Home » Language » Dutch » Ik heb het verteld – deel 2

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 1   Average: 2/5]

Ik zag direct dat hij mijn witte satijnen blouse aanhad, gewassen en gestevend. Zag ook dat hij niet helemaal op zijn gemak was. Toch stelde ik een dikke bobbel in zijn broek vast. Wauw, hij zag er weer goed uit! Tom complimenteerde mij! Heerlijke jongen. Na een glas wijn en besproken te hebben wat we zouden gaan doen die avond overhandigde hij mij enkele kado’s. Ingepakt in mooi luxe papier. "Oh, shit", dacht ik toen ik het eerste uitpakte. Een set kammen. Mijn onderbuik begon te kriebelen en dat werd erger bij het tweede kado. Een kappersschaar! ik keek Tom aan, zijn ogen flikkerden net zo hard als zijn satijnen blouse! Nog een kado te gaan. Kapot van de zenuwen, want ik voelde aan wat er ging gebeuren, rukte ik het papier ervan of. Mijn hart stond even stil. In mijn hand hield ik een pakketje wit satijn en zag pas wat het was toen het zich vanzelf ontvouwde; een enorme luxe kappersschort van wit satijn! Vanbinnen explodeerde ik en raakte in een roes, mijn droombeeld.

Zijn slaapkamer was omgetoverd tot kapperszaak. Zijn, mijn, blouse had gewisseld van drager. Ik stond voor Tom. Druk knippend. Tom gevangen in een kapperschort. Vers geknipt haar van hem overal. Explosies van liefde en sexuele gevoelens. Wat overbleef van zijn haar was kort, heel kort!

Toen mocht ik…..

Ik beefde helemaal van verlangen. Het haar van Tom lag al overal in zijn slaapkamer. Het was zo’n fantastisch mooi gezicht. Hij met zijn korte haar, zijn haar op de grond maar ook nog op de wit satijnen kapperschort en op mijn wit zijden blouse. Beiden in extase. Ik ontdeed mezelf van mijn witte zijden blouse. Helemaal naakt stond ik voor hem. Tom nog gevangen in wit satijn. Als bij toverslag trok hij mij naar zich toe en begon me heerlijk te vingeren. ik zat op zijn schoot en heerlijk met mijn blote billen op de kapperschort. Waar ‘ie het ineens vandaan haalde weet ik niet meer maar ik hoorde wat brommen en dacht eerst dat het een heerlijke dildo was. Ik voelde het geil trillen tegen mijn schaamlippen en daardoor rilde ik van genot. Ik keek naar beneden en zag dat Tom met een kleine tondeuse mijn schaamhaar aan het afscheren was. Dit was zo onverwacht dat ik het uitgilde van genot. Alle kleine krulletjes schaamhaar waren inmiddels al afgeschoren en mijn hele kut was kaal en voelde heerlijk glad en kaal aan. Ik stond op en rukte de wit satijnen kapperschort van Tom af. Al het haar van Tom en mijn schaamhaar vlogen door de kamer. Ik pakte direct zijn lul beet en fluisterde hem weer in zijn oor: "Maak mijn droom waar!".

ik ging zitten. Naakt op de stoel. Kijkend in de spiegel. Tom zwaaide met de grote satijnen kapperschort voor me. Ik hoorde het satijn ruisen. hij hield de enorme schort voor me, ik kon er nog net overeen kijken en zag mijn ogen en mijn haar in de spiegel. Ik dacht, "Nog even en dat haar is er af!" Die gedachte deed me weer huiveren van genot. Op het moment dat ik lekker alweer met mijn kale poes aan het spelen was drappeerde Tom al dat witte satijn om me heen. Gevangen in wit satijn, glanzend opgesloten in een gladde stoffen kooi. Ik voelde me intens gelukkig en durfde er helemaal voor te gaan. Ik keek in de spiegel, mezelf vingerend en afvragend hoe mooi ik er uit zou gaan zien nadat Tom mijn haar geknipt zou hebben. Mijn donkere haar, mijn rood gestifte lippen geven exact de juiste accenten met de witte satijnen schort die ik omhad.

Tom en ik zeiden niets. We genoten van de spanning en het sensuele. Hij trok mijn paardestaart los en direct viel al mijn haar op het satijn. Langzaam begon Tom mijn haar te kammen. Met veel gevoel. Maar ook een blik in de ogen die ik niet eerder bij hem gezien had. Ik kreunde van genot en kwam al voelend klaar. Tom had al mijn haar naar een kant gekamd en vastgezet boven op mijn hoofd. Hij pakte een pluk haar direct boven mijn linker oor en begon dat wederom te kammen. We hadden nog steeds niets gezegd, dus ook niet tot hoe kort ik wilde gaan. Hij pakte de schaar en mijn hart begon te bonzen in mijn keel. Zijn hart bonsde in zijn pik want die ging kloppend heen en weer. Hij zette de schaar in mijn haar en ik deed mijn ogen dicht op het moment dat hij de schaar dicht deed. Ik hoorde het meest fantastische geluid wat ik kan verzinnen: een schaar door haar! op het moment dat ik de ogen weer opendeed zag ik een stuk haar van mij in mijn met wit satijn bekleede schoot glijden. Weer explodeerde ik van verlangen. Maar ook schrok ik, het stuk haar was slechts 2 cm lang, er zou nog minstens 40 cm over blijven zo! Enigszins met een teleurgestelde en vragende blik in mijn geile ogen keek ik Tom in de spiegel aan. Op dat moment zag ik ook dat hij mij grijnzend aankeek en inmiddels de schaar aan het sluiten was in het zelfde stuk haar maar dan direct op mijn hoofdhuid boven mijn linker oor. Hij kreunde, ik gilde bij het zien van het vrijkomen van lange stukken vers geknipt haar! Langzaam gleed het naar beneden totdat het in mijn schoot bleef liggen. Al wat resteerde waren korte donkere stekeltjes boven mijn oor. Hij pakte de volgende pluk en hakte deze in 3 tot 4 stukken van mijn hoofd af. Mijn haar begon al aardig door de kamer te vliegen. het volgende stuk ging er in 1 keer af en inmiddels was alles boven mijn linker oor al kort geknipt. Mijn borsten stonden fier overeind, mijn schaamlippen en clitoris trilden en de lul van Tom begon steeds zwaarder van genot te kloppen. Tom kamde mijn haar los en de bovenpartij viel over mijn linker oor heen waardoor je nauwelijks nog kon zien dat al en heel groot gedeelte heel kort was geknipt. Wauw, er was nog een heleboel te knippen!

Mijn hand gevuld met wit satijn greep ik zijn lul vast op het moment dat hij boven mijn rechter oor verder begon te knippen. Hij knipte een enorme pluk haar af en stopte dat in mijn mond. De volgende pluk gooide die over zijn stijve pik heen waardoor ik hem er zachtjes mee masseerde. Ik zag er inmiddels al bloedgeil uit. Hele korte zijkanten, mijn donkere haar overal om ons heen. Heerlijk sensueel.

Leave a Reply

clipper-banner