Home » Location » Barbershop » Een Nieuw Kapsel

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 7   Average: 1.4/5]

Linh, een meisje van Vietnamese afkomst, zat bij de barbershop van haar man te wachten op haar beurt. Ze had hem toegezegd, dat ze haar lange haar een keer af zou laten knippen. Ze vond het spannend, maar toch vooral eng. Een Aziatische vrouw zoals zij zou haar mooie haar lang moeten laten en niet zo eng kaal laten scheren. Maar Linh had het haar man beloofd.

?Goed, morgen laat ik mijn hoofd kaalscheren bij jouw kapper.?

?Daar hou ik je aan, lieverd.?

Het was druk in de barbershop en ze moest meerde klanten voor laten gaan, toen ze eindelijk zelf plaats mocht nemen in een oude barberchair. Ze zag een aantal tondeuses voor haar neus liggen en wist dat een van deze tondeuses zo door haar lange haar zou gaan. Ze keek nerveus naar haar barbier, die verrukt naar haar schoonheid keek. Ze zag er mooi uit in haar korte mintblauwe rokje en haar zwarte topje. Haar lange haar hing los en reikte haar billen. Ze had heel lang haar, wat over een kwartier afgeknipt was.

?Zeg het maar, Miss. Wat mag ik met je haar doen??

?Mijn hoofd kaalscheren. Alles moet eraf.?

?je wilt het kaal hebben?? De barbier keek haar verbaast aan.

?Mijn man wil me graag met een kaalgeschoren hoofd zien en voor hem doe ik dat met liefde.?

De barbier pakte een witte schort en bond deze om Linh?s nek heen. Hij verzamelde al het lange haar bijeen en liet het naar achteren vallen. Linh keek ondertussen nerveus naar haar man, die er met veel genoegen naar haar komende scheerbeurt zat te kijken. Een kale kop zou haar heel goed staan, was hij van mening en had er heel lang om moeten smeken het een keer te doen.

De barbier pakte een tondeuse en klikte deze aan. Hij drukte de tondeuse stevig tegen Linh?s voorhoofd en schoor voorzichtig een deel van haar haar. Hij ging nog een keer erover en schoor meer haar af. Er vielen plukken haar op de schort en Linh schrok, toen ze haar haar naar beneden zag komen.

Ze zag dat de barbier haar lange haar van achteren beetpakte en er met de tondeuse door haar nek liet gaan. Al gauw toonde hij haar lange haar, wat hij sierlijk op haar schoot liet vallen. Ze schrok ervan, maar ze kon niet meer terug. Ze had er spijt van gekregen.

Langzaam zag ze haar hoofd kaal geschoren worden en zag ze meer van haar mooie, verzorgde haar op haar schoot vallen. Er bleef niets meer over.Waar ze mee eindigde was een kale kop.

De tondeuse ging soepel door haar haar heen tot alles eraf was en hij nam een andere tondeuse, waar hij het hele verhaal mee herhaalde. Nog kaler werd haar hoofd geschoren en meer haar kreeg hij eraf bij haar.

?Zo, juffie en dat is een.? Zei de barbier trots, toen hij over Linh?s kale kop wreef.

De schort ging af en ze kreeg een handdoek om haar blote schouders. Ze keek even naar haar man, die trots naar haar keek. Ze zag er zeker goed uit met een kale kop.

De barber pakte een kom met scheerzeep en begon haar hoofd in te zepen tot ze een flinke dikke laag scheerzeep op haar hoofd had. Ze keek met een glimlach haar barber aan, die een scherp scheermes pakte en haar hoofd begon te scheren. Hij schoor haar in twee keer kaal en wreef voor de zoveelste keer over haar kale kop. Het voelde deze keer glad aan. Hij smeerde een lotion over haar kale kop en liet haar gladde kop eens extra glimmen.

Trots stapte Linh uit de barberchair en wreef een keer zelf over haar kale kop. Ze toonde haar kale kop aan haar man, die haar enthousiast kuste. Hij betaalde voor haar scheerbeurt en liep arm in arm de zaak uit. Linh had haar man aan getoond dat ze het wel zeker aandurfde om haar kop kaal te scheren. Ze had een morele overwinning behaald op haar eigen en op haar man door dit te doen. Spijt? Nee, dat had ze niet en blij was ze zeker nu ze geen haar meer op haar hoofd had. Een ?headshave? stond dus kennelijk goed bij een vrouw. Trots liep ze met haar man naar huis om hem te bedanken voor haar ?headshave?.

Leave a Reply

clipper-banner