Home » Language » Dutch » Blond en Kort

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 3   Average: 3.3/5]

Blond en korter.

Wat een lekker ding! Geblondeerde lokken tot de kaaklijn en voor tot aan haar neus met in de nek wat langere lokken.. Beetje bazig type, maar oh zo sexy gekleed met haar korte rok en zwarte panty’s. Echt een vrouw van de wereld. Hij kwam met haar in contact via zijn werk. Ze werkte bij een consultancybureau. Samen werkten ze lange tijd aan een opdracht.

Tijdens de zware opdracht maakten ze regelmatig een lolletje om wat af te stomen. Toen hij haar een keer complimenteerde met haar fraaie uiterlijk vertelde ze dat ze er veel mee bezig was. Vroeger op het gymnasium was ze het lelijke eendje en tijdens haar studie aan de universiteit had ze pas waardering voor haar lichaam gekregen. Sindsdien ging ze elke vier weken naar de kapper om haar haar bij te laten punten. Het gesprek werd langzaam aan intiemer. Hij vertelde dat hij haar een prachtige vrouw vond. Ze bloosde en hij streek een lok uit haar gezicht. Laten we lekker de stad in gaan meid, het is half acht en het is mooi geweest voor vandaag.

In een bruin café dronken ze de nodige biertjes en het werd erg gezellig. Ze speelden truth or dare en het werd telkens truth. Zodoende kwamen ze op de sites die ze op internet bezochten. Toen hij vroeg over welke site ze nooit iemand zou vertellen, zei ze da dat 1hss.com was. Hij voelde een tinteling door zijn lijf gaan. Die site kende hij ook! Vervolgens kwam zij met dezelfde vraag. Schoorvoetend vertelde hij dat dat ook die site was. Het spel eindigde abrupt. Vol interesse vroeg ze wat hem daar in aantrok. Open vertelde hij dat hij kickte op vrouwen die hun haar kort lieten knippen. En wel heel kort. Glimlachend keek ze hem aan. Laten we gaan, zei ze zachtjes. Vanuit de stad liepen ze gearmd naar zijn appartement. Eenmaal binnen kon hij zich niet meer beheersen en hij keek haar diep in de ogen. De sterke vrouw werd zwak en gaf zich over aan de heftige tongzoen die volgde.

Enigszins verdoofd van deze eerste liefdesuiting liepen ze woonkamer in. Hij schonk twee glazen vol rode wijn en ze gingen dicht naast elkaar op de bank zitten. Na vijf minuten samen in gedachten verzonken te zijn in gedachten zei hij: vind je het goed dat ik ga jou gaan knippen op de 1hss methode? Spannend zei ze, mijn opdracht zit er op, dus wat dat betreft ben ik er aan toe. Ik ben er heel erg aan toe zelfs, zei ze zwoel.

Laat mij je dan verrassen zei hij, kom maar mee naar de kamer hiernaast. Maar ga je eerst douchen en föhn je haar droog, dan ontkleed ik mij ondertussen. Je hoeft je niet meer aan te kleden. Na haar douche stapte ze in volle naaktheid uit de badkamer. Wat stond daar een mooie vrouw! Blonde lokken, volle boezem en een ongeschoren kutje. Zijn heerschap groeide tot maximale proporties bij het zien van al dat moois. Bewonderend keek ze hem ook aan. Kom nu maar eens mee zei hij.

Hij opende de deur en ze zag de mooiste kapsalon die ze ooit had gezien. Alle wanden waren bekleed met spiegels. Zelfs de vloer was een spiegel. In het midden stond een grote roodlederen kappersstoel. Daarnaast stond een karretje met scharen, knipjes, kammen, scheermesjes en tondeuses.

Langzaam ging ze zitten in de stoel en ze keek om zich heen. Wat prachtig allemaal zei ze. Bij Hss houden ze van capeshorts, maar ik knip je liever naakt als je dat goed vindt. Ze knikte. Dan vind je ook vast goed als ik je vast maak aan de stoel. Ze voelde een huivering door haar lichaam gaan. Dit was waar ze als studente van gedroomd had! Carte blanche? vroeg hij nadat hij haar armen en voeten had vastgemaakt aan de stoel. Carte blanche zei ze.

Hij liep tot een meter achter de stoel en keek haar vol genot aan in de spiegel. Vervolgens pakte hij een tondeuse en knielde voor haar neer. Hij zette de tondeuse aan en zag haar instemmende blik. Met de tondeuse schoor hij erotisch haar poesje kaal. De stompjes zeepte hij vervolgens in met scheerschuim. Met een scheermes maakte hij de klus af. Hij veegde de zeepresten weg met een grove handdoek en in de spiegels zag ze een rood kippekutje. De zitting van de stoel lag vol met schaamhaar en zeepresten. Ze keek er met trots naar. Eindelijk was het er van gekomen dat ze door een man geschoren was. Jaren geleden was ze gestopt om zichzelf te scheren, omdat ze er geen voldoening van had, maar dit was erg verfrissend.

Vervolgens pakte hij de knipjes en zette de bovenlaag tot boven de oren vast. Ze zag zichzelf in de spiegels met opgeclipte haren en de langere onderlaag. Hij pakte vervolgens de tondeuse en zette deze aan. In de spiegels zag ze de clippers bewegen. Een seconde later voelde ze et koude staal in haar nek langzaam naar boven gaan.. Een siddering ging door haar lichaam. Dit ging door totdat de zijkanten aan de beurt waren.. Ook daar werd ze kaal geschoren tot boven de oren. In de spiegel kon ze zien dat ze een undercut had gekregen tot boven de oren. Hij maakte de clips los en haar langere bovenlaag viel weer terug. Nadat hij een hand had los gemaakt, voelde ze haar undercut. Ze kreeg er een nat kutkje van en keek naar beneden. Haar borsten., buik en kutje waren bezaaid met blonde lokken. Ze kreeg weer een siddering bij de aanblik.

Hij maakte haar los uit de stoel en naakt stonden ze tegen elkaar. De dikke borsten hield hij in zijn handen. Vervolgens pakte hij snel een elastiekje van het karretje en bond de langere lokken samen tot een kort staartje. Zo kwam de undercut tot z’n volle recht. Zachtjes dwong hij haar op knieën en handen. Toen ze in positie was pakte hij zijn gespannen heerschap en duwde die zachtjes in haar kutje. Nadat hij binnen was begon hij langzaam te stoten. Harder en harder. Ze keek in de spiegels en voelde zich meer dan 100% vrouw. Ze had er over gefantaseerd, maar dat het zo intensief was had ze niet gedacht. Op een gegeven moment spoot hij haar kutje vol. Hij knielde daarna voor haar en liet haar zijn dikke penis schoonlikken. Ze likte en zoog en voelde het elastiekje in haar haar zeer hevig knellen.

Wordt vervolgd.

Leave a Reply

clipper-banner