Home » Language » Dutch » Lise?s lokken

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 2   Average: 1/5]

Je zat te wachten op de trein toen ze vlak bij je kwam staan. Mooi lang golvend blond haar, dat tot ver over haar schouders in ??n rechte lijn hing. Het haar waaide wat op, je kon de lokken eronder zien, donkerder maar net zo mooi. Wat zou je dat haar graag willen voelen, het aanraken en meer?Maar ja, hoe pak je dat nou aan?Je droomde weg over hoe het zou zijn als?

De trein kwam en je ging zitten. Zij kwam tegenover je zitten, bijzonder prettig, dan kon je tenminste af en toe dat mooie haar zien. Je ging zitten lezen, even later voelde je haar ogen op je rusten. Je keek stiekem over je boek heen en zak dat ze je bekeek. ?De meeste mannen zijn dol op lang haar, jij toevallig ook??, haar openingszin verbaasde je. ?Eh ja, ik vind lang haar ook leuk, en jouw haar is al helemaal erg mooi?, zei je haar. Ze lachte en speelde wat met haar haren. Je keek naar haar. ?Kom naast me zitten?, zei ze je, en je verwisselde van stoel. ?Ik hoopte al dat je mijn haren mooi zou vinden, dat maakt het makkelijker voor me, je mag me Lise noemen?. Ze streelde ondertussen je benen en keek naar je kruis, waar een lichte bolling zichtbaar was. ?Mijn haar is heel zacht, heel lekker om een man mee te strelen?, en ze liet een dikke lok over je wangen uiteen waaieren, inderdaad heel zacht en opwindend. Haar hand legde ze op je kruis. ?Je moet met mij mee naar huis boy, ik wil meer zien van je en ik wil je meer van mijn haar laten voelen?. Je stemde toe en ging samen met haar de trein uit, naar haar huis.

De deur werd open gemaakt door een jonge vrouw met billange donkere steile haren, alles op ??n lengte en met een vlechtje vastgezet achterop haar hoofd. Lise kuste de vrouw. ?Dit is Suzi, mijn haarslavin. Suzi breng hem naar mijn kamer en leg een borstel en de schaar klaar, je moet er zelf ook bij komen?. Lise kleedde zich om en kwam toen naar jou toe, Suzi had je uitgekleed, op je broek na. Lise kwam bij je en streelde je. ?Je broek is voor mij om uit te doen slaafje, mmm die bolling wordt maar groter, ik ga eens kijken wat je verbergt?, haar handen knoopten je broek los, haar vingers gleden in je slip en streelden je pikkie. ?Oh hier moet geschoren worden, je bent nog wat harig, lekker schaamhaartjes, daar is Suzi wel dol op. Slavinnetje, je moet dit slaafje voor me scheren?? Ze kuste je gezicht en likte je nek, ?Suzi is een expert, zometeen ben je lekker glad, heerlijk voor in mjin mond?. Ze streelde je ook door je haar ?je moet het korter dragen slaafje van me, ik zal Suzi opdragen je knippen?. Suzi nam een scheermes en maakte het nat, Lise streelde je pikkie en liet hem verder groeien, Suzi likte je ballen en je pikkie en liet toe zachtjes het scheermesje erover glijden, telkens doopte ze het in het water om de haartjes eraf te halen. Lise?s vingers speelden met je pikkie , met een lange lok streelde ze je buik, om je op te winden. ?Meesteres, hij is glad en zijn pikkie is een beetje vochtig op de top?, ?Veeg het af met een lok van jouw haar en geef me die dan, dan zuig ik het er wel af? Lise grinnikte, en streelde je meer en meer, ze liet Suzi met haar mooie haren je pikkie strelen en nam de natte lok van Suzi in haar mond. ?goddelijk sap, ik wil er meer van proeven? Suzi, hij moet geknipt worden, heel kort, een kleine centimeter wil ik dat je overhoudt. Terwijl jij hem knipt wil ik zijn gladde ballen proeven. Eerst moet hij met zijn stijve door mijn lokken heen?. Je ging staan, met je stijve streelde je door het lange blonde haar, nog steeds verlangde je dat ze het over je heen zou laten glijden. Maar ja, dat zou wel teveel gevraagd zijn. Ze had wel door dat haar haren je opwonden, ze wilde ook jouw haren, verse lokken om zichzelf mee te plezieren, want Suzi mocht niets weggooien. Ze likt je ballen en begon aan je penis te zuigen terwijl Suzi je kamde. Suzi?s billange donkere haar liet ze over jouw schouders heen glijden. Lise zat voor je en pakte het donker haar. ?Vind je dit ook mooi slaafje? Als dat zo is, dan mag je het straks hebben, dan laat ik je Suzi?s vlechtje knippen,? Je kreunde van instemming. Suzi?s vingers en de schaar deden rap hun werk, je raakte bedolven onder je eigen haar, Lise likte je lichaam en streelde de losse haren eraf. Haar zachte blonde haren kwamen in contact met je blote huid, je handen streelde de haardos, je pik was stijf en drukte tegen Lise?s lichaam. Lise wilde hem opnieuw proeven en ging met haar hoofd terug naar je stijve pik. Haar lippen sloten zich om je pik en haar tong likte je sap eraf. Suzi, begon je nu van bovenaf te masseren en te strelen. Haar vlecht had een lekker kwastje waarmee ze je gezicht streelde. ?Geef Lise je sap, ze wil het nu hebben, dan krijg jij je beloning, mijn vlecht, laat je gaan boy, ze is vanaf nu jouw meesteres en jij bent er voor haar genot?, fluisterde Suzi in je oor. Met een diepe kreun kwam je klaar en spot je sap in Lise?s mond. Lise ?s vingers streelden je ballen en haar blonde haren tussen jouw benen. Je streelde het, uitgeput. De beide vrouwen stonden op, Suzi kuste Lise en nam zo een deel van jouw sap in haar mond. Lise pakte de schaar en de vlecht van Suzi ?oh dit was heerlijk, je hebt de vlecht verdiend? ?

Leave a Reply

clipper-banner