Home » Language » Dutch » Onverwacht bang en gestraft (Part 3)

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 3   Average: 3.3/5]

Rustig begon de kapper de dode punten af te knippen. Ik kon in de spiegel meekijken en was tevreden. Na zo’n 10 minuten was het klaar. De kapper pakte een handspiegel en liet me het resultaat van alle kanten zien. Blij knikte ik dat het er prima uitzag, hij had hooguit een centimeter van mijn haar afgeknipt. Met een zwaai maakte hij de kapmantel los, schudde de losse haartjes eraf en…………… deed me de mantel weer om. Nu vroeg hij aan Johan :”meneer bent u ook tevreden met het resultaat?” Johan stond op en kwam ook achter de stoel staan. Hij bekeek het resultaat en zei :”nee kapper, ik ben helemaal niet tevreden, ik denk dat een stuk korter mijn vrouw veel beter zal staan”, en hij grijnsde naar mij in de spiegel. “Ik ben het met u eens meneer, ook ik denk dat wat korter haar veel leuker zal staan.” Ik keek ze weifelend aan, meenden ze dat nou echt? “Wel mevrouw, zal ik het dan nog maar iets korter doen?” Met de kam wees hij een lengte aan laag in mijn nek. Toen maakte ik een grote fout want ik hoorde mezelf zeggen :”Oké, doet u dat dan maar”. Johan ging weer zitten kijken.

Nu duwde de kapper mijn hoofd voorover totdat ik mijn kin op mijn borst had. Mijn haren waren een beetje opgedroogd maar met een plantenspuit maakte hij ze weer nat. Vervolgens begon hij mijn haren in de nek naar twee kanten te verdelen en zette ze met klemmen vast. Daarop voelde ik hem nog wat kammen in de nek waarop het koude staal van de schaar volgde. Ik kreeg zowat een beroerte, verdorie ik voelde dat ie het veel en veel te kort knipte. Ik vloekte en vroeg hysterisch :”wat doet u nu kapper, u knipt het veel te kort”. “Rustig maar mevrouw, u zult eens zien hoe mooi u dit staat”, zei hij. Het bleek nu dat hij een boblijn bij me knipte die rondom net over mijn oren viel. Eenmaal klaar met de nekpartij ging hij aan de zijkanten verder. Hoewel ik het hier absoluut niet mee eens was voelde ik me tegen mijn zin erg geil worden. En ach, dacht ik, zo kort werd het ook nog niet, het zou snel weer langer zijn.

Nu hij weer klaar was met het knippen hoorde ik de kapper zeggen :”zo mevrouw, nu nog even weer naar beneden doen uw hoofd dan scheer ik even uw overtollige nekhaartjes weg”. Ik had geen enkele argwaan toen ik mijn kin op mijn borst deed. De kapper zette de tondeuse in mijn nek en klikte hem aan. Supergeile golven gingen door me heen toen hij zachtjes mijn nek uitschoor. Tot………..opeens………, jemig hij schoor steeds hoger mijn nek op. Met een ruk deed ik mijn hoofd omhoog en begon wild heen en weer te schudden. “Stop, hou op, schreeuwde ik.” De kapper kreeg nu geen vat meer op mijn hoofd en riep Johan te hulp. “Rustig maar schat, de kapper gaat je mooi maken”, zei Johan. Ik bleef wild heen en weer bewegen. “Wel”, zei de kapper, “Zo’n wild vrouwtje, daar weet ik wel wat op”, en hij vroeg Johan of hij de kapmantel even op wilde tillen. Ik voelde de handen van de kapper die mijn borsten uit mijn beha wipten. Toen helse pijnscheuten omdat hij twee tepelklemmen zette. Johan deed de kapmantel weer naar beneden en snikkend zat ik nu in de stoel.

Rustig duwde de kapper mijn hoofd weer naar beneden en schoor mijn nek zo hoog op dat ie pas een vingerlengte onder de kruin stopte. Eenmaal klaar met mijn nek ging hij aan de zijkanten verder. Hoger en hoger kroop de tondeuse waar standje 3 opzetkam in was geklikt. Nu had ik een belachelijk hoge jongensbob met daaronder kort geschoren stekeltjes. De zenuwen gierden door me heen maar ondanks dat was mijn kut kletsnat. De kapper riep nu Johan er weer bij en zei :”meneer, ik ga haar nu onder de boblijn volledig kaal scheren, maar omdat ik bang ben dat ze weer wild wordt wil ik graag dat u met twee handen meehelpt haar hoofd in bedwang te houden.

Weer begon ik te krijsen maar sterke handen duwden mijn hoofd naar beneden. Mijn hele nek werd tot aan de hoge boblijn met scheerzeep ingesmeerd. Daarna werd met het mes met lange halen mijn nek totaal kaal gemaakt. Eenmaal daarmee klaar pakte de kapper mijn hoofd krachtig vast met 2 handen en dwong hij me in de spiegel te kijken. Twee tranen gleden over mijn wangen want ik zag er niet uit. En nog was ik niet genoeg gestraft. Nu waren de zijkanten aan de beurt en haalde de kapper met Johans hulp ook daar ieder haartje onder de boblijn weg. Steeds natter en geiler werd ik en ook dat kregen de heren door. Voor me in de spiegel zag ik nu een skinhead.

De kapper pakte weer de handspiegel en dwong me samen met Johan te kijken naar mijn kale nek met de veel te hoge bob. “u had me net zo goed volledig kaal kunnen scheren”, stootte ik eruit. Te laat,……de kapper en Johan keken elkaar aan en nu zei Johan :”ze heeft gelijk, scheert u haar maar helemaal kaal”. “Goed”, zei de kapper, maar laten we dat dan op een prettige manier voor mevrouw doen”. Hij pakte de nekrol en zette die op de rugleuning. Eerst pompte hij nu de stoel op de hoogste stand waarna hij deze volledig achterover liet zakken. Nu haalde Johan de tepelklemmen weg en boog hij zich even voorover en zoog zachtjes aan mijn nippels. Ook werden de riempjes bij mijn voeten losgemaakt, maar niet voor lang want mijn benen werden nu in beugels gelegd die de kapper had aangebracht.

De kapper zei tegen Johan dat ie op de kruk achter mijn hoofd moest gaan zitten en mijn tepels moest gaan bewerken met zijn handen. De kapper zelf ging tussen mijn benen zitten, sneed mijn slipje weg waarna hij mijn kut ook totaal kaal schoor. Plagend duwde hij een vinger in mijn kut en meteen daarna ook 1 in mijn kontje. Gillend van genot lag ik nu in de kapperstoel. Nu verruilden de kapper en Johan van plaats. “Zo mevrouw”, zei de kapper, “en nu gaat uw man u hard neuken terwijl ik de rest van uw hoofd kaal scheer. Nog even treiterden ze me door heel langzaam te doen. Toen duwde Johan een anaaldildo in mijn kontje, pakte me stevig vast en stootte hard in me. Met lange halen gaf hij me een beurt en tegelijk begon de kapper met de tondeuse te scheren. Toen hij met het mes het laatste wegschoor kwam ik gillend klaar.
Heel veel uren later vroeg Johan me in bed :”en schat, heb je nu je les geleerd?” Ik antwoordde : nee, wat tot gevolg had dat ie me de hele nacht bezig hield. Iedere keer wanneer mijn haren weer een beetje langer zijn spreekt Johan nu voor me af, altijd weer totaal onverwacht. Nee, echt lang zal mijn haar wel nooit meer worden.

Leave a Reply

clipper-banner