Home » Language » Dutch » Superlange Staart

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 7   Average: 3/5]

Superlang lichtblond haar in een staart vastgezet. Ze zag er zo mooi uit dat je er dichterbij wilde staan. Ze had ook een jongere zus bij zich, net zulk mooi haar, alleen in een vlecht samengebonden. Een vlecht met een lange kwast, tot op d?r billen hing die.

Iris, de oudste, stond naast je, ze bekeek een stel scharen, Eefje de ander, had wat haarklemmen en kammen vast. Je hoorde ze overleggen ??zou dit een goede zijn? Scherp genoeg denk je, om de puntjes mee te knippen?? Eefje bood haar kwastje aan, mooi blond en zo?n 10 cm lange lokjes, lokjes die je graag over je hand zou willen voelen glijden, lokjes die je opwonden merkte je. Iris pakte het kwastje en zette de schaar er even in, een paar millimeter blonde haartjes dwarrelden naar de grond toen ze de schaar open en dicht deed. Je had je adem ingehouden, benieuwd hoeveel ze had willen knippen. Iris merkte je op, ?leuk h? dit knippen? Ik moet toch even weten of die schaar wel goed is, als ik Eefje ga knippen wil ik wel een goede schaar hebben?. Dat kon je alleen beamen terwijl je naar de beide meiden staarde. ?Eefje knippen? die woorden echoden na. ?Heb je plannen met het haar van Eefje?? vroeg je Iris. ?Mmm zei ze, ?Er gaat vandaag minstens de helft van d?r staart af, en misschien meer als we iemand vinden die dat vraagt. Heb jij soms interesse? Dan mag je met ons mee gaan.? ?Goh, wat zonde dat je dat gaat knippen, ik vind die staart erg mooi. Maar ja, als je toch gaat knippen wil ik er wel bij zijn. Ik snap alleen niet wat je bedoelt met : ?als er iemand naar vraagt?, bepaalt Eefje zelf niet hoeveel eraf gaat?? Iris en Eefje begonnen te lachen, ?Nee joh, vandaag bepaalt Iris het lot van mijn staart, ze heeft leuke wilde plannen en daar doe ik aan mee vandaag. Morgen is haar staart wellicht aan de beurt. Vandaar dat we een nieuwe schaar halen, voor zowel mijn lokken als die van haar?. ?Nou jullie zijn nogal wat van plan dit weekend, twee metamorfoses. Ik ga graag met jullie mee.?

En zo gebeurde het dat je met de beide meiden de winkel uit liep. Iris wilde graag dat je haar staart in je handen nam en Eefje vond het leuk als je haar vlecht om je pols draaide. Je streelde Iris haar lange blonde manen, zo zacht en zo lang. Je wilde dat haar graag over je gevoelige huid voelen glijden, maar ja, om haar mee in bed te vragen was ook wel g?nant. En dan was er Eefje nog, met haar erbij? Je vingers speelden met het haar van de beide meiden. Iris streelde voorzichtig over je billen. ?oh Iris, ik verdrink in je mooie haar, het is zo heerlijk zacht en zo lang, ik wil je graag helpen het nog mooier te maken.? ?Dat is goed, je mag me straks borstelen, en dan ook Eefje haar haren, voor ik de schaar er in ga zetten. Je moet tenslotte iets voor ons doen om bij ons spel aanwezig te zijn? Iris keek je aan en toen glimlachte ze naar Eefje. Die reageerde met ?Iris, hij moet me heel teder borstelen, optimaal van mijn haar genieten voor je het afknipt. Oh, ik word er warm van als ik er aan denk dat hij zo meteen mijn vlecht losmaakt en mijn haar uitborstelt..? Je kleurde in je gezicht, Iris kneep zacht in je billen, ?laat haar maar, ze is een beetje geil op jou?.

In het appartement van Iris, zag je in een kamer de spiegels en luxe stoelen staan, ingericht als een kapsalon. De capes lagen op een stoel, de handdoeken op een stapel. ?Zulk lang haar en dan zo?n ruimte in je huis, dat vind ik wel grappig?. ?Ja zie je? zei Iris, ?Ik ontvang hier vriendinnen en die willen graag geknipt worden door mij, en aangezien ik knippen leuk vind, heb ik mijn kamer zo ingericht. Eefje is zo zover dat je haar vlecht los mag halen, we willen graag dat jij ook geniet, dus waarom doe je niet je shirt uit, kan ik je lijf strelen terwijl je mijn zusjes haar borstelt. Ik wil graag mijn staart over je buik laten glijden, daar kick ik op? ? Eefje kwam binnen, topless, d?r lange blonde vlecht tussen d?r borsten bungelend. ?Ik ben zover Iris, laat hem beginnen? Iris streelde je zachtjes en ging met d?r tong in je nek. ?Ziet ze er niet verrukkelijk uit Eefje? Waarom laat je haar niet eens voelen wat je van haar vind {Iris hand gleed over je kruis, waarin je stijve penis voelbaar was} ? ?Eefje, kom hier, mag je voelen en misschien wel meer?? Eefje kwam, haar warme lichaam en mooie vlecht wonden je nog meer op, toen haar hand je kruis aanraakte kreunde je zacht. ?Iris, ik wil hem zien, mag dat ??Iris knikte en Eefje knoopte je broek open, schoof hem van je benen en nam haar vlecht bij het kwastje vast, en streelde je benen en je kruis. Iris haar hand zat in je onderbroek en wipte je stijve penis eruit, die Eefje vervolgens streelde met het kwastje. Ze draaide haar vlecht om je stijve penis heen, heerlijk gevoel en heel geinig om te zien, al dat haar in je kruis. Iris likte jou intussen. Haar haren had ze over je schouders gelegd, de staart lag als een sjerp om je heen. Eefje likte het topje van je penis. Iris streelde het haar van Eefje, en zei dat het tijd werd om het haar los te maken. Met tegenzin schoof je de vlecht van je penis en kwam Eefje overeind. ?Maak het haar los en bekijk hoe mooi het is, straks ligt het op de grond? en kan jij het terugverdienen. Oh je bent lekker, die penis van je, daar weet ik ook leuke dingen mee te doen {en ze liet wat van haar haren er over heen glijden}, vind je dit lekker? Vast wel h?. Maak de vlecht los, gebruik de schaar maar om dat bandje door te knippen? Wacht even, probeer het eerst eens op mijn bandje uit? Ze ging voor je staan, de mooie staart raakte je penis aan. Hoog op Iris haar hoofd zat het zwarte bandje waarmee de staart vast zat. Dat mocht je doorknippen?. Je pakt de schaar en de staart vast en knipte voorzichtig, je wilde immers geen blonde haren afknippen. Met een knak ging het bandje door en viel voor je voeten. Iris haar manen vielen nu los over haar heen, een prachtig schouwspel. Ze schudde d?r hoofd en de manen vlogen naar een kant. ?Oh je bent nu nog mooier Iris. Ik wil je borstelen en het glad kammen. Ik wil met je spelen???Straks liefje, eerst eens kijken of je een goede kapper bent? Pak Eefjes vlecht vast en knip de vlecht boven het onderste bandje af, zodat je het kwastje vast houdt.?Je pakt de vlecht vast en nam het kwastje in je hand. Het blonde kwastje waarmee je net was gestreeld. Het moest eraf, en jij mocht de schaar hanteren? Je penis werd er opstandig van, hij wilde gestreeld worden, je wilde spuiten, maar mocht niet want Iris haalde je hand weg van je penis, ?je sap is voor ons om te melken, jij moet netjes doen wat ik je opdraag?. Je nam de schaar in je hand, en langzaam zette je hem in de vlecht van Eefje. Die bleef onbewogen, moedigde je zelfs aan ?knip me, knip mijn vlecht af, de lokjes zijn voor jou, ik ga je er wel weer mee strelen, knip me, ik wil mijn haren zien vallen, ik wil ook los haar als Iris, knip me snel?? De schaar deed je open, tien centimeter blond haar zou eraf gaan als je de schaar dicht deed. Langzaam gingen je vingers naar elkaar toe, het ijzer van de schaar sloot om de vlechtharen heen, en de drukte door. Eefje genoot duidelijk, Iris streelde je heel opwindend en fluisterde geile woorden in je oor. De vlecht in je handen en de schaar? het duurde even, je wilde genieten. De schaar maakte een snerpend geluid toen de eerste haren doorgeknipt werden, blonde plukken sprongen los en begonnen uitzichzelf al los te kringelen. De schaar moest verder, de vlecht van Eefje was dik, ze had veel blond haar. Het kwastje kwam los, net boven het bandje had Iris gezegd, het bandje zat er nog op? ?we moeten het vastbinden, anders valt het bandje eraf en is het haar los, en dat is zonde? zei je tegen Eefje. Iris gebood je het kwastje op de grond te gooien ?laat het vallen, er is nog heel veel meer haar te verdienen, die korte haartjes zijn voor de vloer, er moet nog meer haar vallen vandaag, Eefje is nog niet tevreden?. Je bekeek de plukjes in je hand, en met tegenzin liet je ze los. Het versgeknipte blonde haar viel uiteen en dwarrelde op de grond. Met je vingers ging je door de vlecht heen, je hielp het haar te ontwarren. Langzaam nam de blonde haardos van Eefje in omvang toe?

?/part 2

Leave a Reply

clipper-banner