Home » Language » Dutch » Alcohol Maakt meer Dan Alleen Tongen Los!

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 2   Average: 2.5/5]

"Hallo dan Liz", zei Els ton de voordeur openging, "je ziet er goed uit!". "Ja dank je", antwoorde Liz maar kom gauw binnen want het is fris. Els kwam binnen ontdeed zichzelf van haar jas en nestelde zich op de bank. Ook zij zag er goed uit, donker halflang haar, loshangend en net over haar schouders, verzorgd, vleugje make-up met mooie volle rode lippen. Liz kwam met een fles wijn binnen en Els merkte nogmaals op dat zij er goed uitzag. Liz had een mooie wijde zijde witte blouse aan waarop ook haar donkere lange haren mooi dansten.

Na en paar glazen wijn en enkele uurtjes verder merkte Liz op of Els naar de kapper was geweest. "Ja"’ luidde het antwoord, "alleen wat dooie punten eraf gehaald. Wilde eigenlijk wel een flink stuk korter maar durfde het niet te vragen!". "Oh", antwoordde Liz, "als jij het wat korter wilt kan ik het eens proberen! Heb vroeger wel eens vaker haren geknipt en heb alle spullen nog". "O joh, nou kan ik eigenlijk niet meer terug, of wel?" vroeg Els licht aarzelend ineens. "Nee", antwoord Liz enigzins giechelend, "maar bedenk het is maar haar!" Dat groeit altijd terug. Kom ga mee naar boven en neem de wijn mee!".

Et voila, daar waren beide dames boven, het ging wel snel, een stoel werd voor de spiegel geplaatst, een mooi houten doosje met verschillende scharen en een tondeuze werd geopend en last but not least kwam Liz vanuit haar kledingkast aanzetten met een grote spierwit satijnen kappersschort. "Oh, wow, Liz, die kappersschort ziet er gaaf uit! Ik trek wel even wat kleren uit voor het geval dat voor het geval dat….en ook om dat satijn lekker op mijn huid te voelen. Weet je wat ik ga helemaal naakt, spannend!" zei Els met een vette knipoog naar Liz. "Be my guest darling" antwoorde Liz en had haar broek ook al uitgetrokken waardoor ze sexy met alleen haar witte zijden blouse achter Els stond. "Eerst even die schort om je hen draperen Els", zei Liz, en met een gracieuze beweging verdween het naakte lichaam van Els onder de enorme grote witte satijnen schort. De schort had een klein opstaand kraagje wat Liz niet te strak maar wel precies om de hals van Els sloot. Liz zag dat de hand van Els al naar haar kort geknipt poesje ging en beiden slaakten onhoorbaar een zucht van opwinding.

"Nou Els, roept u maar. Wat dacht je van een lange bob precies steunend op de kraag van je kappersmantel?". "Oh liz", antwoord Els, "Het maakt mij nu even niet uit hoe kort, ik zit hier even weg te geilen onder dit satijn en de gedachte dat jij zo direct mijn haar gaat knippen doet me helemaal beven! Knip maar wat je wilt, ik wil mijn haar zien vallen op dit satijn.". "Gaaf", zei Liz en begon het haar van Els strak naar beneden te kammen en pakte de schaar op en zette die precies op de hoogte van de satijn kraag in het haar van Els en ze sloot langzaam doch zeker de schaar. Knippp knippp en 2 stukken haar van 15 cm dwarrelden naar beneden, enkele afgeknipte haren bleven in het nog lange haar hangen en enkele haren kwamen op de schouder van Es terecht. Beide vrouwen raakten meer en meer opgewonden van het sensuele aanzicht van het vers afgeknipte haar wat langzaam naar beneden gled en in de schoot van Els bleef liggen. Liz ging door met kammen en knipte en tweede groot stuk af volgns het zelfde ritueel. De hand van Els kwam onder het prachige satijn vandaan en verdween onder de witte zijden blouse van Liz op zoek naar haar gladde poes! Knip, knipp en knipp en halfweg was Liz met het knippen van de lange bob bij Els, zonder wat te zeggen raakten beid vrouwen steeds meer in extase. Het achtrste afgeknipte haar gooide Liz via de schouder van Els ook op het gladde satijn waardoor het zacht naar beneden gleed! "Fntastisch geil gevoel Liz", ik weet nu al dat deze bob mij niet gaat staan, het moet korter". "Veel korter denk ik", zi Liz.

Beide verliefde en opgewonden vrouwen keken elkaar aan. Liz kamde het haar van Els een kant op en kamde een deel van het haar boven haar linker weer terug. Ze pakte een stuk haar op en zette de schaar erin, langzaam naar beneden schuivend en onderwijl Els aankijkend in de spiegel. Geen spier verrekte Els totdat de koel schaar haar warme schedel raakte. Ze knikte. Het mocht zo kort worden!!!!

Zonder te twijfelen deed Liz de schaar dicht en een lange pluk van 50 cm haar kwam los! Beide vrouwen gilden het uit van geilheid toen de mooie lange pluk zich via de satijnen schort bij de rest van het afgknipte haar voegden. Kleine rectopstaande stekeltjes bleven over. Opnieuw pakte Liz een pluk haar op en ook deze knipte ze tot op de schedel af. Het linker oor was al bijna helemaal kaal maar toen Liz het haar van bovenop er overheen kamde zag je nauwelijks dat er al heel veel haar afgeknipt was. Gauw pakte Liz een stuk haar van bovenop, weer gleed de schaar erin en weer ging deze dicht vlak op de hoofdhuid van Els. Alweer een stuk van 50-60 kwam los en Liz gooide het haar van haar vriedin over haar eigen blouse. Vlug zocht de schaar een volend pluk en knip, knip en kaal was het. Het aanzicht van een bijna half kaal hoofd deed beide vrouwen sexueel exploderen, alle grenzen verdwenen opslag het moment dat een volgend stuk haar van wel 70 cm naar beneden kwam zetten en Els bemerkte dat dat nog donkerder van kleur was, een kleur die meer overeenstemde met het haar van Liz!

"Knip me", zuchte ze geil in het oor van Els, "Knip me kaal! Knip me geil en vrij met me, alsjeblieft!"

Leave a Reply

clipper-banner