Home » Language » Dutch » Ik heb het verteld!

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 8   Average: 2.3/5]

Ik heb het hem verteld. Met kloppend hart heb ik het Tom verteld. Alles. Mijn haarfetish, mijn haarknipfetish, mijn voorliefde voor satijn, mijn bewondering voor gladde stoffen, mijn passie voor sex, mijn droombeeld van het allemaal te hebben, te kennen en te ervaren. Ik heb het allemaal verteld. Eindelijk. Opluchting, en……ik heb het hem gevraagd!

Tom ken ik nu 2 jaar. Heerlijke jongen, aardig, begripvol en lief. Donker, groot, donkere ogen, goed gebouwd en een donkere bos haar. We hebben elkaar gewoon in een kroeg ontmoet en na een keer wat afgesproken te hebben belandden we al gauw een paar keer in bed. Heerlijke lange vrijpartijen, allebei zeker verliefd. Maar samenwonen zat er nog niet in. Was ook nog niet ter sprake gekomen. Raar eigenlijk want we zagen elkaar wel steeds meer en meer.

Het begon eigenlijk toen na een heerlijke nacht Tom verscheen in mijn witte satijnen blouse. De blouse die ik gekocht had omdat het me zo’n heerlijk gevoel geeft. Dat gladde op mijn huid, het glanzende in de zon. De aanraking van satijn doet veel mensen een goed gevoel geven. Zo zacht en glad, alsof je continu door veren gestreeld wordt. En Tom stond daar…..naakt met alleen mijn witte satijnen blouse aan. Zo mooi, zo vertederend. Een stijve pik die omhoog stak, tegen het satijn aan. Zo mooi. Ik stond uit bed op en omhelsde hem. Fluisterde hoe geil hij er uit zag in mijn satijnen blouse. Mij bekropen ongelooflijke vreemde gevoelens en toen we ons omdraaiden en onszelf deels in de slaapkamerspiegel zagen begon ik enorm te janken. Daar stonden we, Tom en ik. Heb geen slecht figuur, kleiner dan Tom, tevreden met mijn lichaam, mijn borsten, mijn uiterlijk. Donker haar, steil en tot over mijn schouders, goed verzorgd. En ik stond te janken, tegen Tom aan. Waarom weet ik niet. Maar voelde me enorm gelukkig. Enigzinzins aangedaan stond Tom daar, beetje hulpeloos en afvragend. Door mijn tranen heen begon ik te lachen en vertelde hem wat ik al jaren iemand had willen vertellen.

Ik begon te vertellen over hoe mooi hem die witte satijnen blouse stond. Hoe zacht en glanzend hij overkomt. Heb hem zelf gekocht voor het fijne gevoel, de sensatie van het gladde en glanzende materiaal tegen mijn huid, tegen mijn naakte lichaam. Dit windt mij op, enorm. Het voelt zo geweldig en geeft me een verrukt gevoel. Tom zei niets, keek mij aan, duwde mij nog dieper tegen zich aan en sloeg het satijn om ons beide heen. Zijn enorm warme en stijve pik drong weer bij mij naar binnen. Heerlijk. Hij begreep me! En ik begreep hem, hij voelde hetzelfde!

Nog steeds in extase vertelde ik hem dat ik nog enorm opgewonden kan raken van iets, zeker in combinatie met satijn. Begon langzaam over vrouwen en mannen gekleed in ook gladde en glanzende kleding die ik weleens zag lopen. Als ik dat zie voel ik me al warm worden van binnen. Ik vertelde hem dat het me opgevallen was dat kappersmodellen heel vaak hun nieuwe coupe showen met glanzende kleding aan. Ik vertelde hem dat me dat heel erg interesseerde, dat dat me iets deed. Speciaal die vrouwen en mannen met kort haar. Ik vertelde hem dat ik fantaseerde hoe hun haar geknipt zou zijn, hoe de afgeknipte plukken naar beneden vallen op hun gladde en glanzende keding. Hoe lang het haar geweest zou zijn. Wat ze voelen, ervaren tijdens het knippen. Hoe me dit intrigeert. Hoe me dit enorm op kan winden. Hoe spannend zo’n metamorfose kan zijn. Het geluid van een scherpe schaar door haar heen, haar dat plukje voor plukje naar beneden valt. Neerkomt op glad en zacht satijn. Zacht haar, vers geknipt op zacht satijn. Een droomgevoel, gelukzalig, de spanning. Ik vertelde hem dat ik dit al heel lang iemand wil vertellen. Dit droomgevoel zou willen ervaren.

Tom keek me continu aan, zei niets en luisterde. Zjn pik steeg weer de hoogte in had ik al gemerkt. Zijn ogen flikkerden, vol vuur en passie zag ik. Hij kuste me, diep en intens. En toen fluisterde ik hem in: "ik wil mijn droom een keer uit laten komen!" Tom antwoordde nog steeds niets, slechts een begripvolle zwijgende vinger raakte mijn lippen. Ik begreep genoeg.

Een week ging voorbij zonder dat we elkaar gezien en gesproken hadden. Mjn wit satijnen blouse hing niet in de kast. Tom had hem meegenomen naar zijn huis. Vanavond zouden we elkaar weer zien, bij hem thuis. Ik had me opgemaakt, opvallend. Donkere eyeliner rond mijn ogen en voorzien van de nodige mascara, beetje blusher en felrode lippenstift. Mijn donkere haar strak naar achteren gekamd en vastgezet in een staart die enigzins wulps overkwam.

Ik zag direct dat hij mijn witte satijnen blouse aanhad, gewassen en gestevend. Zag ook dat hij niet helemaal op zijn gemak was. Toch stelde ik een dikke bobbel in zijn broek vast. Wauw, hij zag er weer goed uit! Tom complimenteerde mij! Heerlijke jongen. Na een glas wijn en besproken te hebben wat we zouden gaan doen die avond overhandigde hij mij enkele kado’s. Ingepakt in mooi luxe papier. "Oh, shit", dacht ik toen ik het eerste uitpakte. Een set kammen. Mijn onderbuik begon te kriebelen en dat werd erger bij het tweede kado. Een kappersschaar! ik keek Tom aan, zijn ogen flikkerden net zo hard als zijn satijnen blouse! Nog een kado te gaan. Kapot van de zenuwen, want ik voelde aan wat er ging gebeuren, rukte ik het papier ervan of. Mijn hart stond even stil. In mijn hand hield ik een pakketje wit satijn en zag pas wat het was toen het zich vanzelf ontvouwde; een enorme luxe kappersschort van wit satijn! Vanbinnen explodeerde ik en raakte in een roes, mijn droombeeld.

Zijn slaapkamer was omgetoverd tot kapperszaak. Zijn, mijn, blouse had gewisseld van drager. Ik stond voor Tom. Druk knippend. Tom gevangen in een kapperschort. Vers geknipt haar van hem overal. Explosies van liefde en sexuele gevoelens. Wat overbleef van zijn haar was kort, heel kort!

Toen mocht ik…..

Leave a Reply

clipper-banner