Home » Language » Dutch » Naar de Hobbykapper

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 2   Average: 3/5]

Het zal een jaar of vijftien geleden zij toen ik op een avond een huis aan huis blad zat te lezen
Waarin een advertentie stond HOBBY KAPPER ZOEKT MODELLEN VOOR KORTE COUPE RUIME VERGOEDING GEBODEN plus een tel nummer bij ons in de stad
Ik had mijn haar schouder lang maar wij konden het geld wel gebruiken we waren beide 28 en woonde net samen

Zal ik bellen zij ik en mijn vriend (gek op korte koppies) zei doen ,ik twijfelde maar naar lang aarzelen nam ik de telefoon en belde
Een man nam op aan de andere kant en bevestigde dat het serieus was ik vroeg hem hoeveel ik kreeg hij zei we starten met 100 gulden en kijken wel hoe kort je durft ik ging akoord en maakte een afspraak voor de volgende middag op zaterdag
 De volgende dag werd ik door mijn vriend op het adres afgezet en hij ging voetballen toch wel gespannen ging ik met de lift naar de derde etage van de flat en belde aan op 303

Een oudere man van voor in de zestig deed open en ik wou eigenlijk meteen weggaan maar hij riep me terug ik dorst niet hij zei “ik start met 150 voor een boblijn” en liet me het geld zien
Ik ging akoord en ging naar binnen hij liep me voor naar een slaapkamer waar een kapperstoel stond en een grote spiegel daarnaast een tafel met 2 tondeuses kammen , scharen ,clips en dergelijke en daarnaast hing nog een ouderwets zwaar grijs tondeuse

Zo zij hij we gaan eerst een onderhandelen wat kost het als ik je kort mag opscheren
O nee geen denken zei ik we  gaan niet scheren , hij lachte jonge dame zei hij, jij heb centjes nodig anders was jij hier niet en ik wil lekker scheren,dus zeg het maar en hij lag 500 gulden op de stoel
Hij lachte zeg het maar lekker scheren of niets ik twijfelde en was bloednerveus ik wou niet scheren maar 500 gulden plots lag hij er nog 100 bij en zij”doe eens stoer zeg we gaan lekker scheren en pak die 600″
Met een schorre stem van de zenuwen zei ik we gaan lekker scheren en pakte het geld en ging zitten

Hij lachte en haalde zijn hand door mijn haar en zei ” wij maken van jou een lekkere jongenskop” ik kreeg een nekstrip om en een blauwe kapmantel en mij haar werd gekamd
Ik keek in de spiegel en dacht wat doe ik hier ,nerveus volgde ik de handelingen de schaar werd gepakt hij nam mijn haar tussen zijn vingers en begon lachend te knippen de een na de andere lok ging eraf tot ik een kort gedekt koppie had ,plots zag ik dat hij het tondeuse pakte en het aan klikte maar ook meteen weer uit deed hij pakte nog eens 500 gulden uit zijn zak en lag ze neer het zweet brak me uit hij zij “ze zijn voor jou als je kaal wil en 250 als ik je bij je oren en in je nek mag millimeteren
O nee niet kaal en ook niet millimeteren bij mijn oren hij lachten “kom dame lekker millimeteren 300 “
Ik jankte ik zei millimeter me maar en stak het geld in mijn zak
Hij lag het tondeuse neer en pakte het zware grijze tondeuse en klikte het aan een monotoon gezoem klonk door de ruimte hij ging naast me staan en deed mij hoofd schuin en begon me bij mijn rechter oor kaal te scheren
Hij schoor een flinke tijd bij mijn oren en in mijn nek helemaal tot aan de bovenkant van mijn hoofd  en hoewel ik het vreselijk vond en mijzelf vernederd voelde wond het me toch op dat ik als jonge meid me door zo,n ouwe kerel liet opscheren
Na een tijdje hield hij op knipte me boven op een korte stekel en ik was klaar zo zij hij
Als ze je weer wil hoor ik het wel je krijgt de volgende keer geen geld meer ik bedankte hem en liep weg hier kwam ik nooit meer dacht ik
Maar na een half jaar zat ik weer bij hem en betaalde hem 7,50 hij is 3 jaar lang mijn vaste kapper geweest en ik was voor mijn leven geil van opscheren

Leave a Reply

clipper-banner