Home » Language » Dutch » Lia

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 6   Average: 1.8/5]

Lia was 35 jaar en inmiddels alweer ruim een jaar gescheiden. De dominante man die ze ooit had ontmoet bleek aan het einde van het liedje niets van sm te willen weten maar slechts een tiran te zijn die ze in alles moest volgen. 7 jaar had ze er voor nodig gehad om te ontdekken dat het nooit iets zou worden en dat het zijn dominante gedrag was geweest dat haar in het begin zo overweldigde. Ze was inmiddels 9 jaren verder en ook 9 jaren wijzer. Ze had verschillende commerci?le contacten achter de rug en wist nu dat ze een sub in hart en nieren was. Dit was ook de reden geweest dat ze destijds voor haar ex was gevallen alleen wist ze toen nog niet wat het betekende. Haar ex had verschillende bedrijven en kon zich schathemelwater rijk noemen. Hij had dan ook nooit gewild dat ze was gaan werken. Toen ze bij de dierenambulance wilde gaan om haar tijd wat nuttiger te besteden toen was de bom gebarsten die uiteindelijk tot haar scheiding had geleid. Ze was totaal van iedereen ge?soleerd geraakt en had geen vrienden. De advocaat had er voor gezorgd dat ze een ruime alimentatie kreeg zolang ze niet zou werken. Haar dierenambulance carri?re was begonnen en ze had er een paar intieme vrienden aan overgehouden waarmee ze al haar geheimen deelde,zo ook haar wens om een slavin te zijn. Ze had uiteindelijk een advertentie op ??n van de vele contactsites geplaatst en het regende reacties. De meeste waren grof en banaal en degene die haar echt aansprak zat er steeds niet bij. Tot die ene avond dat ze na het winkelen nog even keek .?Echtpaar van jou leeftijd,goed gesitueerd en beiden dominant zoeken een vriendin voor het leven die onderdanig is zoals jij het beschrijft. We hebben wel zeer speciale wensen die we graag mondeling bespreken. Lijkt het je wat?stuur ons dan een mailtje!? Twee dagen liep ze te fantaseren voordat ze durfde te antwoorden. Nu bijna 3 weken later zat ze, na een gezellig diner in een restaurant, bij ze thuis op de bank.

Petra en Joop zo heetten ze hadden net als zijzelf geen kinderen kunnen krijgen en hadden een tijdje geleden besloten om het roer volledig om te gooien. Vele slechte ervaringen later hadden ze door het reageren op Lia haar advertentie nog maar weer een poging gewaagd. Ze wilden met z?n drie?n verder en het moest dan zijn met een slavin die lief en leed met hen deelde. Het was inmiddels diep in de nacht en ze hadden alle drie het gevoel dat ze elkaar al jaren kenden toen Petra begon over de speciale wensen. Geen 24/7 dat wilden ze niet maar wel wilden ze een sub die als bezit herkenbaar moest zijn. Met een schorre stem vroeg Lia wat ze hiermee bedoelde. Het antwoord kwam als een donderslag, ze wilden een sub zonder enig haar. Alles moest eraf zei Petra zelfs je wimpers zal ik epileren dus echt volledig kaal hoorde Lia nu nog nagalmen! Lia was geschokt! Maar toch liep ze niet weg.

Joop was het die de stilte onderbrak toen hij zei dat Lia in ieder geval niet voor niets was gekomen en dat ze vannacht nog een fijn spel wilden spelen met haar waarbij respect en ontspanning bovenaan zou staan. Lia besloot na enig aandringen om haar nieuwe vrienden en zichzelf niet teleur te stellen. Toen haar dan ook werd gevraagd of ze zich uit wilde kleden deed ze dit gedwee en liet zich meevoeren in een spel zoals ze het nog nooit had beleefd. Het dienen van deze twee daar voelde ze zich zo prettig en geborgen bij dat ze zelfs een keer haar tranen liet lopen van geluk.

Nu lag ze op de behandeltafel aan handen en voeten was ze nu gekneveld terwijl Joop haar tergend langzaam neukte moest ze heel goed op haar ademhaling letten want lucht kreeg ze steeds maar even! Op haar gezicht zat Petra die haar ademhaling reguleerde terwijl ze haar Meesteres tegelijkertijd naar een heftig hoogtepunt likte.

De volgende ochtend was het heel gezellig ze hadden samen in ??n bed geslapen verstrengeld in elkaar. Toen het al laat in de middag was nam ze afscheid van haar nieuwe vrienden met de belofte dat ze binnen 14 dagen een beslissing zou nemen.

Toen ze in haar auto naar huis toe reed betrapte ze zichzelf erop dat ze bij ieder stoplicht in haar spiegel zat te kijken. Het was te belachelijk voor woorden dacht ze bij zichzelf haar lange bruine haar offeren aan twee mensen in ruil voor wat geiligheid,het moest niet gekker worden.

Ze besloot om deze mensen een bedankkaartje met een bloemetje te sturen met de mededeling dat het leuk was geweest maar dat het niet verder kon gaan omdat ze zich niet zover kon laten gaan. Een piercing of zoiets allemaal prima maar daar moest het toch echt bij blijven.

Die nacht kon ze niet slapen en de volgende ging ook niet goed,wat was dat toch met haar?

Ze merkte dat ze lag te fantaseren over hoe ze haar haren zou verliezen en werd dan vervolgens steeds weer boos op zichzelf.

Het was inmiddels maandag en ze zat de hele dag met haar vriendin op de ambulance. Toen deze Lia vroeg hoe het was geweest vertelde ze spontaan bijna alles wat er was gebeurd alleen die voorwaarde om verder met Petra en Paul te gaan dat durfde ze niet direct te vertellen.

Haar vriendin vroeg vervolgens wanneer ze weer ging waarop ze antwoordde met een simpel en resoluut ?niet?! Dit wekte natuurlijk vragen op en schromend kwam ze over de brug met de rest van het verhaal. Rood van schaamte wachtte ze op de reactie maar het enige wat ze te horen kreeg was?..?jezus wat geil zeg,hier gaat het nu is niet om geld om iets van jezelf wat je weg moet geven in ruil voor de liefde en genegenheid zoals daarnet uit je verhaal naar voren kwam?. Dit had Lia niet verwacht en ook niet zo bekeken. Toen ze dan later op de dag bij de bloemist een bloemetje bestelde en de tekst voor het kaartje op had gegeven stond er; bedankt voor de mooiste avond van mijn leven,misschien hoef ik straks niets meer te beslissen want ik ben bezig al mijn haren uit mijn hoofd te trekken over wat ik moet doen! Kus Lia.

Weer lag ze nu in bed en kon de slaap niet vatten! Ze merkte dat ze onrustig en geil was maar begreep niet echt waarom. De dagen verstreken en na ??n week belde Petra op om haar te bedanken voor de bloemen. Ze hadden het over koetjes en kalfjes maar toen ze bijna ophing kwam Petra ineens to the point en vroeg haar of ze al iets besloten had. Stotterend bracht ze uit dat ze het nog niet wist en tot haar verbazing was al wat ze hoorde..?geeft niet lieverd,we horen het wel van je wat je doet,nou doegiees! In opperste verbazing bleef ze achter.

Na twaalf dagen had ze haar besluit genomen,het moest gebeuren want de gedachte eraan maakte haar gek en de gedachte om deze mensen nu alweer te moeten verliezen misschien nog meer! Wel wachtte ze tot de laatste dag voordat ze haar besluit aan Petra en Joop mededeelde. Het leven leek ineens in een stroomversnelling te komen. Er was inmiddels een half jaar verstreken en de drie waren daarin steeds dichter bij elkaar gekomen. Ze was meestentijds te vinden bij haar vrienden Nog steeds echter had Lia haar lange haar maar nu met een vakantie van 6 weken voor de boeg was haar te kennen gegeven het tijd was voor Lia haar nieuwe ik! Het zou geen eenmalig avontuur worden maar een blijvende metamorfose.

Langzaam aan zouden haar wortels bij een schoonheidsinstituut worden verwijderd zodat er uit eindelijk geen onderhoud meer gepleegd hoefde te worden zo had Petra gezegd. Te beginnen met haar schaam-en okselhaar,dan haar wenkbrauwen en?..mogelijk daarna de rest. Ze rilde toen ze eraan dacht maar deze twee mensen waren inmiddels alles voor haar gaan betekenen. Als een familielid was ze door de twee opgenomen en lief en leed werd echt gedeeld. Haar liefde voor Petra en Joop uitte ze in haar overgave! Het woordje genade werd allang niet meer gebruikt,de twee wisten precies waar Lia haar grenzen lagen en gingen steeds juist dat kleine beetje verder wat het zo spannend en intens maakte.

Maar nu ging het dan echt gebeuren,ze ging veranderen in een volledig glad en bloot slavinnetje. Al een paar weken stond er een pruik op haar toilettafel het was precies haar eigen kleur en kapsel. Een cadeautje van Petra die haar had gezegd dat ze in haar eigen leven thuis de gelegenheid moest hebben om te blijven wie ze was. Maar zo had ze gezegd dan kan je er ook vast aan wennen aan het besef dat je met het afdoen van je pruik verandert in wie je werkelijk bent! ?De onderdanige sub van je Meester en je Meesteres.? Vanavond reed ze met haar bagage naar haar vrienden en dan zou het gaan gebeuren. Lia was angstig,geil en nieuwsgierig tegelijk!

Aangekomen bij haar vrienden werd haar te verstaan gegeven dat ze zich boven om moest kleden en dat haar outfit op bed voor haar klaar lag. Ze ging naar boven en trof daar haar naaldhakken,pols- en enkelboeien,haar collar en een zwart nachthemdje met spaghettibandjes aan dat haar lichaam amper kon bedekken. Snel kleedde ze zich om en liep voorzichtig naar beneden. Toen ze Petra en Joop bij de deur zag staan besefte ze pas dat ze niet thuis zou blijven en dat ze over straat moest. Omdat de caravan al op de oprit stond had Joop zijn auto aan het einde van de straat op het parkeerveld gezet en hij leek niet van plan om hem te gaan halen.

Kom zei Petra nu,?geef mij een arm dan gaan we er lekker opuit? Lia dacht dat ze het bestierf maar liet zich meevoeren door haar Meesteres,de 100 meter naar de auto leek op de langste wandeling van haar leven! Joop hield de achterdeur al voor haar open,toen ze ging zitten merkte ze dat ze gewoon in haar blote kont op de achterbank zat het jurkje was tekort om iets te bedekken! Joop klikte nu haar polsen en enkels met karabijnhaken tussen de boeien vast deed de gordel om en zette haar als laatste een soort van space zonnebril op waardoor ze niets meer kon zien! Zit je goed meiske dan gaan we nu op reis hoorde ze Petra vragen,gevolgd door een aanwijzing aan Joop om het jurkje tot aan haar middel omhoog te trekken! De deur ging dicht en ze vertrokken. Oh wat voelde ze zich bekeken,iedere keer wanneer de auto stopte stelde ze zich voor dat de fietsers naast de auto haar zo zouden zien zitten. Het gevoel maakte haar echter of ze het nu wilde of niet vreselijk geil. De rit leek oneindig lang te duren en ze was ieder besef van richting inmiddels kwijt. Om de spanning te verhogen hadden Petra en Joop van te voren afgesproken om geen woord met elkaar te wisselen. Toen de auto dan uiteindelijk een paadje inreed en ze grind hoorde knisperen begreep ze dat de rit ten einde was,maar wat nu verder??..ze durfde niet meer te denken! De auto stopte, deuren gingen open en de gordel en haar enkelboeien werden losgemaakt. Lia werd geholpen met uitstappen en hoorde stemmen en gelach. Ook haar polsen werden even losgemaakt en Petra gaf haar opdracht om haar armen omhoog te doen.

In no time werd het jurkje over haar hoofd uitgetrokken en stond ze helemaal naakt,de boeien werden weer vastgeklikt maar dit keer achter haar rug. Joop vertelde haar dat de bril zou worden afgedaan en dat ze naar de grond moest blijven kijken. Het was nog steeds licht buiten en ze zag nadat ze weer was gewend aan het licht in haar ogen dat ze op een boerderij was waar heel veel mensen waren want het stond vol met auto?s op de binnenplaats.

Petra fluisterde zachtjes in Lia haar oor dat dit het nu was,vanavond werd ze uitgeleend aan een andere Meesteres die haar tijdens een show op het podium met haar zou spelen en daarna voor het oog van alle gasten lekker kaal zou scheren! Lia werd bang en geil tegelijk en ook Petra merkte het voorzichtig voelde ze langs Lia haar poes en liet haar vervolgens twee glinsterende vingers zien. Hoe komt dat schatje,vroeg ze liefjes aan haar sub. Lik maar af dan weet je weer waarom je dit nu doet! Gedwee likte Lia de vingers van haar geliefde domina schoon gevolgd door een zachtjes;?dank U Meesteres?. Bij de ingang aangekomen werden ze opgewacht door twee volledige kale naakte slaven die Lia overnamen. Petra gaf haar subje nog een liefdevolle kus op haar voorhoofd voordat ze werd weggevoerd. De twee namen haar mee naar een soort van stal waar ze op het stro werd neergelegd. Uren lag ze daar te wachten en het was inmiddels aardedonker toen ze weer werd opgehaald. Dezelfde twee slaven begeleidden haar nu naar een badkamer en vertelden dat ze zich even op mocht frissen en indien nodig naar het toilet kon gaan. De boeien werden losgehaakt en Lia kon haar gang gaan en even was ze helemaal alleen. Ze was nog maar net klaar toen de twee weer binnenkwamen. De ene vertelde haar dat ze haar haren los moest maken en netjes uit moest borstelen zodat ze er voor de laatste keer op haar mooist uit zou zien! Kan ik nog terug vroeg ze nu hardop aan de twee. Jazeker was het antwoord maar is dit niet wat je eigenlijk het liefste wilt? Ik heb begrepen dat je dit offer wil gaan brengen om te laten zien hoeveel je om je eigenaren geeft. Zeg maar wat je wilt,als je nu wil stoppen dan geef ik het door en word je direct thuisgebracht,ok?? Met tranen in haar ogen schudde ze haar hoofd liet de boeien vastmaken en zich vervolgens meevoeren naar de zaal. Vanachter af moest ze naar het podium lopen en zag een forse vrouw een jonge knul van hooguit twintig jaar op harde wijze opvoedkunde geven. Zijn zak was zover opgerekt dat het kijken ernaar haar al benauwde laat staan de zweepslagen die ze hem hierop toediende! Deze vrouw werd ze nu aan uitgeleverd! Op je knie?n slet was het eerste wat ze hoorde toen ze het podium betrad! Snel dook ze op haar knie?n waarbij ze direct de hele zaal vergat,ze kuste de laarzen van de vrouw tot deze zei dat het zo goed was. Aan haar haren werd ze meegetrokken naar de jongen die zoals ze nu pas zag ondanks zijn zak bondage toch een enorme erectie had.

Pijp hem was het korte bevel en daar had ze de eerste klappen al te pakken,sneller en dat jongetje houdt van pijn dus doe het hem dan ook. Pas na de volgende serie slagen begreep ze dat ze erbij moest bijten en dat deed ze dan ook of haar leven ervan afhing! De jongen had het moeilijk en klaarkomen was er voor hem met z?n afgebonden zaakje ook niet bij. Ze mocht weer overeind komen en keek met heilig ontzag naar deze grote vrouw. Ook de jongen mocht gaan staan en werd van z?n bondage verlost. Rug aan rug werden ze nu aan elkaar vastgebonden waarna er een spel met kaarsvet begon. Zo ging het nog een hele tijd door en uiteindelijk mochten de twee elkaar in standje 69 bevredigen. Het gevoel dat Lia hierbij had was onbeschrijfelijk. Zomaar in het zicht van iedereen te worden klaargelikt door een jonge jongen die daarbij ook nog keer op keer straf kreeg omdat hij het niet goed deed volgens de Domina maakte dat ze spuitend en gillend klaarkwam op het moment dat de jongen zijn lul begon te kloppen. Nahijgend lag ze met haar volgespoten gezicht en haren nu op het podium. De jongen werd door de twee slaven afgevoerd en er werd het een en ander op het podium veranderd. De Meesteres kwam naar Lia toe en tilde haar op haar voeten alsof ze een veertje was. Gatverdamme wat een viezerik ben jij,met een doek veegde ze Lia haar gezicht schoon en probeerde het ook uit haar haren te krijgen. Goed zei ze nu dat moeten we dus anders oplossen en er gelijk voor zorgen dat dat nooit meer zal gebeuren. Ze voerde Lia mee naar een vreemdsoortige constructie,deels van staal en deels van hout en dwong haar om er in plaats te nemen! Lia probeerde zich te verweren maar de kracht van deze vrouw maakte dat ze haar zinloze verzet gauw opgaf. Met wijdgeopende benen werd ze vastgezet richting het publiek.Tussen haar schouders en haar hoofd werd een houten plaat gemonteerd zodat ze volledig vastzat en zelfs haar onderlichaam niet meer kon zien. De Meesteres pakte van een tafeltje dat ook was neergezet een grote behangersschaar en knipte in een mum van tijd Lia haar lange haren kort! Lia had er zelf mee ingestemd dat dit mocht gebeuren maar toch biggelden de tranen nu over haar wangen! Ze voelde zich tot in het diepste van haar ik vernederd dat ze zo met haar open kruis publiekelijk werd kaalgeschoren door deze vrouw. Glimlachend liet ze nu een ouderwets scheermes zien en vertelde Lia niet meer te bewegen.

Niks tondeuse en dus niks eerst milimeteren en inzepen!

Ik ga je zoals je nu bent scheren met mijn lieve mes,ha ha! Ze voegde de daad bij het woord en meer dan wat getrek als was het een borstel die door een paar klitten wordt getrokken voelde Lia niet, wel voelde en zag ze het haar over haar voorhoofd op de plank bij haar mond vallen. De vrouw ging zonder te stoppen verder en even later voelde ze een hand die haar kale schedel beetpakte en vasthield. Nog vele malen voelde ze het mes over haar hoofd schrapen en werd er weer gevoeld en vastgepakt. Ineens voelde ze de tong van de vrouw over haar schedel gaan die nu echt helemaal glad moest zijn! Dit was in ene zo?n sensatie dat ze ten overstaan van het publiek spontaan een ongelofelijk orgasme kreeg. De vrouw begon te lachen en gaf haar nog een zoen op haar hoofd waarna ze zachtjes in haar oor fluisterde dat ze een verschrikkelijk geil ding was want dit had ze nog nooit eerder meegemaakt! Lia was zo ver weg dat ze dankbaar glimlachte naar de vrouw als had ze net een heel erg groot compliment gekregen!

Nu waren haar wenkbrauwen aan de beurt,de domina eiste haar aan te kijken terwijl ze deze met een paar halen volledig afschoor. Het mes zo vlak bij haar ogen en de regen van haartjes die naar beneden viel maakte nu alleen maar dat Lia opnieuw weer supergeil werd! Het gevoel dat deze vrouw haar alles afnam wat ze ooit had bezeten,haar trots,al haar haren en haar totale gevoel van eigenwaarde maakte dat ze zich vrijer voelde dan ooit tevoren. Deze vrouw met haar grove uiterlijk waar ze zo?n weerzin tegen had gehad ze wilde nu wel in haar kruipen van geluk. Het waren zoveel emoties tegelijk en het kon haar niets meer schelen.

De vrouw voelde haar haarscherp aan en beroerde nu haar geopende kutje terwijl ze Lia aankeek en zonder dat het hoorbaar was met haar lippen zei;?kom maar schatje,kom maar,nu voor mij alleen?! Weer kwam Lia klaar en liet zich volledig gaan,tranen huilde ze met tuiten van geluk. Zo intens was ze nog nooit klaargekomen!

Voorzichtig gaf de vrouw haar nu wat cola en vertelde dat het laatste nu ging gebeuren.

Ze zette het bekertje weg en vertelde Lia haar ogen nu te sluiten zodat ze haar laatste haren kon verwijderen! Lia keek verward,je wimpers liefje! Offer je die aan mij? Vroeg de vrouw heel lief. Ja Meesteres aan U fluisterde Lia met respect terwijl ze haar ogen sloot! Deze vrouw hoe vreemd het moge klinken dacht ze bij zichzelf als het moet dan volg ik haar door het vuur! Met een grote pincet werd de ene na de andere bos wimpers uit haar oogleden getrokken!

20 minuten en 2 rode ogen later werd Lia vrij gemaakt van al haar boeien aan de installatie.

Zodra ze vrij was ging ze op haar knie?n om deze Meesteres te eren en te danken. Na enige tijd werd ze liefdevol omhooggetrokken en door haar Meesteres omhelst!

Joop en Petra werden uitgenodigd bij het podium om hun slavin in ontvangst te nemen waarna ze gelijk naar huis vertrokken. Bij de auto kreeg Lia haar jurkje weer aan maar de boeien bleven los. Petra dook naast haar op de achterbank en voor ze het wisten lagen ze innig te vrijen. Thuis ging dit tot in de vroege uurtjes door,de drie konden geen genoeg van elkaar krijgen. Pas de volgende avond vertrokken ze naar Spanje! Dit was het begin van het nieuwe leven van Lia waarin ze zielsgelukkig was!

Leave a Reply

clipper-banner