Home » Language » Dutch » Mijn droomvrouw

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 2   Average: 3/5]

Een waar gebeurd verhaal dat over een droom gaat die werkelijkheid werd.

Al jaren droomde ik over dameskleding en alle damestrekjes die me aanstonden. Mijn vrouw en ik zijn gelukkig getrouwd en hebben twee meiden, die op hun beurt ook weer echte meiden zijn. Ik zie alleen damesdingen en ik droom van een rok en panty?s, kousen en strings. Dit weet mijn vrouw en ze heeft vorig jaar een lijn ingezet waar ze mee behaagd en verwend. Ze heeft begin dit jaar al mijn grote onderbroeken verwisseld voor strings en mijn katoenen blouses zijn vervangen door satijnen blouses in wit grijs en zwart.

Ook mag ik thuis geen spijkerbroeken meer dragen maar broeken van polyester, en als het koud word moet ik daaronder kousen dragen. Elke dag als ik onder de douche ben geweest controleert ze of ik het draag, omdat zij dit ook spannend vind.

Voordat ik kousen mocht dragen werd ik geschoren door haar, mijn benen oksel en snor zijn verleden tijd. Ik mocht haar ook ontdoen van al haar lichaamshaar, zelfs in haar bilnaadje. Sinds twee weken draag ik ook s?nachts een damessetje short en broekje van satijn met string, een droom die nooit overgaat! Ik geniet elke dag met volle teugen en ook zij begrijpt mijn gevoel.

Maar maandag sloeg alles wat mij ooit gebeurd is, ik ben elke maandag vrij en ze wilde gelijk om 13:00 naar de winkels alwaar we een afroshop gingen bezoeken, waar ze altijd haar wax koopt. We gingen achter in de winkel waar een kleine nauwe doorgang was Die lijde naar een heuse kapperzaak met een kapperstoel, waar ik werd gevraagd om plaats te nemen en ik zag mijn vrouw en knikte dat het goed was. Een Afrikaanse dame bond mij een papiertje om de nek en deed me een grote blauwe cape om.

Tegelijkertijd starte ze een tondeuse die ze gelijk op mijn kruin zette en zette me schrap en riep waarom, waarop mijn vrouw fluisterde in mijn oor dat ze mij nog nooit had teleurgesteld. Ik liet de dame mijn scheren, een heet gevoel bekroop mij en ik werd geil tot in mijn tenen. Dit was een nieuwe ervaring voor mij en mijn vrouw genoot van de blijde blik in mijn ogen. Algauw was ze klaar en de scheerzeep kwam op tafel waarmee ze mij 100% glad schoor. Maar dit was het begin nog maar, er kwam een pruik aan in de zo begeerlijke bobline waar ik helemaal op geilde. Alleen mijn vrouw wilde dit nooit bij haar omdat ze dat zo truttig vind, maar ik dweepte er mee. ze paste me dit en ik glunderde helemaal, dit was hot een damespruik. Ik moest hem ophouden en verliet de zaak zonder te betalen, wat ik wat vreemd vond maar mijn vrouw had het geregeld. Ik voelde me raar en niet compleet en ik wist niet hoe ik moest kijken, maar we liepen door nar C&A mode waar mijn vrouw een zwarte strokenrok pakte die zaterdags in mijn vingers had gehad een even droomde dat ik die zou dragen. Verderop pakte ze een damesblouse van satijn met een leuke moderne strik, en liep naar de paskamertjes waar ik het aan moest passen, ik zoende haar en bedankte haar aan alle kanten. Maar ik moest passen en tijdens het passen kwamen er een dames string en satijnen hemdje te voorschijn die ik eronder aan moest.

Toen ik alles aan had en kek in de spiegel was ik heel gelukkig en geilheid nam meester over me. Uit de tas kwamen ook nog eens pumps maat 43 en het geheel was af. Ik moest dit blijven dragen en een dame van de kassa knipte de kaartjes af en knikte naar me en zie dat ik een bofkont was, met zo?n vrouw. Al snel stonden we buiten en de wind woei langs mijn rok en dat gaf een heerlijke kick, vervolgens gingen we weer naar de afroshop, waar mijn vrouw plaats nam in de stoel, ik ging ook zitten. Maar deze keer geen dame die ons volgde. Mijn vrouw zei tegen me, ik heb zoveel voor je over en jij voor mij, zou je een keer in je leven mijn haren willen knippen zoals jij het durft te dromen. Ik stond op nam een papiertje en vouwde deze om haar nek, en bond ook een cape om haar nek. Ik vroeg of ze echt wilde weten, en ze zuchte heel geil Graag!!! Ik pakte de tondeuse en maakte een soort bobline, waarmee Voor haar de druk er wat af was, maar dat was nog maar het begin! Na de bobline zei ik dat ze haar hoofd iets naar voren moest buigen en scheerde alle haar weg tot op haar kruin. Ze lachte huilde en wilde sex met me. Ik sloot de deur en neukte haar van achter met de cape nog om en scheerde weg kwam ze klaar en ik spuite haar heerlijk in haar bruine gat.

Leave a Reply

clipper-banner