Home » Language » Dutch » Rosa

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 5   Average: 1.8/5]

Rosa,

Elke zaterdag stond ze met haar collega’s in de kou , achter de marktkraam. En soms had ik het geluk dat ze mij hielp. En ik haar zo van dichtbij kon bewonderen. Haar lange blonde haren in een staart samengebonden. Een tijdje terug kon ik zien dat er wat vanaf was, spannend. waarvoor was het nodig geweest? Nu had ik onlangs weer eens geluk, en stond ze erbij toen ik de pinda’s kocht. De vraag van haar collega luidde als altijd “anders nog iets?” Ik besloot het erop te wagen en zei, “Ja, ik vind de staart van je collega erg mooi, die wil ik wel graag hebben”. Ze keek me aan, en toen naar Rosa. Rosa grinnikte, “ik dacht dat je het nooit zou vragen”. Oeps, dat antwoord kwam wel heel onverwacht. “Tja, ik heb het nooit durven vragen, tot ik je nu weer zag, en het me opviel dat ie zo mooi lang is. Wat mag die kosten?” “Wat heb je er voor over? Als je dat weet, mag je hem vanavond komen halen.” “Mm, wil je een geldbedrag horen van me?””Je hebt me inderdaad door. Quit pro quo: niets voor niets. Ik vind jou wel leuk, en wil met een stel vriendinnen met je spelen. Als beloning voor je diensten, mag je mijn staart hebben. Lijkt je dat wat? Je moet mijn staart overigens wel zélf knippen, want dat is een gedachte waar ik geil van wordt.”

Je dacht niet lang na, zag alleen voordelen voor beiden en stemde toe. Je kreeg haar adres en d’r mobile nummer. Vanavond om 8 uur moet je daar zijn, dan leg ik de regels van ons spel uit. O ja, Sofie daarzo, die met die lange vlecht, die komt ook, en Rebecca, die donkerharige zal er ook zijn. Genoeg meiden om mee te spelen. Ik kijk er naar uit”.

8 uur.
Je was netjes op tijd, en belde aan. Rosa maakte open, haar lange blonde manen hingen los, super sexy gezicht. Ze liet je naar binnen en streek met haar hand tussen je benen, met haar vingers maakt ze je gulp open en voelde de stijve pik. “Hier zit iets dat ik wil proeven, ik wil je sap zien spuiten over mijn vriendinnen, hoe meer sap, hoe meer haar je van mij krijgt. en ik wil helemaal kaal geknipt worden door je, zodat je sap over mijn hoofd kan glijden”. “O Rosa, lijkt me heerlijk, ik wil eerst je staart knippen, en daarna de rest” Sofie kwam naar je toe, en begon met haar vlecht te spelen, het lange blonde haar eindigde in een leuk kwastje. Ze kwam tegen je aan staan en streelde met het kwastje over je lippen. “vind je dit lekker? Wil je meer van me voelen? ” “Sofie, als je geknipt wilt worden, moet je het gewoon zeggen, je vlecht is er zo af, en volgens mij vind hij het best lekker om te doen. We kunnen inderdaad een opwarmer gebruiken.”en daarmee haalde Rosa een schaar te voorschijn. Sofie nam de schaar over, en bood hem je aan.

“Hier, laat eens zien of je van kwastjes houdt. mijn haar kan wel een beurt gebruiken.maar eerst je broek uit” ze trok je broek uit, kom onderbroekloos had Rosa opgedragen. dus je stond gelijk naakt. Je stijve pik vooruit, de meiden kwamen er gelijk bij en Rosa streelde hem als eerste. Sofie haar vlecht legde ze voorzichtig om je pik heen, en streelde met het kwastje je gevoelige ballen. Je kreunde. Rosa kwam omhoog, wilde je tongen zei ze, en ze voegde daad bij woord. Een hand hield ze om je pik heen. “Geef Sofie een shot, en de vlecht is voor jou.” je liet je gaan en spoot wat sap in Sofies mond, de andere meiden stonden klaar voor de rest. maar dat bewaarde je voor Rosa, voor later op de avond. Sofies vlecht werd nu voor jou, je mocht de schaar erin zetten, waar je het maar wilde. Het mooie blonde haar was niet dik, wel super zacht, en heel lang. Je ging eerst voor het kwastje, Sofie hield haar staart vast, en Rosa hield haar handen onder de lokken zodat je het kon knippen zonder dat het zou vallen. Zo’n vijftien centimeter haar hing onder het elastiekje, en je knipte voorzichtig door het haar heen, de lokjes vielen van de vlecht af, sommige vielen van Rosa’s handen, en kwamen over je inmiddels weer stijve pik heen. Super gevoel was dat en leuk om te zien, die blonde haren die kleefden aan je stijve. De vlecht was nu van het kwastje ontdaan, je wilde het haar los zien hangen, en knipt het elastiekje door waarmee Sofie de vlecht had vastgezet. Het zachte blonde steile haar kringelde los. een poel van lang haar. Rosa keek je aan, en vroeg wat je verder ging doen met het haar, “of wil je een andere kleur, Rebecca’s zwarte lokken moeten er ook af vanavond, en mijn haar natuurlijk, want daarvoor kwam jij. Ach, mijn haren bewaren voor het laatst, dat mag je meenemen, de rest blijft hier om voor ons om mee te spelen.” “Nou eh, wil je dit blonde haar echt eraf hebben Sofie?”
“Ja” was het antwoord luid en duidelijk. “Als je nog wat sap voor me hebt. zou fijn zijn.” Je pakt een handvol lokken, streelde ermee over lippen, de zachtheid te voelen van dit mooie haar. Zonde om het kort te knippen, er viel immers zoveel lol aan te beleven als het lang was. Je pakt de schaar weer, en nam het haar vast bij de kaaklijn. Zo had je het ook gezien op de video. Een meter haar eraf.

Je stijve pik was het speeltuig voor Rosa en Rebecca’s tongen. Je keek naar beneden en zag het blonde en donkere haar van de meiden. Ze gebruikten elkaars haar om je ballen en buik te strelen. Sofie werd ook door Rosa aangeraakt, Sofie d’r ongeschoren poesje was zichtbaar. Het goudblonde haar zou spoedig ook daar verdwijnen, want Rosa had een scheermes in haar hand en streek er langzaam mee over de huid van Sofie. En ze pakt ook een stukje van het zwarte haar van Rebecca mee, een centimeter of tien viel eraf. Ze liet het aan je zien, je pakte het aan en legde het tegen Sofie haar lokken aan.”zin om een gekleurde vlecht voor mij te maken?” “Als je dat leuk lijkt, wil ik best Rebecca haar lokken invlechten. ik knip wel wat ik nodig heb.” “Graag”.

En Rebecca stond op, Sofie haar handen zochten een goede lengte op, en een moment later flitste de schaar door de lange zwarte manen heen. een deel viel op de grond en een deel hield Sofie vast, en ging ze met haar eigen haren vlechten. Een mooie gekleurde vlecht leverde het op, super geil om te zien, maar je wist dat het niet lang zou blijven zitten. Rebecca had ook een idee en vroeg om de schaar. Ze pakte Sofies vlecht, en vroeg aan jou of ze hem mocht halveren. Je vond alles goed, zolang Rosa haar manen buiten schot bleven, want die wilde jezelf knippen, je had zo het idee dat de tijd daarvoor rijp was. Je voelde in gedachte al de zachte tong van Rosa over je buik, haar lokken er achter en dan de opdracht: “scheer me als een schaapje.”

Maar eerst keek je verlangend naar de donkerharige Rebecca die de lange blond vlecht van Sofie over je heen liet glijden, de schaar in haar hand was gereed. Je was weer toe aan een ontlading, Rosa had het door en begon je heftiger te likken “laat je gaan, ik wil je sap nu proeven, geef het me” je wilde dolgraag voldoen aan de wens van je blonde vriendin en liet je gaan toen de schaar langzaam door de lange zachte blond met zwarte vlecht heen ging. Vreemd gezicht, zo’n halve staart. Rebecca liet hem even over Rosa’s gezicht glijden en gooide het toen weg. “Kom Sofie, ik ga de rest er ook afhalen voor je” En de schaar ging opnieuw in het steile blonde haar. Ze werd korter dan je van te voeren had gedacht. Rebecca wilde veel blond haar op de vloer. Sofie werd heel kort, en toch ook erg mooi. Rosa likt haar eigen lippen af, het warme sap naar binnen werkend. “O boy dat was lekker, ik wil er meer van hebben. we gaan dit vaker doen dit soort knipfeestjes” . Rebecca streelde Rosa, in de hoop een beetje sap te kunnen krijgen. “veeg zijn pik maar af er zit nog sap in, lik hem maar weer stijf, dan ga ik ondertussen jouw haar doen Rebecca. Je zult zien dat ie dan weer heerlijk hard wordt als jouw lokken om hem heen vallen.” Rebecca nam de uitnodiging aan, eerst kuste ze je even op je mond, tong over je lippen en toen vlug naar je penis.

Rosa borstelde het mooie zwarte haar, spande het haar en maakte het mooier en mooier. “hoe kort moet ze boy, hoeveel wil je dat ik eraf knip” Rosa hoopte op “alles” want dat was waar zij op kickte. “Knip haar heel kort, zo lang mogelijke lokken eraf..” Dat betekende de t
ondeuse.

Leave a Reply

clipper-banner