Home » Language » Dutch » Een Blonde Verrassing Deel Twee

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 2   Average: 3.5/5]

Een blonde verrassing 2…het andere einde…

Dit verhaal start hetzelfde als een blonde verrassing, maar heeft een ander einde…

Een half uur later checkte ze nog even de kleur; `bijna daar zei ze.’ `Zal ik je wenkbrouwen ook maar iets doen, riep ze net iets te hard door de zaak?’ `Ja dat is prima’, mompelde ik vol schaamte, waarna ze een klein beetje op mijn wenkbrouwen smeerde. Zo, hoeft maar even hoor, suste ze. We willen het niet te licht hebben. Daarna smeerde ze ook mijn wekbrouwen in.

Na uiteindelijk meer dan een uur inwerktijd was het tijd om uit te spoelen. Bij de wasbak aangekomen werd het plastic toedek kapje verwijdert en het haar uitgespoelt door de jongere kapster, die enthousiast kwebbelde hoe leuk ze het vond dat nu ook mannen hun haar lieten kleuren, en dat het erg goed gelukt was. De muts werd vervolgens afgenomen, en ik nam weer plaats in de stoel. Al kijkend in de spiegel leek was er nog weinig van de kleur te zien omdat het haar nog nat was . Wel leek het alsof meer haar was gekleurd dan de bedoeling was vooraf.

Ik verwachtte dat het jasje nu wel uit mocht, want hoewel het dikk plastic lekker aanvoelde was het toch wel wat warm geworden. Maar niets leek minder waar. Marleen trok de mantel af en rommelde wat aan mijn jasje, onderwijl enthousiast vertellend dat  het precies gelukt was. Voor ik het wist zaten de armen van het jasje stevig aan de stoel gebonden met plastic koortjes die aan de mouwen bleken te zitten. Ook ging er een koortje over de rugleuning. `Ik heb nog een verassing voor je,’ fluisterde ze in mijn oor, gewoon rustig blijven zitten, zei ze. Bovendien, protesteren heeft nu weinig zin meer’ voegde ze er nog aan toe, gebarend naar de winkel die zonder dat ik het door had nu bijna leeg was. op Marleen en de jonger kapster na. De laatste deed demonstratief de deur op slot ` we hebben speciaal voor jou geen klanten meer aangenomen.`. Was het al zo laat? Met al het uitzoeken en wachten was het inmiddles al over vijven. Zonder iets te verraden van haar plannen fohnde Marleen mijn haar. Toen ze bijna klaar was kreeg ik bijna een hardverzakking. De gehele bovenkant van mijn haar was geblondeerd! Dat was niet de bedoeling, stamelde ik. Marleen zei snel ‘ik weet dat je het anders wilde hebben, maar dit is toch veel mooier? `Ik kon het niet laten zo’n kans voorbij te laten gaan. Vanaf het begin dat ik je zag wilde ik een blonde god van je maken. Kijk eens wat mooi’ zij ze, terwijl ze me de achterkant liet zien. Aan de onderkant van mijn nek was inderdaad een strook van zo’n 10 centimer niet gekleurd, en die lijn liep door naar voren net boven mijn oren. Het langer haar bovenop en de pony was bijna volledig geblondeerd, lichtblond met wat plukjes die nog goudblond waren gebleven. ` De grijze plukjes zijn nog prima te zien in de nek, daar zal je vriendin blij mee zijn.’ Inderdaad, maar het zag er wel erg kunstmatig uit, dat contrast…

Ik vroeg me nu af wat ze nog meer van plan hadden. `er is nog een stuk dat niet blond is…ligte Marleen een tipje van de sluier op’ `Mijn nek’ zei ik? `nee, dat laten we zo, dat is gewoon schitterend’ zei ze, een kus op mijn wangen gevend. Ik bloosde ervan, en ze zag het. De onger kapster, die Annelies bleek te heten, liep onderwijl op de stoel af, en knoopte mijn broek lost, om hem vervolgens uit te trekken, waarna mijn boxeershort volgde. `Kijk eens, helemaal zwart, zei Annelies, terwijl ze naar mijn schaamhaar wees. `Zo kunnen we je echt niet laten gaan, je vriendin zou maar denken dat we half werk hebben afgelevered’, voegde Marleen toe. `Kijk eens, hij is best wel opgewonden, riep Annelies, terwijl ze op mijn stijve penis wees. Volgens mij vindt je het wel leuk he? Ondertussen had ze hem al vast gegrepen, en begon hem zachtjes heen en weer te bewegen. Maar eerst gaan we scheren, zei Marleen vastberaden, onderwijl een tondeuse pakkend. Annelies had inmiddels de stoel leuning naar achteren gekantelde en plastic zeiltje onder mijn billen gedaan, koud voelde dat aan. Met rasse schreden schoor Marleen mijn ballen kaal, onderwijl mijn penis vasthoudend.Vervolgens al het haar tussen mijn billen en benen weg te scheren. Ik zinderde van genot; wat een heerlijk gevoel. Marleen merkte het en zei snerend `volgens mij vindt ie dat wel lekker, misschien moeten we hem nog wat verwennen. Annelies knikte, en voordat ik met mijn ogen had geknipperd werd ik nog even stevig vastgehouden door marleen die haar boezem in mijn gezicht drukte, waarna Annelies een but plug in mijn anus duwde.

Alleen een kleinere band schaamhaar boven mijn penis was nog over. Annelies rijkte een opzetstukje aan, en vakkundig werd de langte tot zon’n 2 centimer getrimmed. Ziezo, dat staat al veel netter. Nu gaan we verven. Een zelfde bakje met blondeer werd aangevoerd, en met en kwast smeerde Marleen kordaat het overgbleven schaamhaar in met het mengsel. Het begon al direct een beetje te prikkelen en tintelen. `omdat het op je huid zit kunnen we het niet zo sterk maken als gewoonlijk, dus doen we je even een plastic broekje aan omdat het anders te lang duurt’. Annelies trok me een strak plastic broekje aan dat normaal door ouderen wordt gebrukt over een luier. Dat voelde nog eens lekker. `Kijk, asl het klaar is wordt het net zo mooi als bij haar, zei ze wijzend op Annelies die zich ondertussen had uitgekleed. Ze had een erg mooi figuur, en ik werd er spontaan nog geiler van. Annelies had een kort streepje schaamhaar dat duidelijk geblondeerd was, want er was al een beetje uitgroei te zien. `Mooi he? Zei Annelies, terwijl ze zich naar mij toe bewoog, onderwijl vriemelend aan haar clitorispiercing. Voor ik het wist zat ze boven op mijn mond en gebiedde me haar te beffen. Dit was wel erg spannend, en ik gaf me toe aan het gevoel. Nadat ze kreunend was klaargekomen was het tijd omuit te spoelen. We kunnen je nu wel losmaken van de stoel, zei Marleen, want weglopen doe je zo toch niet. Ik werd naar de wasbak gedirrigeerd, en nadat het broekje was uitgetrokken werd mijn schaamhaar uitgespoeld door Annelies. Helemaal blond was het. Ik werd weer naar de stoel gebracht, en toch weer vastgeknoopt. En nu mag ik, zei Marleen, onderwijl zich uitkledend en haar lichaam dat er voor haar lichaam nog best mog wezen tentoonstellen. Ze ging op me zitten en duwde haar kletsnatte kutje over mijn paal. Als in een droom kwamen we kreunend klaar.

En wat vondt je er van? Heel opwindend, moest ik toegeven. Mooi, dan zullen we je losmaken, en dan kun je naar huis. Vergeet niet voor een uitgroei behandeling terug te komen! Als een echte blonde god liep ik de salon uit…

Leave a Reply

clipper-banner