Home » Language » Dutch » Fenna

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 3   Average: 3/5]

Nancy had lang donker steil haar, bijna zwart. Het kwam tot over haar billen, ze liet jou het strelen, vond ze lekker zei ze. Mmm, dan is er toch niets mis mee. Ze verteld over een vriendinnetje van haar, Fenna. Ze wilde Fenna graag aan je voorstellen, om jou met Fenna?s haren lekker te laten worden. Fenna zou daar wel voor voelen dacht Nancy.

?Als je haar wat van jouw sap geeft, dan is ze verkocht, en mag jij haar haren hebben. Fenna heeft lang blond golvend haar, tot ver over d?r middel, heel leuk om mee te spelen. Misschien laat ik ook wat van mijn haren knippen, twee kleuren op de grond is vast wel leuk, denk je niet?? Je streelde Nancy?s haar, bracht het aan je lippen. ?Oh, Nanc, dat is heel geil, maar ook wel zonde. Op je billen staat zo onwijs gaaf?. Nancy belde Fenna op en vroeg of ze wilde komen. Vooral het vooruitzicht op een stijve penis te kunnen likken, daar had ze zin in. Fenna kwam, ze was mooi, haar haren inderdaad lichtblond en golvend, een genot leek het je om daar mee te spelen. De meisjes kusten elkaar uitbundig en toen ging Fenna naar jou toe. Ze streelde je over je kruis. ?Ik wil ?m zien Nanc, ik fantaseer vaak over een hele stijve pik door mijn lokken en over mijn lippen, mag ik hem eruit halen? ? ?Ja, dat mag, maar eh, laten we eerst even wat afspreken over de prijs? Je mag hem afzuigen en strelen, maar de prijs betaal je met je lokken?. Nancy keek naar Fenna, die zachtjes verder streelde ?Mm, hij vindt mijn haar vast erg mooi, en dan moet je er niet van knippen? ?Fenna, ik wil met je haren spelen zolang ze op je hoofd zitten, voordat ik je ga knippen wil met je spelen? zei je haar. ?Spelen is goed, als ik maar mag genieten? zei Fenna weer. Ze knoopte ondertussen je broek los en streelde de bolling in je kruis. Je streelde het lange blonde haar, het wond je inderdaad op, en je gunde Fenna je stijve penis, je verlangde er zelfs naar, maar de afspraak met Nancy was nu eenmaal gemaakt: knippen en spuiten, het blonde haar van Fenna moest eraf. Nancy had er stiekeme plannen mee, en Fenna, die zou het toch wel weer laten groeien. ?Toe Fenna, laat je fantasie uitkomen, en neem mijn pik in je mond, mijn sap is lekkerder als jouw lokken sneuvelen terwijl je me likt. Nancy Fenna?s haar is lang genoeg, als je het tot haar kin afknipt, heb je ook nog veel goudblond haar, en ik vind haar dan nog geil genoeg.? ?OK, dat kan, dan heb ik nog een redelijke staart?. ?Laat Fenna maar beslissen, misschien doet een beetje sap al wonderen?, Nancy veegde wat van je sap af en liet het Fenna aflikken. ?oh da?s heel lekker? Goed, je mag een staart knippen uit mijn haren, in ruil voor dit spul.?

Nancy, ging snel te werk, eerst pakte ze een proeflokje en liet de schaar erdoorheen flitsen. Een paar centimeter goudblond haar eraf, je pik reageerde direct. ?Neem hem in je mond Fenna, ga ervan genieten, ik ben zo door je lokken heen?? Je hielp Nancy en tilde de lokken voor haar op, het zachte haar hing over je handen heen, en Nancy liet de schaar over je handrug glijden. De eerste lok nam ze van je over en liet hem aan Fenna zien. Die had het druk met je penis te likken. Nancy wilde dat je meer haar tegelijk pakte, en dat deed je. Het was zacht, en o zo opwindend om een klein staartje vast te hebben terwijl de schaar erdoor heen ging. ?oh, Nancy dit wil ik met jouw haar doen, terwijl jij me aflikt?? Nancy streelde jou met Fenna?s geknipte lokken ?Wie weet, ik heb nog heel wat vriendinnetjes met lang haar, en jij hebt sap genoeg? Eerst de laatste staart van Fenna knippen, dat moet jezelf doen en dan ben je eventjes van Fenna?Je nam de schaar over, Fenna keek naar boven, afwachtend tot haar laatste lange lokken eraf zouden zijn. Voorzichtig zette je de schaar in de lokken, hoe zacht het haar was viel je ook nu weer op, geen wonder dat het je opwond. De meisjes telden samen af en op drie kneep je schaar dicht en bewoog je de lokken omhoog, de restanten vielen terug op Fenna?s hoofd. Jij kwam direct daarna klaar, twee mooie meiden vingen je sap op en likten de druppels van je penis af.

Leave a Reply

clipper-banner