Home » Location » Barbershop » Kapster Met Haarfetisme?

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 3   Average: 1.3/5]

De haren van Klaas was weer lang. Hij besloot naar een herenkapper te gaan waar hij nooit eerder was geweest. Hij ging naar binnen en zag een ouderwetse kapperstoel. Het was er niet druk. Een knappe vrouw liep op hem af en vroeg: kan ik u helpen?
Zij heeft een superkorte zwarte minirok met een spannende strakke T-shirt aan en haar kapsel is een donkerrood gekleurd bobkapsel met een pony tot halverwege haar voorhoofd. De achterkant kon Klaas nog niet zien. Hij is wel erg benieuwd hoe hoog de boblijn aan de achterkant is. Het is een super sexy kapster.

Klaas slikt en antwoordt: ik wil geknipt worden. Dan kan, zegt de kapster, komt u maar hier zitten en hij neemt plaats in de kapperstoel.
En hoe wilt u het hebben? Vraagt de kapster. `Van achteren kort opgeknipt en bovenop korte stekeltjes’ antwoordt Klaas.
`Goed, geen probleem’ zegt de kapster.

De kapster pompt de stoel omhoog en kijkt Klaas spannend aan. Dan pakt ze de tondeuse en zet een opzetkam op van nr. 4. Klaas ziet dat en denkt: `oh dat valt wel mee’.
Maar Klaas weet niet dat de kapster ook opzetkam 1 heeft gepakt en achter Klaas stiekem de opzetkam heeft verwisseld.
Dan maakt de kapster lange aanhalen van onder naar boven. Klaas vindt dit een superfijn gevoel en brengt hem een erectie. Op een gegeven moment komt de kapster naast hem staan en zet de tondeuse voor zijn oor neer om naar boven toe te werken. Klaas ziet nu pas welke opzet kam erop zit en schrikt zich rot. `Oei, dit is superkort’ denkt Klaas maar voor hij wat kan zeggen draait de kapster zich om en loopt even naar de balie. Klaas ziet in de spiegel dat de kapster van achteren een hoge bob heeft tot halverwege haar achterhoofd en daaronder is alles kaal! Klaas moet even slikken. Zou deze kapster ook een haarfetisme hebben?

Dan komt ze terug en maakt het werk af. De kapster kijkt Klaas spannend en sexy aan.
Dan is ze klaar met de zijkanten en haalt de opzetkam af van de tondeuse en pakt een dunnen ijzeren kammetje. `wat gaat ze nu doen’ vraagt Klaas zich af.
De stoel gaat omlaag en de kapster pakt een stoel op wieltjes voor haar zelf en gaat zitten schuin achter Klaas en begint van achteren op te scheren. Klaas denkt `wordt het nu nog korter’ maar voordat hij nog wat kan zeggen spreidt de kapster haar benen en de minirok schuift een beetje omhoog. Klaas ziet haar kale kutje en wordt opgewonden. Het feit dat een knappe kapster met een ultrakorte bob en kale kut hem knipt brengt hem in de hemelse sferen.
Ondertussen wordt hij heel kort opgeschoren. Ongemerkt gebruikt de kapster een ijzeren kam niet meer en zet de tondeuse zo op de huid en scheert hem tot halverwege zijn achterhoofd helemaal kaal.

Dan doet ze ook de zijkant en weer schrikt Klaas zich rot.’dit is kaal!!’ denkt Klaas maar voordat hij nog wat kan zeggen vraagt de kapster: `spannend he?’ en geeft hem een knipoog. De kapperstoel wordt nu een beetje omhoog opgepompt en gaat de kapster voor Klaas staan en gaat het haar aan de bovenkant kortwieken met een tondeuse en ijzeren kam. Klaas is opgewonden maar tegelijkertijd vraagt hij zich af of het niet te kort wordt van boven. Even kan het hem niet schelen en geniet hij van het mooie lijf van de kapster en haar kapsel en haar pittige bewegingen met de tondeuse. Het haar valt voor zijn ogen naar beneden en hij geniet ervan. De kapster gaat dan opzij en Klaas ziet dat de bovenkant nu 2 cm lang is. `valt gelukkig mee’ denkt Klaas. Maar de kapster is nog niet klaar en gaat door met de tondeuse en kam. Hier wordt weer wat afgehaald en daar weer en weer en weer, het wordt steeds korter. Uiteindelijk is het nog maar een paar millimeter lang.
Ziezo, klaar zegt de kapster. `bent u tevreden?’ vraagt de kapster op een dwingende toon.
Klaas stammelde een `ja’ eruit.

Zo seksueel heeft hij het bij de kapper nooit ervaren en was altijd zijn droom geweest. Eindelijk heeft ze een kapster meegemaakt met waarschijnlijk ook een haarfetisme.

Leave a Reply

clipper-banner