Home » Location » Barbershop » Een Kale Kop

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 4   Average: 3.3/5]

Kate Bershaw, een jonge studente van 21 jaar aan de UCLA, besloot haar lange haar voor een keer te verruilen voor een kale kop. Als nieuweling was het normaal dat er ontgroend werd en ze had al van te voren te horen gekregen, dat nieuwelingen het jaar voortaan met een kaalgeschoren hoofd moesten beginnen. Voor Kate was het dus zaak haar mooie, lange haar af te knippen.

Ze had haar kapster al gevraagd of ze het wilde doen.

?Sorry, meid, maar jouw mooie haar ga ik niet afknippen. Probeer het eens bij een ander.?

Teleurgesteld liep ze door L.A. en passeerde een barbershop. Het was er stil en ze liep zachtjes naar binnen.

?Jongedame, wat kan ik voor je doen?? Vroeg de barbier.

?Ik wil mijn haar geknipt hebben.?

De barbier keek naar het lange haar van Kate en haar kleding. Een vrij strakke, bruine stretchbroek en een topje met dunne bandjes. Ze had stevige billen en een klein onderbuikje, wat haar een sexy uitstraling gaf net als haar beschaafde borsten.

?Neem plaats in de stoel.?

De barbier wees naar een oude barbierstoel en Kate ging er in zitten. Hij pakte een witte schort, die over een andere stoel hing en bond een tissuepapier om haar nek, voordat hij de schort dichtknoopte.

Kate keek toe in de spiegel, toen hij haar lange haar voor een deel op haar schouders liet rusten. Ze had heel lang haar, wat haar billen dreigde te raken, maar voor haar nieuwe studie mocht ze niet meer van haar lange lokken genieten. Eraf moest haar haar.

?Ok?, ik neem aan dat je het kort wil hebben?? Kate knikte. ?Ik wil dat je me kaalscheert.? Zei ze.

?Zo, we gaan voor een kale kop. Goed, juffie. Dan zal ik je kaalscheren.?

Kate slikte even, toen hij een tondeuse pakte en de stand van de mesjes bijstelde tot 000. Hij klikte de tondeuse aan en drukte de tondeuse in Kate?s nek. Ze voelde de tondeuse door haar haar gaan en lange lokken vielen op haar schoot.

?Tot hoever wil je gaan, tot de Max??

Tot de max.? Antwoordde Kate, toen er meer haar op haar schoot belandde.

De tondeuse ging van haar nek langs haar oor tot aan haar voorhoofd. In de spiegel zag ze de kale streep op haar hoofd, die alleen maar groter werd. Al het haar onder de streep, bij haar oor werden door de tondeuse afgeknipt en ze keek naar een flinke kale plek.

Meer haar schoor hij af bij Kate. Deze keer schoor hij een deel van haar haar van boven kaal. De kale plek werd nog erger en voor een derde was ze inmiddels kaalgeschoren.

De barbier begon met haar nek en schoor haar lange haar met een paar halen af. Hij bond het baar in een paardenstaart en drukte er toen de tondeuse tegen aan. Kate voelde hoe hij haar haar vanachter afknipte met de tondeuse. Demonstratief liet hij het lange haar op haar schoot vallen om haar wat te pesten.

?Gaat het nog, juffie??

Kate keek ontspannen in de spiegel en deed haar best om van haar knip en scheerbeurt te genieten. Dat ze met een kale kop de zaak zou verlaten, dat stond al vast, maar het was de manier, hoe ze kaalgeschoren zou worden.?

Met voorzichtige halen schoor de barbier Kate van achter kaal. DE tondeuse ging door tot aan haar kruin en ze zag in de grote spiegel aan de andere muur, hoe kaal ze van achter geworden was.

DE tondeuse ging zo dicht langs haar huid, dat ze er geen haar meer op haar hoofd behield. De professionele tondeuse knipte het lange haar van haar van ruim een meter tot nul.

Haar witte schort was inmiddels al flink bezaaid met haar lange, afgeknipte haren en er kwam nog steeds meer haar bij. Ze schrok zich toen ze eindelijk merkte hoeveel haar ze nu werkelijk op haar hoofd had zitten. Voor haar nieuwe studie moest het er allemaal af.

?Waarom wil je kaalgeschoren worden?? Vroeg de barbier.

?Ik begin aan een nieuwe studie en moet mijn hoofd kaalscheren. Iedere nieuweling moet zich hier aan gehoorzamen.?

?Ah, een ontgroeningkapsel.? Lachte de barbier, toen hij een flink deel van Kate?s andere zijkant kaalschoor.

Kate was nu voor drie/vierde kaalgeschoren en keek ondanks, dat ze zich ongelukkig voelde, met een opgewekt gezicht toe, hoe de tondeuse haar laatste lokken afknipte.

Op een streep haar precies in het midden was ze ontdaan van haar lange bos zwart haar. Al haar afgeknipte haar lag op haar schoot en ze keek er even sip naar.

?Nou, meid. Wen maar alvast aan je nieuwe kale look. Je haar zie je voorlopig niet meer terug.?

?Dat zie ik het eerste jaar zeker niet meer terug.? Reageerde Kate met een lach. ?Eerstejaars studenten van mijn studierichting moeten hun kop het hele jaar door kaal houden. Daarom laat ik me door u kaalscheren. Mijn kapster wilde me niet helpen, dus daarom heb ik u gevraagd om mij kaal te scheren.?

De barbier schoor het laatste beetje jaar af bij Kate en wreef een keer over haar kale knikker. Het voelde al zeer kaal aan, maar haar hoofd moest veel kaler worden.

?Heb je dit al eens eerder gedaan?? Vroeg de barbier.

?Nee.? Zei de kaalgeknipte Kate.? Ik heb vroeger wel een keer mijn haar heel kort gehad, maar toen was ik nog vijf.?

De barbier zeepte Kate?s kaalgeknipte hoofd in met een dikke laag scheerzeep en nam vervolgens een vlijmscherp scheermes. Kate zag hoe bespottelijk ze eruitzag met haar kale kop, dat ingezeept was met scheerzeep. Het veranderde toen de barbier haar hoofd glad begon te scheren.

Een jonge vrouw met een overgroeid borstelkapsel liep ze de barbierzaak binnen en nam plaats op een stoel. Ze keek naar Kate, die zeer kaal werd. De scheerbeurt, die de barbier aan Kate gaf, boeide de jonge vrouw. Ze was dringend toe aan een nieuwe knipbeurt en een kale kop vond ze lekker fris met het warme weer.

Kate keek haar ogen uit toen ze haar eigen kale kop zag glimmen. Ze had geen haar meer op haar hoofd en zag er totaal anders uit, toen ze de barbierzaak binnen gelopen was.

?Ik geloof dat je met dit kapsel je wel mee kunt vertonen.?

?Dit is precies het kapsel wat ik het hele jaar moet aanhouden.? Reageerde de kaalgeschoren Kate. ?Ik moet mijn hoofd dagelijks voor mijn tutors scheren. Ze willen vrouwen hebben, die lef hebben en voor niets bang zijn.?

?En was je bang, toen ik je haar afknipte met de tondeuse??

Kate knikte en was blij dat de schort afging bij haar. Een berg vol haar viel van haar schoot op de vloer en ze keek er even beteuterd naar. Dit was niet wat ze eigenlijk wilde, maar voor haar studie had ze alles voorover.

?Volgende.? Zei de barbier, toen nog twee jonge vrouwen de zaak binnenliepen. Net als Kate eindigden ze met een kaalgeschoren kop en begonnen fris geschoren aan een pittige studie, waarvoor ze een kale kop graag voorover hadden.

Leave a Reply

clipper-banner