer zwart haar op de grond zien liggen. Sonia kreeg opnieuw de schaar en mocht het lange haar van haar Aziatische vriendin verder knippen. Marlene hield het haar vast en boven de hand knipte Sonia het zwarte haar weg. Lange lokken gleden weer naar de grond, voegde zich bij de eerste lokken die er al lagen. Marlene voelde bij Sonia of ze het lekker vond, ze wreef over het mooie kutje, gebruik makend van een van de geknipte zwarte lokken. Ze wilde nog meer, ze wilde kijken hoe geil Sonia zou worden als ze al het zwarte haar om zich heen zag vallen… Sonia keek naar Michelle en streelde door de haren… ze had zin in meer haren, ze zag dat het Marlene opwond en haarzelf ook. Ze zette de schaar in het haar knipte de lok er tussen af en keek hem na toen die op de grond viel. Ze tilde een nieuwe lok op, knipte voorzichtig en liet de lok op haar blote voeten vallen. De volgende lok nam ze in haar handen en knipte die slechts half af, om te zien hoe het haar los hing en langzaam op de vloer viel op de hoop zwart haar. Ze stond met blote voeten in de berg mooi zwart haar en genoot van het zachte gevoel. Michelle bleef kalm, ook zij genoot meer dan ze had kunnen bedenken. Sonia’s handen tilden nieuwe plukken lang zwart haar op. Ze hield het vast terwijl ze het afknipte. Als een trofee nam ze de geknipte haren vast  en draaide ze zich naar Marlene , na een diepe tongzoen begon ze Marlene met het geknipte zwarte haar te strelen. Ze streelde haar tussen de benen en over de onderbuik. Met de lokken veegde ze gelijk het sap van Marlene op, dat ze daarna zelf van de zwarte lokken aflikte. Als beloning voor haar genot speelde Marlene met de lange bruine haren van Sonia. Lokken die later voor haar vriendinnen geofferd zouden worden… Marlene genoot van het idee dat Sonia nog van niets wist. Onwetend hoe geil ze vanavond zou worden als haar mooie haren door verschillende handen gestreeld zouden worden… voor dat de schaar er doorheen zou flitsen. Marlene werd er nog natter van, ze wist bijna zeker dat Sonia er van zou gaan genieten. Zelf zou de laatste zijn die het bruine haar zou knippen, daar had ze erg veel zin in. En dan was er ook nog de Aziatische Michelle die verder geknipt moest worden… ze had nog veel lange zwarte lokken over. Het feestje zou een latertje worden…

Leave a Reply

clipper-banner