Home » Language » Dutch » Even met je lange haren naar die nieuwe kapsalon

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 2   Average: 2/5]

Het zal je maar gebeuren, Je loopt al veel te lang met die gespleten uiteinden in je lange haren rond. Je weet dat er eigenlijk meer af moet dan je wil.

Je oude kapper heeft er de laatste keer een beetje een potje van gemaakt en ‘s avonds zat je man met trillende handen op jouw aanwijzingen alles recht te knippen.

Nu 4 maanden later lag dat foldertje van dat nieuwe kleine kapperszaakje in de bus. Een jong echtpaar was een nieuwe zaak begonnen in dat oude melkwinkeltje vlak bij je in de buurt. Wij zijn in het diepe gesprongen,kom bij ons langs en waag ook een sprong in het diepe! Onder het genot van een kopje koffie bespreken wij wat u echt wilt en daarna knippen wij u volgens uw wensen!

Je liet het foldertje’s avonds aan je man zien en vroeg advies.

Glimlachend en begrijpend keek hij je aan en vroeg of hij het adres anders eerst uit moest proberen. Dankbaar keek je hem aan en een paar dagen later kwam hij nadat hij na zijn werk een bezoek aan het zaakje had gebracht thuis met een prachtig kort geschoren hoofd,je was er gelijk verliefd op en de kapper heel erg dankbaar voor de metamorfose die hem jaren jonger deed lijken. Toen je echtgenoot onder het eten vertelde dat dit gedaan was door een kapster die helemaal kaal was moest je huiveren zonder te weten waarom. ‘S avonds in bed ging je verder met uithoren over wat hij er van vond en of het niet gek was enzo. Bij de heftige vrijpartij erna betrapte je jezelf erop dat je tijdens het vrijen begon te fantaseren dat je je eigen haar daar ook liet afscheren. Met een ongekende passie kwam je daarop klaar!

Meer dan twee weken was dit je fantasie en toen werd het een obsessie,het leek wel of het moest gebeuren en er geen weg meer terug was. Je man had je schoorvoetend verteld van je fantasie want het was hem niet onopgemerkt gebleven dat je sexbeleving veel heftiger was dan ooit tevoren.

Toen hij na een week of drie ‘s avonds op de bank wat met je haren zat te spelen en opmerkte dat je haren nu wel erg veel dode punten hadden gekregen en dat je als je het wilde behouden volgens nu toch echt een keer tijd vrij moest maken om het te laten knippen keek je hem met je meest duistere blik aan en vertelde hem met hese stem dat je het het liefst af wilde laten scheren maar dit eigenlijk niet durfde. Hij keek je aan en schonk voor jullie nog een wijntje in. "Dat is nogal wat" zei hij bedachtzaam om vervolgens op een ander onderwerp over te gaan.

Later in bed begonnen jullie onstuimig te vrijen en voor het eerst begon hij van alles in je oren te fluisteren,over hoe hij klaar zou komen op je hoofd als je het zou laten scheren en of je daaraan zou denken als je in de stoel zat en of je dan geil zou worden terwijl je haren op de grond vielen. Dit dreef je tot ongekende hoogten.

Morgen!Morgen ben ik helemaal kaal schreeuwde je terug terwijl je klaarkwam!

De volgende morgen keek je man toen hij afscheid nam om naar zijn werk te gaan je verwachtingsvol aan en vroeg of je het echt ging doen. Alleen als jij het ook wil hoorde je jezelf tegen hem zeggen.

Ik kom vroeg thuis antwoordde hij met een geheimzinnige glimlach en weg was tie. Met trillende handen stond je in het winkeltje een man was bezig een vrouw te knippen maar verder was er niemand te zien. Op het moment dat je knie?n begonnen te knikken vroeg de man of hij je kon helpen.

Je vertelde dat je je haar wilde laten knippen waarop de man op een knopje drukte en daarbij verklaarde dat hij op deze wijze zijn vrouw van boven riep.

Daar was ze! Een mooie jonge vrouw met een geheel geschoren hoofd,de bril die ze droeg gaf haar iets heel speciaals.

Wil je koffie vroeg ze met een vriendelijke stem.

Even later zaten jullie samen aan een tafeltje en vroeg ze wat de bedoeling was. Waar was je stem toch gebleven? Waarom ben je zo zenuwachtig vroeg ze nu. Ben je zo van mij geschrokken,ik kan heel goed knippen hoor je zal echt niet zo de zaak verlaten als dat ik er uitzie probeerde ze je gerust te stellen. Dat wil ik juist wel antwoordde je eindelijk met een hese stem. Marcella,zo heette ze begon te lachen en vertelde dat ze nu begreep waarom je zo zenuwachtig was.

Voor je het wist zat je in de stoel en lagen je lange haren op de grond.

De tondeuse was een zalig gevoel geweest en was Marcella bezig je met een mes te scheren zodat je helemaal glad werd. Je zat te denken aan wat je man vannacht in je oren had gefluisterd en de combinatie van de beleving, het erotische gevoel van het scheren en je aanblik in de spiegel maakten dat je zat te sidderen van genot en zelfs bijna klaarkwam! Ineens fluisterde Marcella wat in je oor! "Je moet je laten gaan lieverd,ik wil je zien klaarkomen terwijl ik met je bezig ben! Meer had je niet nodig en nog geen moment later kwam je kreunend klaar terwijl je kapster je gezicht beetpakte en je naar je wellustige nieuwe ik in de spiegel liet kijken!

Leave a Reply

clipper-banner