Home » Language » Dutch » Knipwerk!

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 1   Average: 1/5]

We hadden een feest die avond en samen besloten om eens lekker goed uit te pakken! Dus eerst eens even shoppen in de stad. Susan kende ik al lang. Ze weet veel van me, heeft me ook bijgestaan toen mijn relatie met mijn vriend uitging omwille van het feit dat ik erachter kwam dat ik lesbisch ben. En dat ik op zoek ben naar een partner. Ook dat weet ze dus. Ze weet veel, eigenlijk alles. Nou ja, van mijn haarfetish weet ze niets (helaas).

Op zoek naar nieuwe kleren dus. Gekozen voor Nijmegen. Was mijn suggestie zodat ik misschien stiekem langs de shop van Kunst en Knipwerk kon lopen. Alles was goed die middag. Gearmd (Susan is hetero) liepen we door de winkelstraat, winkelrekken kijken. Al veel geprobeerd, truitjes, blouses, rokjes…..totdat Susan ineens voor me stond met een witte glanzende blouse. Heel klassiek, geen franjes, gewoon een witte blouse. Glanzend en van satijn! "He joh, misschien is dit wat voor jou? Heb bijna een zelfde blouse bij mij thuis. Pas deze eens, dan kunnen we misschien bijna hetzelfde naar het feest van vanavond!"

SLIK, geweldig idee golft het door mij heen. Wit satijn, maatje te groot, glanzend, klinkt goed, niet? In de paskamer begint mijn buik al te trillen van genot. Dat zachte, het glanzende, het ruisen van de stof, wow, heerlijke blouse! "Ik neem hem Susan, geweldige blouse!" antwoordde ik met een lichte trilling in mijn stem. "Staat je buitengewoon goed moet ik zeggen. Lekkere rode lippenstift erbij, donkere ogen….zullen we hetzelfde doen vanavond dan zijn we zijn eruit voor vanavond!" "Een beter idee kan ik me niet wensen", antwoordde ik.

Ik bleef bij Susan eten. Zij was ook alleen die avond. Mijn wit satijnen blouse brandde in de tas. Direct na het eten, met de nodige wijn gingen we naar boven om ons om te kleden. Susan had inderdaad bijna een zelfde blouse. Ze kleedde zich uit en trok haar wit satijnen blouse over haar naakte lichaam. "Wow", dacht ik, "zij ziet er geil uit zo!". Haar tepels leken een beetje hard door blouse heen te schijnen, of was dat illusie? Ik voelde me niet helemaal op mijn gemak toen ik hetzelfde deed maar op het moment dat we samen voor de spiegel stonden zag ik het bizondere effect van wit satijn. Twee mooie vrouwen van in de dertig, samen gekleed in wit satijn, deelden een sterke vriendschap. Kracht straalden we uit!

"Ga even zitten Liz, dan maak ik jou op", zei Susan. Donker rode lippenstift werd vol op de lippen opgebracht. Mijn ogen donker beschaduwd en de nodige rouge. Wow, ik voelde me als nooit tevoren! Zag er geweldig uit. Ik maakte susan op de zelfde wijze op. Het begon zo goed te voelen!

Samen keken we naar het resultaat. Mijn onderbuik trilde van genot en geluk. Ik trok mjn staart los en zag hoe lang mijn haar eigenlijk eigenlijk was. "Wow Susan, we zien er goed uit. En bijna hetzelfde. Ons haar verschilt nogal maar daar kunnen we ook wat an doen floepte ik eruit!" "Je hebt gelijk", zei Susan, "zullen we daar ook eens aan gaan werken? Ken je de site van Kunst en Knipwerk uit Njmegen? Gave korte kapsels! Heel kort Liz, als jij ook wilt meten we ons zelf zo’n kapsel aan!!!!"

Verbijsterd stond ik daar. Zonder wat te zeggen knikte ik en liep Susan weg. Ze kwam terug met een schaar en een tondeuse. Daar stonden we allebei, alleen onze witte satijnen blouse aan. "Gaan we dit doen?" vroeg ik. "Als het aan mij ligt wel ja." antwoorde Susan. "Knip mij maar eerst als je me niet gelooft! Oh Liz dit begint me wel op te winden." Zonder verder wat te zeggen begonnen we te zoenen, heftig en kort. Susan ging zitten en ik kamde haar haar. Ze voelde onder mijn blouse mijn spiegel gladde poes en huiverde van genot. Ik zet de schaar in haar haar en keek haar in de spiegel aan. "We gaan voor hel kort Liz, denk je niet?" vroeg ze. Ik kreunde en kon alleen maar knikken. Ik drukte van genot niet alleen mijn poes teen haar witte satijnen blouse maar ook tegelijktijd de schaar dicht…….kkkrriisssppp. Een lang stuk haar had ik in mijn hand. Van Susan. Ik liet het vallen op haar schoot. Zij explodeerde van gelheid. Ik explodeerde van geilheid. Zij pakte de schaar af, greep mijn pony beet en…….schnippppp! "Eraf met al dat haar Liz", kreunde ze, "alles eraf?". "Alles eraf", hoorde ik mezelf zeggen!

Op dat moment pake ik de tondeuze en zette die aan. direct plaatste ik hem tegen de linkerkant van Susan’s haar! "Gaan, Liz, eraf met al dat haar!!! NU!!!" De tondeuze gleed er doorheen alsof het niets was. Al dat haar danstte naar beneden, slechs hele korte stekels achterlatend! Haar satijnen blouse was bezaaid met haar haar, mijn satijnen blouse zou snel volgen!

Leave a Reply

clipper-banner