Home » Classification » Consensual » Willy en Marga

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 0   Average: 0/5]

Willy en Marga -1 >Willy en Marga hadden je meegenomen om van te genieten “en om je te gebruiken” had de blonde Marga gezegd. Marga’s haar was net door Willy gewassen en gevlochten. Jij kon het nu droog föhnen.

“Willy als het droog is, mag hij het wel losmaken” zei Marga. Willy gaf aanwijzingen voor het loshalen van de lange blonde haren van de zangeres. Eerst haalde je de ene vlecht los en liet hem zakken. Het mooie haar kringelde zichzelf uit de vlecht, een mooi gezicht. Je streelde de haren en haalde ook de tweede vlecht los. Er kwam een adembenemend krullenkapsel te voorschijn. Marga was nu onweerstaanbaar mooi. Willy streelde de krullenzee heel teder. Marga stond op en legde haar armen om je heen . “Je bent hier voor ons boy, wij willen van jou genieten. Geniet ook van ons” zei Marga . “We moeten nu maar eens iets met Willy’s blonde haren gaan doen, of gaan we gelijk met hem naar bed Willy?” “We kunnen ook een lok van jouw haar gebruiken om hem te aaien en klaar te maken, Marga. Maar ik stel mijn haar ook tot je beschikking” zei de blonde kapster. “Mm we nemen jouw haar voor in bed mijn beste Willy, ga maar zitten dan knip ik het een en ander af” Willy ging zitten. Je gaf Marga de schaar en de kam. Een kusje was je beloning. Jij streelde haar schitterende krullenkapsel. Marga liet de kam door het blonde haar gaan. Willy’s blonde haren kwamen tot op haar schouders, niet lang meer. Marga knipte het mooie blonde zachte haar voorzichtig af. De blonde plukjes vers geknipt haar hield vast en legde ze op een schoteltje. Ze bleef knippen, steeds meer blond zacht haar sneuvelde voor de schaar. “Hoeveel ga je er af halen?”vroeg je aan haar. “Een beetje verkoopbaren hoeveelheid” Marga kamde en knipte. Toen ze klaar was stond Willy op en streelde zichzelf door haar haren heen. Kort, maar erg mooi en lekker streelbaar merkte ze. Marga’s lange haren bleven buiten schot.

Willy en Marga -2Je kreeg de opdracht het lange haar te kammen. Maar. de meiden wilde je bovenlijf bloot hebben, zodat Marga haar lokken er goed tegenaan konden komen als je ging kammen. Willy streelde je met wat van haar geknipte lokken, je raakte er opgewonden van. Marga liet jou gaan zitten en liet haar lange blonde haren over je heen glijden. “Kleed hem verder uit, kijk naar zijn broek Willy, je mag er mee spelen, ik wil die stijve door mijn haren voelen glijden, dat moet jij regelen.”

Marga ging liggen, en met je stijve penis streelde je door het haar. Ze wilde je penis likken en liet hem in haar mond glijden. Willy keek toe en vingerde zichzelf. Ze kwam dichterbij staan, zodat jij ook haar kon strelen.

Wordt vervolgd.

Leave a Reply

clipper-banner