Home » Language » Dutch » Onverwacht bang en gestraft (Part 1)

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 4   Average: 3/5]

Wat er met mij gebeurd is slaat alles. Mijn vriend en ik wonen sinds 4 jaar samen. Een maand geleden zei mijn vriend Johan op een avond :”schat ik ga zo naar een kapper die een salon aan huis heeft. Ik heb dat adres van een kennis gekregen en hij schijnt goedkoop te zijn en goed te knippen.”

Ruim een uur later kwam Johan weer thuis. Ik schrok wel erg want hij was totaal kaal geschoren. Normaal liet ie altijd een gedekt model knippen en daarom werd ik volledig verrast door deze metamorfose. Ik kon er niets aan doen maar schoot nogal in de lach. Johan vertrok echter geen spier maar zei :”Pas maar op dat jou het lachen niet vergaat, ik hou er niet van liefje om uitgelachen te worden.”

We dronken nog een wijntje samen en gingen daarna redelijk vroeg naar bed. We vrijden intensief en na ons eerste orgasme zei Johan terwijl hij heel subtiel met mijn tepels speelde :”Schat jij zou je haren ook eens wat korter moeten doen, zal ik een afspraak voor je maken bij de kapper waar ik ben geweest vanavond?”

Ik kreeg een heel raar gevoel in mijn buik wat me verwarde. Een angst kwam in me op maar tegelijk merkte ik dat ik supergeil werd bij de gedachte dat mijn haren korter werden geknipt. Toch vertrouwde ik het niet en ik zei dan ook dat als ik mijn haar in een korter model geknipt wilde hebben ik wel naar mijn vaste adres zou gaan.

We vrijden opnieuw en nu begon Johan onder het vrijen zachtjes in mijn oor te fluisteren :”stel je voor schat dat je haar in fases steeds wat korter wordt geknipt. Zie je jezelf in de kapperstoel zitten lieverd? Een zwarte kapmantel om, een wit boordje strak om je nek, de kapper die achter je staat, je ontmoet zijn ogen in de spiegel. En stel je voor schat dat ie vanuit je nek langzaam je heel kort op gaat scheren. Steeds hoger tot ver boven je oren.”

Die nacht wist ik niet wat er met me gebeurde maar toen Johan al die dingen tegen me zei kwam ik gierend klaar, veel heftiger dan normaal. Vanaf die nacht begon Johan er bijna dagelijks over te zeuren dat ie een afspraak voor me wilde maken bij de kapper waar hij nu wekelijks naar toe ging. We kregen er op een avond ruzie om want ik wilde absoluut niet naar zijn kapper en kort haar durfde ik ook niet.

Johan bleef rustig maar zei :”Oké lieverd dan wacht je maar tot je er aan toe bent, want je weet heus wel dat je er diep in je hart naar verlangt om op een geile manier gekortwiekt te worden.” Toen hij dit zei voelde ik een rilling door me heen gaan en ik zag dat Johan geheimzinnig lachte. Plagend kneep hij in mijn tepels en ik kreunde toen ik hem hoorde zeggen :”Wacht maar schatje je hebt nog wat van mij tegoed weet je wel, je hebt me laatst uitgelachen toen ik kaal thuis kwam, ik zal eens nadenken welke straf ik je daarvoor geef.”
De dagen erna vergat ik geleidelijk aan zijn dreigement, tot vanmorgen vroeg toen er een enveloppe voor me naast mijn ontbijtbordje lag.

Leave a Reply

clipper-banner