Home » Language » Dutch » Top!

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 5   Average: 2.4/5]

Mijn vrouw komt weer van haar werk. Ze is stewardess. Ze heeft een korte zwarte rok aan, hoge hakken en een zwart topje. Haar haar is blond. Zomerblond en ze heeft het een week geleden in een bob laten knippen op kinlengte. Supervrouw met zachte blonde lokken. Nog geen twee jaar geleden had ze d’r haren tot op haar strakke kontje hangen, maar ze was onlangs bevallen van onze eerste en dan weet je het wel.

Niet dat ik het erg vond, want ik vind: hoe korter de haren van een vrouw hoe beter.

Ik was vrij vandaag en heb het huis wat opgeruimd. In een kast trof ik een vergeten uitdunmesje aan. Zo’n kammetje met scheermesjes er in. Het leek mij leuk om haar daar mee te verassen! Nadat ze een wijntje had gedronken met me zei ik: schatje ik wil je verassen. Ik heb een leuk kammetje en daar wil ik graag eens je prachtige lokken mee kammen. Ze wist dat ik verzot op was om haar boblijn strak te kammen, dus ze stemde direct in.

Neem maar plaats op de plastic stoel in de keuken op de tegelvloer zei ik. In de keuken was geen spiegel. Bevallig als ze is neemt ze stijlvol ze plaats op de stoel. Licht rozig. Ik pakte het kammetje en liet het haar zien. Wat een apart kammetje zei ze nog. Langzaam begon ik te kammen. De mesjes waren nog vlijmscherp na al die jaren. Gretig begon ik haar lokken uit te kammen.

Eest aan de achterzijde zodat ze niets zou zien. Maar ik zag het wel..Plukken witblonde lokken sneeuwden omlaag telkens als ik de kam door haar haar haalde. Wat maakt die kam een raar geluid zei ze na 15 halen. Ik liet haar toen de kam zien met blonde lokken er aan en begon haar aan de voorzijde te kammen. Ze schrok toen ze het zag, maar ik zag haar beenspieren tegelijk aanhalen. Ze kickte er op! Langzaam maar zeker heb alle haren aan de zijkant en achterkant weggekamd met dat wonderkammetje. Telkens weer dat prachtige geluid. Zo heb ik haar koppie achter en opzij helemaal kaal gekamd. De plukken boven op heb ik vervolgens met een schaar op vingerdikte kort geknipt. Het resultaat was super. Een mooi strakke flattop. In de uren er na hadden we wilde sex en negen maanden later beviel ze met haar flattop van onze tweede. Tijdens de bevalling streek ik haar lief over haar stekels die door de sterke gel keihard was. Ze keek zo voldaan en gelukkig!

Leave a Reply

clipper-banner