Home » Location » Barbershop » In Opdracht (Part 1)

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 1   Average: 1/5]

Het is zeker alweer een jaar geleden dat ik naar de kapper ben geweest. Mijn pony is zo lang dat ik er met mijn tong bijkan. Mijn vrouw vind het niet meer kunnen en heeft een afspraak gemaakt bij de kapper. Een nieuwe, want het adres was voor mij volledig onbekend. Ik kon er op de fiets naar toe. Het is een ouderwetse kapper aan het interieur te zien. Mijn vrouw weet waar ik gevoelig voor ben. Bruin en zacht geel zijn de hoofdtinten van het interieur. Ik word begroet door een echte Utrechtse van in de vijftig. Stijlvol gekleed in een lichtgele schort, een creme broekpak met lage bruine plateauzolen. U bent meneer van Wijk. Ik knikte en mag direct plaatsnemen op de skai stoel. ‘U vrouw heeft al gebeld dat u zou komen’. Nadat ze mijn haar heeft gewassen en goed heeft doorgekamd geeft ik aan dat er wel wat van af mag. “u vrouw heeft tevens doorgegeven hoe u geknipt moet worden en komt het bovendien persoonlijk controleren of het naar haar wens is’. Wat heb ik toch een bijzondere vrouw denk ik. Ik laat de kapsterschaarde opdracht de uitvoeren onder het genot van een kopje lauwe thee in een plastic kopjee. Heel langzaam komt er een model in wat mij wel bevalt. Een lange bob net over de oren. De pony valt keurig op mijn wekbrauwen. Na drie kwartier gaat de deur open. ‘U bent mooi op tijd, zegt de kapster. Ik ben net klaar’. Een vrouw in een rode lakjas met dito glanzende zonnenbril is zojuist op enorme hakken binnen gekomen. Ik moet goed kijken maar herken aan de stem dat het mijn vrouw is. ‘Hallo schatje. Hoe vind je mijn nieuwe outfit?’ Ik krijg spontaan een harde als ze met haar tijgerprint handschoen mijn keel bijna dichtknijpt. Moooooi zeg ik. Voor dat ze wat terug kon zeggen wordt haar ook een kopje thee aangeboden.’Ja graag, want zo te zien bent u nog wel even bezig met mijn beatle’. Op dat moment wordt mijn haar opnieuw natgemaakt met een plantenspuit, strakgekamt en voor ik het weet, voel ik het snoer van de tondeuze tegen mijn kin. ‘ Tot hier graag rondom’, hoor ik mijn vrouw zeggen.

Voor ik er erg in heb, voel ik de trillende tanden zichzelf een 8 cm boven mijn boblijn tegen mijn hoofdhuid van achter naar voren een weg banend door het dikke haar. Mijn haar wordt weggeschoren tot 4 cm boven mijn wenkbrauwen. Ik heb er geen erg in omdat mijn vrouw in de tussentijd haar jas had opengeknoopt en ik vol in haar kale poes keek. ‘ Zo en nu mag u het dze kleur geven, commandeerde ze de kapster’. Terwijl ze de kleur in het bijkeukentje zit aan te maken opent mijn vrouw de gulp van mijn broek en fluistert geile woordjes in mijn oor. ‘Ik pak je straks mijn geile slaafje’ Ik heb het niet meer, maar gelukkig komt de kapster binnen met de goedje wat ijn mijn haar verdwijnt. Na een half uur wordt mijn haar weer gewassen en gefohnt, waarna ik het resultaat in de spiegel mag bekijken. Een knalrode superkorte bob is het resultaat. Mijn vrouw rekent de kapster af en geeft mij mijn jas aan. Een andere waarmee is was gekomen. Ze had voor mij namelijk ook een Lakjas gekocht. Ik word zo opgewonden van het krakende plastic en haar koude roodgelakte nagels in mijn kale nek dat ik bijna kom. ‘Nog even geil hoertje, want ik ga je eerst nog even van onderen scheren en dan verkracht ik je aan twee kanten’.

Wat heb ik toch een prachtvrouw..

Leave a Reply

clipper-banner