Home » Language » Dutch » Boete

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 3   Average: 4.3/5]

Ze was hem direct al opgevallen. De eerste keer dat hij haar zag, stond hij direct in vuur en vlam. Deze mooie jonge vrouw met die prachtige lijn en dat eigenwijze korte koppie met kastanjebruin haar. Ze was een prachtige vrouw van bijna dertig. Haar kapsel intrigeerde hem. Bovenop droeg ze het wat springerig. Aan de zijkant was het eigenlijk net over de oren. Achter was het de ene keer een strak lijntje geknipt, maar meestal droeg ze het net wat te lang als een soort matje dat tot net over de boord van haar bloesje kwam. In zijn agenda hield hij stiekem bij wanneer ze naar de kapper was geweest. Op die manier kon hij redelijk voorspellen wanneer ze weer met een fris geknipt koppie op het werk zou verschijnen. Meestal ging ze eens in de vijf, zes weken. Omdat ze regelmatig ging, waren de veranderingen beperkt. Ondanks dat hij vurig hoopte dat ze eens wat spannends zou laten knippen, kwam ze meestal netjes bijgepunt weer op de zaak.

Vooral de combinatie van haar vrouwelijke lichaam met mooie borsten en dat korte eigenwijze koppie spraken hem aan. Voorzichtig fantaseerde hij hoe het zou zijn als ze samen de liefde zouden bedrijven. Hoe heerlijk zou het zijn als zij naakt voor hem zou knielen en met een vragende blik zijn piemel in haar mond zou nemen. Uiteraard zou hij toestaan dat zij zich aan zijn zaad zou vergrijpen. Zo’n vrouw moet regelmatig sperma kunnen slikken. Daarnaast zou het een prachtige aanblik zijn als zij zou morsen en haar gezicht onder het sperma kwam te zitten. En dan mocht er ook best wat op dat korte koppie terechtkomen.

Die dinsdag kwam ze later dan gewoonlijk op de zaak. Ze groette vrolijk goedemorgen. Hij reageerde wat nors. Ze was gekleed in een nogal kort en uitdagend grijs rokje waarboven ze een zwarte koltrui droeg. Het contrasteerde prachtig met haar korte kastanjebruine haar. “Ik maak het vandaag weer helemaal goed hoor met je, zei ze lachend. Sorry dat ik wat later ben”.

Hoe wil je dat dan in weer goed maken dan, reageerde hij al weer wat vrolijker. Bijna dertig was ze nu. Haar prachtige bruine ogen deden hem smelten en maakten bij hem tegelijkertijd ondeugende gedachten los. Uitdagend zei ze: “hoe ik het goed moet maken laat ik volledig aan jou over”. “Weet je dat zeker” zei hij en keek haar indringend aan. Deze jonge vrouw wist inmiddels het nodige van het leven af, maar de dingen die hij met haar voor had, kende zij vast nog niet. “Dat weet ik heel zeker” zei ze uitdagend. “Dan ga jij straks om vijf uur met mij mee naar huis” zei hij. “Dat is goed” lachte ze.

De hele dag was hij wat nerveus. Hij kon niet wachten tot het vijf uur was. Toen het eindelijk vijf uur was zei hij dat ze haar jas moest pakken omdat ze zouden gaan. Gezamenlijk liepen ze naar zijn huis dat circa vijfhonderd meter lopen was. “Ik ben benieuwd wat je uitgedacht hebt” zei ze. “Maakt je dat niks uit dan” vroeg hij? “Ik ben anders dan jij denkt” zei ze lachend. Verbaasd keek hij haar aan.

Thuisgekomen hielp hij haar uit de jas. “Nou zei ze ondeugend, daar gaan we dan”. Dit liet hij zich geen twee keer zeggen en hij nam haar mee naar boven. Daar aangekomen deed hij haar een blinddoek om. Daarna opende hij voor haar de deur naar zijn speciale kamer. In die kamer stond een kappersstoel met hand en voetboeien met voor de stoel een grote kaptafel met spiegel. Aan de wanden en op het plafond hingen spiegels. In de kamer was ook een videocamera aanwezig en die zette hij aan. Hij leidde haar voorzichtig naar binnen en vroeg haar of ze klaar was voor het “goedmakertje”.

Inmiddels was ze toch wel enigszins nerveus geworden, maar ze zei volmondig “ja”. Daarop begon hij haar voorzichtig te ontkleden. Eerst haar zwarte leren laarzen. Vervolgens haar grijze rokje. Daarna haar zwarte panty en haar zwarte koltrui. Daar stond ze dan met blinddoek in haar zwarte slipje en haar zwarte beha. Hij bewonderde haar eerst en ontdeed haar vervolgens van slipje en beha. Daarna duwde haar zachtjes richting de kappersstoel. “Ga maar zitten” zei hij zachtjes. Toen ze eenmaal zat, deed hij haar polsen één voor één in de boeien en deed ze stevig dicht. De benen deed hij in de voetboeien. De voetboeien zaten zodanig aan de stoel bevestigd dat ze haar benen flink uit elkaar moest doen. Daardoor was goed te zien dat ze een prachtige bos kastanjebruin schaamhaar had. Nadat haar benen ook stevig vastzaten zei hij: “je moet geschoren worden”.

“Maar dat gaat verschrikkelijk jeuken” zei ze enigszins verschrikt. “Dat is ook precies de bedoeling” zei hij. “Je moet boete doen”. Hij pakte de tondeuse die klaar lag op de kaptafel en begon haar vagina te scheren. Grote plukken schaamhaar vielen neer op de kappersstoel. Nadat hij klaar was met de tondeuse pakte hij het scheerschuim en zeepte de stoppels op haar kutje in met de scheerkwast. Met een scheermes maakte hij het karwei vervolgens helemaal af. Het resultaat was een prachtig geschoren, enigszins rood gekleurd kutje. “Het jeukt nu al” zei ze zachtjes nadat hij de laatste zeep met een wat ruwe handdoek had weggeveegd. Het schaamhaar had hij op de stoel laten liggen. Hij liet haar expres in haar eigen afgeschoren schaamhaar zitten en wilde dat ze dit ook zou zien.

“Ben je klaar om het resultaat te aanschouwen” zei hij? “Ja” zei ze wat gedwee. Ze voelde zich toch wat opgelaten nu ze door haar naaste collega van al haar schaamhaar was ontdaan. Voorzichtig knoopte hij de blinddoek los. Ze knipperde eerst met haar ogen, want ze moest nog wennen aan het felle licht dat in de kamer aanwezig was. Nu zag ze voor het eerst waar ze beland was. Ze zat vastgeketend in een kappersstoel in een kamer die volhing met spiegels en kappersspullen. Ze aanschouwde haar edele delen en zag dat er niets anders restte dan een rood en kaalgeschoren kutje. Deze ervaring was nieuw voor haar. Ze voelde zich weer een klein meisje en voelde de haartjes die op de kappersstoel lagen, haar kale kutje kietelen.

Nadat ze van de schrik bekomen was, keek ze naar de kaptafel voor haar. Ineens zag ze de tondeuse liggen met nog wat schaamhaar van haar kutje er aan. Daarnaast lag het scheermes waar ook nog wat haartjes uitstaken. Hij had het niet gereinigd. Een koude rilling kroop langs haar rug toen ze op de kaptafel ook een kam en schaar ontdekte en ze zich realiseerde dat ze poedelnaakt vastgeketend zat in een kappersstoel. Haar dikke tepels verstijfden toen ze plots een zijden cape om haar naakte lichaam voelde vallen. Voordat ze iets kon zeggen, zei hij: “nu ben ik eens aan de beurt om je haren bij te punten”. Haar keel werd droog. Ze kon geen woord uitbrengen en haar hart begon in haar keel te bonken. Hij pakte de kam en de schaar en begon haar bij te punten. Kleine stukjes haar vielen op de kappersschort. Het was net een beetje of het sneeuwde. Overal lagen kleine stukjes haar. Nadat hij boven op alles had bijgepunt knipte hij zorgvuldig de haren in de nek 5 centimeter korter. Hij ving de haren op en liet ze in de schoot van de kappersschort vallen. De pony die tot over haar ogen viel, knipte hij kaarsrecht tot twee centimeter boven de wenkbrauwen. Tot slot knipte hij haar oren volledig vrij.

Nadat hij hiermee klaar was, bewonderde hij haar van alle kanten. Ze was een stuk minder vrouwelijk geworden, meer wat jongensachtig. Het korte koppie vormde nog een contrast met haar kale kutje. Vervolgens legde hij de kam weg en zei zachtjes: “nu is het tijd voor de tweede fase”. Direct zette hij zijn vingers op haar schedel en begon de haren boven zijn vingers af te knippen. Lokken haar van zo’n 5 centimeter tuimelden met grote snelheid in de kapperschort. Hij ging door totdat al haar haar ongeveer 1 cm lang was geworden. Ze aanschouwde de korte stekels in de spiegel en zag haar prachtige lokken liggen in de zijden kappersschort. Ze voelde tranen opwellen. Dit had ze nooit bedoeld. Haar vrouwelijkheid werd haar ontnomen. Hij gunde haar echter geen tijd om te treuren en pakte de tondeuse.

Ze zag de tondeuse, met schaamhaar er nog aan, richting haar schedel gaan en hoorde hem luid clipperen. “Dit kon niet waar zijn” dacht ze nog. Maar daar voelde ze het koude ijzer a
l op haar voorhoofd. In één haal schoor hij haar stekels af. Recht door het midden. Ze voelde haar dijspieren spannen en liet wat vocht los. Nu deed hij haar de cape af en schudde het afgeknipte haar in een hoopje voor haar op de grond. Ze keek naar het hoopje haar waar ze altijd zo trots op was geweest en vervolgens naar de kale baan op haar schedel. Weer voelde ze de tondeuse. Nu in haar nek. Hij schoor haar linkerachterzijde volledig kaal. Vervolgens schoor hij haar linker voor- en zijkant kaal. De zachte haren vielen op haar dikke tepels en natte kale kutje. Nu had ze alleen aan de rechterzijde nog haar. Ze voelde zich net Pipo de clown.

Binnen 30 seconden was echter ook het haar aan de rechterzijde verdwenen. Tranen biggelden nu over haar wangen en ze snikte zachtjes. Ze zag haar kaalgeschoren schedel en voelde zich beschaamd. Ze voelde haar schaamharen en de afgeschoren strekels kriebelen tegen haar nog wat ruwe kutje. Oh wat jeukte het. Hij liet het haar op haar borsten en kutje liggen en ging voor haar staan. Hij haalde zijn penis uit de broek en zei “ik zal je nu wat troost geven”. Hij stopte de penis in haar mond en vol overgave begon ze de dikke penis te likken. Wat voelde ze zich klein en wat voelde die dikke piemel veilig. Vrij snel spoot hij haar mond vol.

Ze moest alles doorslikken.

Ze kreeg een wat zurige smaak in haar mond. “Dat was een pleziertje voor je, maar we moeten verder met de sessie” zei hij en zeepte haar hoofd in met een scheerkwast. Het koude schuim voelde koel doch weldadig aan. Ze begon echter opnieuw te snikken toen hij het scheermes pakte waarmee net nog haar kutje was kaal geschoren. Zonder verder iets te zeggen scheerde hij haar schedel twee keer totdat haar laatste haartjes waren verdwenen. Ze wilde het wel uitschreeuwen van verdriet om haar kale kop en kutje, maar haar keel was te droog. Hij maakte haar los uit de stoel en dwong haar met de buik op een houten kruk te gaan liggen waar hij haar handen en voeten aan vastmaakte met tie raps. Hij veegde vervolgens het schaamhaar van de kappersstoel en veegde het bij het hoofdhaar. Haar prachtige kastanjebruine lokken waren nu, vermengd met het vieze schaamhaar, waar de zeepresten nog aanhingen, verworden tot afval.

De houten kruk was zodanig geplaatst dat ze haar afgeschoren haren vlak voor zich zag liggen. Aan de wand hing een grote spiegel zodat ze zichzelf en de afgeschoren haren goed kon zien. Hij liep naar de kaptafel en pakte nogmaals scheerschuim en scheermes. “Wat gaat er nu nog gebeuren” dacht ze nog, maar daar voelde ze de scheerkwast al op haar anus. Direct daarna begon hij haar anus te scheren. Nadat het klaar was veegde hij de anus schoon met een wat ruwe doek en pakte een spiegel. “Kijk eens wat een lekker gaatje dat je daar hebt” zei hij. Daarna pakte hij een fles en spoot een glibberig goedje over haar kontgaatje. Het drupte snel vanaf haar anus op de grond. Toen ze besefte wat er zou gaan gebeuren spanden haar kringspieren zich onbewust. Daar wilde ze niet gepenetreerd worden! “Het is tijd om volwassen te worden” fluisterde hij en geleide zijn dikke piemel naar haar anus. Haar spieren spanden zich nog meer en onbewust kwam er wat vocht uit haar kutje. Het besef dat haar kontje ontmaagd zou worden en het feit dat ze vastgebonden was, brachten haar in een vreemd gevoel van opwinding en angst. Plots voelde ze een dikke penis waar ze die nog nooit had gevoeld. Hij zag haar grote verschrikte ogen in de spiegel. Ze slikte en voelde de penis diep in en uit gaan. Daardoor werden haar zenuwen tot het uiterste geprikkeld.

In de spiegel kon ze goed zien hoe hij haar onteerde zonder enig respect voor haar kaalgeschoren kutje of kaalgeschoren hoofd. Tranen biggelden over haar wangen toen hij haar teder over haar kale bol aaide. Na enige minuten, die uren leken te duren, spoot hij haar anus vol. Hij haalde zijn penis uit haar anus en ze voelde haar kontgaatje flink branden. “Het was je eerste keer anaal hè”, zei hij vriendelijk. “Ja”, knikte ze. “Dan krijg je nog een toetje, want dan weet je nog niet hoe goed je eigen kontje smaakt”. Vervolgens trakteerde hij haar op de penis die nog onder het anaalsmeer zat. Terwijl hij haar dwong de penis volledig schoon te likken, wreef hij haar over de kale schedel. Ze proefde de vreemde melange van anaalsmeer, sperma en glijmiddel en slikte het gedwee door. “Het valt niet mee om volwassen te worden meisje zei hij”.

Toen hij de volgende ochtend wakker werd, was ze verdwenen. Het was zaterdag, dus nam hij alle tijd om op te staan. Eerst ging hij uitgebreid onder de douche. Na het afdrogen deed hij, tegen zijn gewoonte in, geen gel in zijn haar. Het was lang en de pony kwam tot aan het puntje van zijn neus. Hij bewonderde zijn lange haren en schudde het uit zijn gezicht. Daarna ging hij naar beneden en zette koffie. Tijdens het ontbijt ging de bel van de voordeur. De herinnering van de afgelopen nacht nog vers in zijn geheugen, spoedde hij naar de voordeur. Toen hij de deur open deed zag hij haar daar staan met een gebreide muts op haar kale koppie. Daarachter stond echter doemde echter ook haar vriend op. Zonder iets te zeggen duwde de vriend haar naar binnen en sloot de deur. “Zo”, zei de vriend, nu gaan wij eens pret beleven. Hij duwde hem naar boven naar de kamper met de kapspullen. Daar moest hij zich ontkleden. Naakt moest hij vervolgens voor de grote spiegel gaan staan en omlaag kijken. Zijn lange lokken vielen voor zijn ogen.

Waag het niet iets te doen, zei de vriend, want dan zal ik je helpen. Vervolgens pakte hij de tondeuse en zette deze op de laagste stand. Een zoemend geluid vervulde de ruimte toen het apparaat werd aangezet. Zij stond in een hoek van de kamer het schouwspel gade te slaan. De vriend zette de tondeuse op de schaamstreek en schoor alle schaamhaar bij de jongen weg. Ook de balzak werd met de tondeuse geschoren. Door zijn lokken heen zag hij het hoopje schaamhaar op de grond steeds groter worden. Toen de tondeuse zijn werk had gedaan, pakte de vriend de bus met scheerschuim en zeepte de schaamstreek flink in. Vervolgens pakte hij het scheermes en schoor zijn zak en piemel tot op de laatste stoppel kaal. Nadat hij gereed was wreef de vriend alles schoon met een ruwe handdoek. Zijn piemel en ballen bestonden nu uit een kale plek met rode puntjes. Net een kaal kippetje.

Het begon hem direct al te jeuken en zachtjes wreef hij over zijn geschoren zak. In de hoek zag hij haar naar hem kijken. Voordat hij van de verbazing bekomen was, werd hij door de vriend richting kappersstoel geleid. Zijn piemel groeide flink toen hij besefte wat er ging gebeuren. Net als zij de avond er voor, werd hij in de stoel gezet en vastgezet met tie-raps. Plots voelde hij de zijden cape om zijn naakte lichaam vallen. De vriend van de meid keek hem doordingend aan in de spiegel en pakte de tondeuse. Zijn naakte piemel groeide nu tot het maximum. “Daar geil je op hé, pik, zei de vriend en nam de cape direct weer af. Wat mijn meisje gisteravond heeft moeten doormaken, ga jij nu beleven. Hij zette de tondeuse aan en schoor een baan midden over zijn hoofd kaal. De lokken verdwenen acuut uit zijn gezicht en sneeuwden neer op zijn piemel. Hij keek in de spiegel en voelde zich klein. Veel tijd had hij niet om na te denken, want steeds meer lokken verdwenen. Nu eens voelde hij het koude metaal van de tondeuse in zijn nek en dan weer op zijn voorhoofd. Binnen een paar minuten was zijn hoofd veranderd in een hoop stoppels en lag zijn schoot bezaaid met zijn lange haar. Haar dat kort daarvoor nog lekker over zijn ogen had gehangen. De vriend liet het meisje vervolgens uitgebreid het resultaat van zijn werk bewonderen. Een moederlijke glimlach verscheen op haar gezicht. Ze wreef hem over zijn kale hoofd en zei: “het komt zo helemaal goed met je”. De vriend had inmiddels scheerschuim aangemaakt en begon daar zijn hoofd mee in te zepen. Hij zag zichzelf met een grote witte puntmuts in de spiegel. Het meisje sloeg het geheel gade van onder haar gebreide muts.

De vriend had het scheermes al zijn in handen. Zijn schaamharen zaten er nog aan.. Daar voelde hij het scheermes over
zijn hoofd gaan en gaan en gaan. Hij kon zich er niet tegen verzetten. Zijn piemel was intussen naar een dieptepunt gedaald. Hij voelde zich zo vernederd. De vriend begon zich intussen uit te kleden. Langzaam zag hij het grote gespierde lichaam van de vriend te voorschijn komen. Plots viel hem het kort geknipte bruine haar en het mooie gezicht van de vriend op. Het had iets stoers en onverzettelijks. Toen de vriend zijn onderbroek had uitgedaan verscheen een forse pik met veel schaamhaar. Heel mannelijk. Langzaam groeide zijn, inmiddels kale, pikkie weer tot een maximum.

Zijn collega knipte de tie-raps door en haar vriend leidde hem naar de ijzeren kruk. Zijn pik stond inmiddels op springen. Op de kruk werd hij op handen knieën weer vastgebonden met tie-raps. Zijn lange lokken werden door de vriend, tesamen met het vuile schaamhaar op een hoop voor zijn neus geveegd. In de grote spiegel zag hij zichzelf onteerd met de hoop haar voor zijn neus. Nog niet zo lang geleden hadden die haren op een andere wijze voor zijn ogen gehangen. Toen hij vast was gezet, ging de bel. Daar zullen ze zijn zei zijn collega. Hij schrok, wie zijn ze? Al snel bleek wie. Achtereenvolgens kwamen Elsa, Maria en Eileen binnen lopen. Toen ze hem naakt en geschoren zagen begonnen ze te giechelen. Hij wist niet waar hij moest kijken. Zonder iets te zeggen kleedden de dames zich uit. Daar stonden die prachtige jonge vrouwen naakt achter hem. Hij hoopte dat hij hun kutje zou mogen likken.In plaats daarvan voelde hij de scheerkwast over zijn kontje gaan. De vriend pakte het scheermes en schoor nu zijn kontje kaal. Kijk eens wat we daar hebben zei hij tegen zijn vriendin en de vrouwen. Alle meiden kregen ze nu een moederlijke glimlach op hun gezicht, wetende wat er komen ging. Hun zwangere buikjes maakten ze extra vrouwelijk.

De vriend had inmiddels een stijve piemel gekregen van de prachtige vrouwen. Ze waren ook zo vol vrouwelijkheid. Plots voelde hij een koude vloeistof over zijn klontgaatje gaan. Direct daarna zag hij de vriend zijn penis, die inmiddels reusachtige vormen had gekregen, richting zijn kontgaatje gaan. De dames stonden giebelend toe te kijken. Toen de dikke pik diep in zijn anus verdween slaakte hij een zucht en keek naar zijn lange haren op de grond. Eindelijk, zei Maria is het er van gekomen… Ik heb altijd wel gedacht dat hij van een dikke piemel hield. De ene na de andere stoot volgde. De dames keken vol afschuw toe hoe hij tot diep in zijn mannelijke kutje werd genomen. In de spiegels zag hij de zwangere vrouwen genieten van de ontmaagding. Na minuten die uren leken te duren, stopte de vriend. Hij spoot zijn kontgaatje zo vol, dat het er uit liep.

Leave a Reply

clipper-banner