Home » Location » Barbershop » Buurvrouw

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 4   Average: 2.3/5]

Al bijna 4 jaar woon ik in een rustige buurt, allemaal patio woningen, plat dak met 1 verdieping en 1 ingang, met binnenkomst in de tuin.

Ik woon in een hoekwoning aan een parkje, met 6 andere woning verbonden door een loop paadje. Er wonen 2 jonge gezinnen aan het paadje, 3 oudere stellen, en ik als alleenstaande veertiger! Alhoewel ik pas gescheiden ben, is mijn ex vrouw al 2,5 jaar weg!

Ik ben dus een vreemde eend in het rijtje, leef erg op mezelf, zeg wel beleefd hoi hallo en goeden morgen, maar voor de rest bemoei ik mij nergens mee. Zelf ben ik een nachtvlinder, dus ik ben altijd de laatste die naar bed gaat, en uiteraard er ook weer als laatste uit komt!

Rechts naast mij woont dus een gezin met 2 jonge meiden, sinds enige tijd weet ik dat de man des huizes al bijna 5 jaar zonder werk zit! Zijn vrouw moet dus de kost verdienen, en gaat elke dag trouw ‘s ochtends vroeg op de fiets naar haar werk. Regelmatig komen wij elkaar in het loop pad tegen, waar ik haar goeden dag zeg en weer verder ga waar ik mee bezig ben.

Maar de laatste tijd is er iets veranderd in haar houding, als wij elkaar passeren kijkt zij regelmatig nog een keer extra om, dat weet ik omdat ik hetzelfde doe! Er is dus een bepaalde spanning tussen ons, in het begin sloeg ik daar geen acht op, maar het valt de laatste tijd steeds meer op.

Tijdens de bouwvak vakantie ging de familie een weekje naar Zeeland, maar na 2 dagen kwam haar man alleen terug, toen ik vroeg waarom, antwoordde hij; dat als het geen mooi weer is hij niet met 2 kinderen in een caravan gaat zitten, en liever alleen thuis is om met zijn hobby bezig te zijn. Hij heeft namelijk als hobby muziek, en zit het liefst hele dagen alleen in zijn zelf gemaakte studio in de tuin!

Lekker egoistisch dacht ik, hij heeft geen werk en laat haar vervolgens met slecht weer en 2 jonge kinderen achter in Zeeland om thuis muziek te gaan maken. Toen ik daar thuis steeds meer over na dacht, werd ik eigenlijk steeds bozer, zij doet alles, maar heeft niets voor zich zelf, terwijl hij maar alles doet wat hij leuk vind, zonder rekening te houden met haar!

Toen begon ik te fantaseren over hun seks leven, en vulde zelf in, dat het niet veel voor zou stellen, in ieder geval niet voor haar, hij zal uiteraard wel aan zijn trekken komen. Nu kun je zeggen dat het haar eigen schuld is omdat zij het allemaal toe laat, maar ze hebben ook 2 jonge kinderen, en zoals ik haar inschat, zal zij er altijd zijn voor het gezin ten koste van zichzelf.

Langzaam begon er in mijn hoofd een plannetje te ontstaan, ik zal er wel voor zorgen dat zij zich weer 100 procent vrouw voelt en ook lekker aan haar gerief komt! Maar hoe ga ik dat doen? Kopje suiker lenen? Dat gaat niet want hij is altijd thuis, en dan heb je de kinderen nog, nee ik moet haar ergens mee naar toe nemen, zonder dat hij of hun kinderen dat in de gaten hebben. Het moet wel overdag, tijdens haar kantoor uren, anders loopt het teveel in de gaten.

En ik wilde ook niet dat zij een fantasie leugen moest vertellen, want daar komt hij snel achter, en/of zij kan niet goed liegen!

Dus het plan was als volgt: ik schreef een kort maar krachtig briefje, dat ging als volgt:

Hoi Buuf,

Ik vind jou zeer aantrekkelijk, en voel elke keer een lekkere geile spanning als wij elkaar passeren, maar ik weet wat je aan de hand hebt, en ga niet stoken in een huwelijk.

Maar toch zou ik graag een keer met je afspreken om lekker met jou te seksen!

Een dikke kus van de linkse buurman.

De eerst volgende keer dat ik haar alleen trof, ‘s ochtends op weg naar haar werk zei ik goeden morgen, en drukte het briefje in haar hand! Ik weet zeker dat zij omkeek, maar heb dat zelf niet gedaan om de spanning extra op te bouwen.

Weken gingen er voorbij, maar op geen enkele manier kreeg ik enige bevestiging terug. En net toen ik de hoop opgegeven had, lag er een briefje in mijn brieven bus.

Hoi Buurman,

Neem volgende week dinsdag vrij en zorg dat je om 10 uur klaar staat op perron 2b van het station van Haarlem.

Buuf.

Ik was met stomheid geslagen, maar regelde snel een vrije dag op volgende week dinsdag, meteen gekeken op de site van de spoorwegen, welke trein ik moest nemen van af Eindhoven om precies om 10 uur op station 2b te staan in Haarlem. Er ging van alles door mijn hoofd, ik fantaseerde er op los, maar wist totaal niet wat ik kon verwachten!

Elke keer als ik haar zag, kruisen onze blikken, maar ik kon geen enkel teken opvangen, of ├╝berhaupt ontdekken wat de bedoeling was.

Naar mate de dagen verstreken werd ik steeds zenuwachtiger, en haalde van alles in mijn hoofd, tot aan arrestatie door intimidatie aan toe. Maar toen ik maandag middag van het werk thuis kwam en mijn brievenbus leegde lag er een nieuwe brief!

Buurman,

Zorg dat je morgen op tijd bent, trek je beste pak aan en neem genoeg geld mee! Ja want jij moet het betalen stond er in. Geen probleem dacht ik, en was enigszins gerust gesteld. Mijn beste pak, ik moet dus op chique, geen probleem want ik kan mij voorstellen dat zij eens uitwil met een echte gentleman, in plaats van zo een werkeloze boer!

Dinsdag ochtend was ik al voor de wekker op, ik moest de trein van 8:40 halen vanaf Eindhoven, dus om 06:00 uur stond ik al in de douche, en was al in vol ornaat om 08:00 uur op het station van Eindhoven.

Op van de zenuwen was ik, voor mijn gevoel duurde de treinreis naar Haarlem 3 keer zo lang als normaal, bijna gek geworden rolde de trein het station van Haarlem binnen. Ik heb mezelf toen toegesproken en vermand, want zij heeft er mee ingestemd, dus we maken er een gezellige dag van en zien wel waar het schip strand.

Om 09:50 liep ik te ijsberen over perron 2b, ik nam iedere vrouw op van top tot teen, geen enkele vrouw leek enigszins op mijn buurvrouw. Het was de eerste dinsdag van oktober en de herfst was vroeg, er woei een scherpe koude wind over het perron. Toen als donderslag bij heldere hemel kwam er een vrouw de trap naar het perron oplopen, niet zo maar een vrouw, een blonde diva met een glimmende zwarte lakjas die net over haar kont viel! Meteen herkende ik de blik van mijn buurvrouw, zij zag er fantastisch uit in haar zwarte glimmende lakjas met netkousen en zwarte laarzen met stiletto hakken, haar blonde haar strak achter over gebonden in een korte staart, en haar gezicht enigszins zwaar opgemaakt.

Mijn adem stokte in mijn keel, en onmiddellijk reageerde mijn jonge heer, die mijn keurig geperste pantalon deed bollen. Zij zag er uit als een hoer, geen goedkope, misschien zelfs als een meesteres. Als aan de grond genageld bleef ik staan, en zelfs toen zij vlak voor mij stond kon ik niet bewegen, en zelfs geen goeden morgen uitbrengen!

Zij verbrak de stilte door te zeggen: ik ben Natasja en jij bent Pim! Ook al wist ik dat het niet haar echte naam was, kon ik niets anders uitbrengen dan; ja ik ben Pim.

Toen vervolgde zij; jij bent mij slaaf voor vandaag, en doet alles wat ik zeg, ik wens aangesproken te worden als meesteres Natasja, begrepen slaaf?

Als een gehypnotiseerde robot antwoordde is; ja meesteres Natasja.

Zij gaf mij een stevige hand en trok mij mee het perron af via de trap, het was spits uur op het station, dus niemand keek ons vreemd aan. In de aankomst hal dirigeerde zij mij met haar hand naar de rechter hoek, voor ik er erg in had stonden wij midden in een ouderwetse stations kapper. Alhoewel het erg druk was met reizende mensen, was er geen kip in de kapperszaak, en heerste er een ijzige stilte. Het was als of je terug ging in de tijd, zo oud was deze kappers zaak, alles was nog exact als 50 jaar geleden. Het interieur, de stoelen en zelfs de geur deed mij herinneren aan mijn eerste knip beurt.

Plots kwam er een klein gedrongen oude man achter een gordijn vandaan, ik schatte in dat hij zeker ver over de 70 jaar zou zijn. Een streng en correct uiterlijk met een dun sigaartje in zijn mondhoek. Hij pakte een kaplaken van de haak in de hoek en zij met een strenge blik in zijn ogen; zo
komt u maar hoor. Alvorens mijn hand werd los gelaten, kneep Natasja er flink in en siste in mijn oor; als hij vraagt wat je wil, dan vraag je dat aan mij, oke?

Ja meesteres Natasja zei ik gedwee.

Een beetje onderuit gezakt nam ik plaats in de ouderwetse leren kappers stoel. Even goed rechtop gaan zitten bralde de kapper in mijn oor. Luttele seconden later zat ik ietwat te strak in het laken vast gebonden, het crêpe papiertje kietelde tegen mijn keel, maar werd overstemd door het gebrek aan lucht, zo strak zat het kaplaken om mijn keel.

Mijn haar was op dat moment ongeveer 15 cm lang, met een fikse uitgroei van de blondering. Het stond enigszins rechtop door dat het zo hard geworden was van het regelmatig verven, ook had ik die ochtend er geen gel in gedaan, dus het was erg droog!

De kapper probeerde er een metalen kam door heen te halen, maar toen dat mislukte vroeg hij op norse toon wat er mee gebeuren moest.

Tja, en toen moest ik doen wat mij opgedragen was, de kapper keek mij stoizijns aan via de spiegel wachtend op mijn antwoordt. Enigszins verrast door mijn eigen toon riep ik wat meesteres Natasja wilde dat er gebeurde met mijn haar. Daar ik zo onder de indruk was van het kappers gebeuren, had ik niet gelet op mijn buurvrouw. Die had inmiddels haar lak jas uitgedaan en stond in een zwarte body trekkend aan een sigaret tussen haar vuur rode lippen naast de kapper. De kapper fronste met zijn wenkbrauw maar liet verder niets merken, hij zal wel veel vreemde dingen hebben mee gemaakt dat hij hier niet echt van op keek.

Toen nam Natasje het woord en zei tegen de kapper; ik heb het helemaal gehad met dat stoffige, half geverfde uit de mode kapsel, ik wil dat alles er af gaat, en ik dadelijk een glimmend glad hoofd tussen mijn benen kan voelen!

Ik had het niet meer, en durfde de kapper niet aan te kijken, zenuwen gierde door mijn keel, ik wist dat ik een rood hoofd had van schaamte, maar tegelijkertijd kwam ik bijna klaar in mijn broek!

Natasja trok lang aan haar sigaret, en blies de rook over mijn hoofd uit toen de kapper zei; ik ben het helemaal met u eens, ga maar eens lekker zitten, en geniet er van hoe ik deze vlegel verander in een gehoorzame, onderdanige slaaf. Nu had ik het helemaal niet meer, het leek wel of de kapper op de hoogte was. Lachend liep Natasja terug naar de wachtstoelen en ging zitten op de stoel met het beste uitzicht. Met een ferme hand werd mijn kin op naar beneden geduwd, vervolgens hoorde ik de deur open en dicht gaan en een klink verschuiven.

Nog verlegen, beschamend en onderdanig durfde ik niet op te kijken, maar kijkend uit mijn linker oog hoek was het mij wel opgevallen dat de lamellen voor de ramen dicht gedraaid waren! Met een sis in mijn oor werd ik weer terug op aarde gebracht, Natasja beval mij beide handen om de rug leuning van de stoel te vouwen, waarna die opgesloten werden in koude stalen handboeien die net even te strak werden aangehaald.

Zo en nu houd jij je mond stijf dicht en je ogen gesloten. Het volgende moment werd mijn hoofd stevig naar beneden gedrukt, ik voelde de nagels zich vastgrijpen in mijn hoofd huid.

Een klik volgde met een zware zoem, met het gevoel als 2 nieuwe scheermessen werd de tondeuse onder in mijn neklijn geduwd. Met elke nieuwe scheerbeweging van onder naar boven, voelde het als of mijn huid werd mee getrokken en ik gescalpeerd werd. Volgens mijn fantasie had ik geen hoofd huid meer,en voelde het als een bloedige brei.

Kortom ik werd op zeer hardhandige wijze kaal geschoren door Natasja met haar tondeuse.

Eenmaal klaar gekomen, ik in mijn broek en Natasja met haar tondeuse, werd ik in gezeept door de inmiddels weer binnengekomen kapper, en vakkundig met het ouderwetse scheer mes glad geschoren. Eenmaal klaar zei de kapper tegen Natasja, zo daar heb jij de rest van de dag geen kind meer aan.

Ik werd losgelaten uit de stoel, en Natasja was al naar buiten gegaan. Dat is dan 275 euro jongeman zei de kapper, ik betaalde hem en hij wenste mij nog een fijne dag!

Leave a Reply

clipper-banner