Home » Location » Barbershop » In Opdracht (Part 2)

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 4   Average: 2.3/5]

Mijn vouw was net als ik op de fiets naar de kapperszaak gereden. Samen rijden we dan ook terug. Zij in haar rode lakjas en ik in mijn zwarte. Ik ben geil, zeker nu ik weet dat ze ook nog mijn schaamhaar gaat scheren. Ik word gevraagd de fietsten op slot te zetten en even beneden te wachten. na vijf minuten word ik naar boven geroepen. Mijn vrouw staat in onze slaapkamer die romantisch is verlicht. Ik word gesommeerd mij uit te kleden en te gaan liggen op het bed wat vreemd aanvoeld. Ze heeft het bedelaken vervangen door een rubber overtrek. Al gauw komt ze over mij heen liggen en pakt mijn pik. ‘Zo die gaan we is lekker kaal maken voordat ik hem in mijn huisje ga stoppen’. Ze trekt twee rubberen handschoenen aan en ik word volledig ingesmeerd met een sterk ruikend goedje. De komende 30 minuten mag ik mij dan ook niet bewegen iets wat erg moeilijk is met een vrouw die op nog geen 2 meter afstand zichzelf aan het bevredigen is met een zwarte vribator. Na een goed half uur mag ik douchen. Tot mijn grote schrik zie ik dat het water al mijn lichaamshaar eraf spoelt. Na 3 minuten is er dan ook geen haar meer te vinden over mijn hele lichaam. De douchedeur gaat open en mijn vrouw staat klaar met een handdoek. Vol geilheid kijkt ze mij aan als ze na het drogen mijn huid insmeerd met een zachte creme. ‘Zo schatje, ik heb ook een nieuwe pyama voor je gekocht’. Over de stoel lag een zachtroze babydoll in mijn maat. Mijn lul knapt bijna uit zijn vel als ik het aantrek.

Ik word op het bed geduwd en uitgescholden voor hoertje. En dat een hoertje alles moet doen voor haar. Ik knik en zeg dat ik haar slaaf ben. Die avond kom ik wel 3 keer klaar en mijn vrouw loopt over van geilheid. De volgende ochtend moet ik mij omdraaien en krijg een mini dildo in mijn reet die op afstand te bedienen is. ‘ Elke keer als je mij niet gehoorzaamd zet ik hem aan geile hoer’. Ik voel op dat moment een onaangename trilling in mijn kont.Ik kan maar beter doen wat ze zegt en sindsdien doe ik 2x per week het huishouden in zwarte nylons op hakken van 10 cm in een latex dienstpakje, terwijl zij heerlijk de krant zit te lezen op de bank. Ik hou gewoon van haar.

Leave a Reply

clipper-banner