Home » Language » Dutch » Ga je gang!

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 3   Average: 3.3/5]

Ik had mij gedoucht en lag in bed tv te kijken, mijn vrouw Marlies was nog aan het douchen. Ik hoorde de deur van de badkamer dichtslaan, daar was Marlies, ze had alleen een slipje aan. Ze liep direct door naar haar kaptafel, ging zitten en stak de stekker van de haarf?hn in het stopcontact. Al spoedig danste haar dikke lange steile blonde haar rond haar hoofd en haar blote bovenlichaam

Ik keek met veel genoegen naar dit schouwspel, dit wist zij ook wel en via haar kapspiegel keek zij naar mij. Haar zijdezachte haar was na een minuut of tien droog gef?hnd en het zag er schitterend en gezond uit. Met een borstel kamde ze nu eerst haar haar rondom haar hele hoofd en daarna trok ze met kam een scheiding ter hoogte van het midden van haar hoofd. Het haar verdween nu dus weer voor haar ogen vandaan. Nu ging ze nog een keer door haar hele dikke haarbos heen met een kam. Toen bewoog ze haar hoofd diverse keren krachtig heen en weer, haar prachtige veerkrachtige haar volgde met speelsheid de bewegingen van haar hoofd.

Via de spiegel sprak ze mij toe: ?Ga je gang!? Enigszins onbeholpen en verlegen zei ik: ?Wat bedoel je??. Het enige wat ze opnieuw antwoordde was: ?Ga je gang!?. Ik kwam nu direct mijn bed uit en liep naar haar toe. Ik pakte een kam en begon haar prachtige gordijn van ontzettend dik zacht blond haar te kammen.

Na een minuut of vijf trok ik een laatje van de kaptafel open en haalde er een schaar, een uitdunschaar en een grote tondeuse uit. Ik keek Marlies onzeker aan en zij beantwoordde mijn blik met een lieve glimlach.

Ik nam een flinke streng haar van de zijkant, pakte mijn kam en schaar en knipte zonder pardon een bescheiden rand van de onderkant van haar haar af. De onderkant zag er nu nog botter geknipt uit, dan daarvoor. Ik maakte het zelfde kniprondje zo rond haar hele hoofd, er verdween zo dus een stukje van haar haarlengte.

Toen ik hiermee klaar was pakte ik de uitdunschaar en plaatste die op ongeveer drie centimeter van de onderkant van haar haar. Ik aarzelde en keek haar aan, ze knikte instemmend en direct hierna liet ik de beide schaardelen krachtig naar elkaar toekomen en het haar dat zich tussen de schaardelen bevond werd nu mijn slachtoffer. Ik liet de schaardelen weer uit elkaar komen en verwijderde een grote hoeveelheid afgeknipt haar die nog in de schaar gevangen zat. Ik genoot er van en ging op deze wijze de hele onderkant van haar haar langs, enorme bossen haar dwarrelde telkens naar de vloer. Op de plaatsen waar de uitdunschaar zijn verwoestende werk had gedaan bleef het haar toch nog tamelijk dik, al was natuurlijk wel zichtbaar dat de uitdunschaar eraan gevreten had. De helft van haar haardikte was op deze plaatsen verdwenen.

Langzaam maar zeker kreeg ik meer lef, ik pakte de tondeuse, stak de stekker in het stopcontact, drukte de schakelaar naar voren, zodat het apparaat nu vervaarlijk begon te brommen en te trillen, hij maakte de indruk de aanval wel te willen inzetten, net als ik overigens. Ik maakte met de tondeuse een langzame beweging richting het prachtige dikke haar van Marlies, toen de tondeuse haar haar bijna op kinlengte raakte, nam ik een pauze van enkele seconden. Marlies raakte niet in paniek en dus zette ik nu door, de tondeuse vrat zich nu gulzig een weg door het prachtige dikke en zachte haar. Soms hoorde ik de tondeuse even extra zwaar brommen, omdat hij moeite had om zich een weg door het dikke haar heen te vreten. Bossen haar vlogen nu in het rond en het zeil op de vloer leek wel een hoogpolige tapijt te worden, de berg haar onder mijn blote voeten voelde heerlijk zacht en warm aan.

Geleidelijk aan werd al het lange haar van Marlies door de tondeuse bezocht die onverbiddelijk het vonnis voltrok en zorgde voor een lengte tot de hoogte van Marlies haar kin.

Ik had marlies al vaker gezegd dat ik haar het liefst zo zien met een lekker strak steil en bot bobkapsel: haar haar tot kinlengte afgeknipt en geen scheiding meer in het midden van haar gezicht, maar een volle korte botte pony. Weg met die gordijnen van haar aan weerszijde van haar gezicht.

Ze zei meestal: Wie weet mag jij die korte botte pony nog wel eens een keer bij mij knippen, als jij er erg op kickt?. Ik rook nu mijn kans, ik kamde haar haar nu als een gordijn over haar voorhoofd. Ik pakte, trillend van opwinding, de schaar en zette die nu radicaal aan de zijkant van haar voorhoofd in haar haar op een hoogte van maar liefst vier centimeter boven haar wenkbrauwen. Het enige wat ik vragend tegen Marlies zei was: ?Ja??. En zij zei tot mijn grote vreugde en zonder aarzeling ?Ga je gang!?. Ik bedacht mij toen geen seconde meer en knipte tergend langzaam en volop genietend de eerste dikke haarstrengen af, zodat het begin van haar pony nu een feit was en er dus ook geen weg terug meer zou zijn. Toen ik ongeveer halverwege haar voorhoofd was gekomen en zij mij dus weer met ??n oog kon aankijken zag ik een heel ontspannen gezicht. Met een goed gevoel zette ik opnieuw de schaar in haar pony in wording en vervolgde met veel genoegen in een kaarsrechte lijn mijn weg door haar nu nog dikke gordijn van haar. De schaar maakte een heerlijk snerpend knipgeluid terwijl hij zich een weg zocht door het sluike haar. Het was een heerlijk gezicht de bossen haar te zien neerdalen alsof het een onstuitbare lawine betrof. Nog ??n flinke hap eraf en haar pony was een feit.

Ik had haar pony wel gelijk rigoureus kort geknipt, maar haar inmiddels blote voorhoofd met een tamelijk korte dikke botte pony zag er uitstekend en opwindend uit. Het was een lekker fris gezicht, zeker nu in combinatie met de rest van haar haar dat nu fraai bot was afgeknipt tot op kinlengte.

Mijn knipwerk was helaas af en ik keek er zeer tevreden naar. Ik pakte de rand van haar schitterende volle dikke korte pony tussen mijn vingers, de versgeknipte ponyharen voelde heerlijk bot aan. Ook haar haar op kinlengte voelde heerlijk bot tussen mijn vingers, zo?n geweldig resultaat kon dus zowel met de schaar als de tondeuse worden bereikt.

Marlies zag er nu fantastisch uit, met dit prachtige bobkoppie. Marlies keek mij aan en gaf mij een dikke zoen. Ze zei toen tegen mij: ?Je hebt het verrassend goed geknipt, ik ben er blij mee, wat mij betreft mag jij het wel wekelijkse bijknippen, zodat het geheel mooi op lengte blijft?. Ik was al helemaal in de wolken van deze opwindende avond en nu kreeg ik ook nog eens het vooruitzicht dat ik voortaan wekelijks de schaar en tondeuse in haar haar mocht zetten.

Leave a Reply

clipper-banner