Home » Language » Dutch » Een keer heel iets anders

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 4   Average: 1.8/5]

Een keer heel iets anders.

De keren dat ik op stap ga zijn op een hand te tellen, zo nu en dan wel eens een feestje bij vrienden thuis, altijd de vaste kliek. Daarnaast nog een paar keer per jaar naar een dance feest, maar dan heb je het ook wel gehad.

Tot die ene keer, een verjaardag feestje bij iemand thuis, die ik via via kende. Het was best gezellig, er waren in ieder geval een hoop nieuwe gezichten die avond. Het viel mij op dat er een meisje steeds naar mij keek en mij min of meer in de gaten hield!

Zijdelings werd er door haar naar mij geïnformeerd, schijnbaar was zij de beste vriend van de jarig, en had mij nog nooit eerder gezien. Naar mate de avond vorderde en de drank rijkelijk vloeide, had ik genoeg moed verzameld om haar aan te spreken. Evelien, zo heette zij, was geïnteresseerd in mij, niet voor zichzelf, maar voor een vriendin die zij later die avond in de stad zou treffen, bij een optreden van een gothic band.

Evelien zelf was tenger gebouwd met kleine puntige borstjes en steile, diep zwart geverfde haren. Donker gekleed met een blanke huid, was het alsof zij weggelopen was uit een oude horror film. Toch vlotte het gesprek aardig, we konden erg om elkaar lachen. Toch enig zins nieuwsgierig geworden, informeerde ik naar haar vriendin. Evelien vroeg mij mee te gaan naar het optreden in de stad, het was niet ver van het verjaardag feestje, dus als ik er niets aan vond was ik zo weer terug.

Ach, waarom ook niet dacht ik, wat heb ik te verliezen. Zo gezegd zo gedaan, ik vertrok meteen met Evelien naar het optreden van de band. Het optreden was in een alternatieve tent, waar ik normaal gesproken nooit een voet binnen zou zetten, maar voor uit maar.

Het was nog al druk bij de ingang, maar Evelien kende daar mensen, en al snel werden wij langs de rij wachtende mensen naar binnen geloodst.

Binnen gekomen was het er warm en druk, zowat iedereen gekleed in het zwart, de dames veel al met een blanke huid en zwart op gemaakt. Voor ik er erg in had was ik Evelien kwijt geraakt in de menigte, dus maar richting de bar in de grote zaal voor een drankje. Ik had net mijn drankje in ontvangst genomen of er stootte zich iemand tegen mij aan. Geïrriteerd keek ik om, recht in de ogen van een frisse meid, even groot als mij, met een vrolijk gezicht en ontduigende ogen. Zij was gekleed in een zwart fluweel topje met een blote buik met navelpiercing, op een zwart kort latex rokje met zwarte netkousen eronder, die eindigen in zware zwarte kisten net onder haar knieën.

Hoi, ik ben Debbie, sorry van jou drankje, wil je misschien een nieuwe? Hallo Debbie, ik ben Pim. Geen probleem debbie, ik wilde toch eigenlijk iets anders bestellen, dus wil jij iets van mij drinken? Ik lust wel een bahco zei Debbie. Inmiddels schoven wij naast elkaar aan de bar op een kruk, en raakte aan de praat. Zij vroeg mij wat ik hier deed, aangezien ik qua kleding een vreemde eend in de bijt was, waarna ik haar vertelde hoe daar terecht kwam.

En zei Debbie, heb je haar al gezien? Nee, maar het was wel grappig, ik ben niet op zoek, was nieuwsgierig geworden, en nu ben ik hier met jou. En ik vind jou erg gezellig, voel mij erg op mijn gemak bij jou. Wel zegt Debbie, ik vind jou ook wel leuk en gezellig, maar irriteer mij aan een ding in het bijzonder, en sorry Pim, daar kan ik niks aan doen, het is nu eenmaal zo.

Ik heb het eigenlijk wel gehad hier, het is mij te vol en te warm, ik heb eigenlijk wel zin in jou Pim, maar tja! Sorry Debbie, reageerde ik verward, maar waar stoor jij je dan aan bij mij?

Nou Pim wat dacht je zelf, kijk eens naar die kop van je, je ziet er voor de rest goed uit, maar met die geblondeerde kop met gekapt haar, ben je voor mij een mietje! Ik hou van een lekkere ouderwetse vent, eentje met een ruig hoofd. Nu had zij bij mij een gevoelige snaar geraakt, en mijn broek begon al enig zins op te zwellen, daarbij was het langs geleden dat ik een meid mee naar huis had genomen, dus Debbie wilde ik niet laten lopen!

Ik boog mijn hoofd naar voren om in haar oor te fluisteren, daarbij raakte onze wangen elkaar, een prettige tinteling liep over mijn rug, zij maakt mij gek dacht ik. Ik fluisterde in haar wat zij dan wilde doen met mij? Als ik een tondeuse had, dan wist ik het wel en nam ik jou eens flink onder handen, mijn handen jeuken al!

Oké, het is goed en we doen het, kom maar mee. Ik pakte haar hand en leidde haar behendig door de menigte achter mij aan naar buiten. Binnen 2 minuten zaten we in een taxi naar mijn huis, achter in de taxi begon ze met mij te zoenen, wat ze erg goed deed.

Een kwartiertje later stonden wij bij mij binnen! Als jij wat te drinken inschenkt, kijk ik even rond. Debbie liep meteen naar boven met haar tas, en ik hoorde deuren open en dicht gaan, lichten gingen aan en uit.

Oké, verfhaantje riep zij van boven, heb je kaarsen in huis? Jazeker riep ik terug! Zet die maar klaar, met de drankjes en een asbak. Als ik dadelijk naar beneden kom sta je beneden aan de trap klaar, met al je kleren uit en je ogen dicht! Spanning ten top, dus vlug voldeed ik aan haar eis. Ik voelde haar langs mij schieten, en weer terug omhoog gaan met de dingen die ik klaar had gelegd in de keuken. Nog eventjes en dan kom ik je halen, ogen stijf dichthouden, anders bederf je alles.

Nog geen 2 minuten er na kwam zij weer de trap af, zij zoende mij intens, en gebood mij de ogen constant stijf dicht te houden, met haar ene hand in de mijn en haar andere hand om mijn inmiddels stijf geworden pik dirigeerde zij mij naar boven. Je kent je eigens huis op je duimpje, dus ook met ogen dicht wist ik dat wij meteen boven aan de trap links af de badkamer ingingen. Ik moest gaan zitten op een hoge kruk die zij uit de logeerkamer gehaald had.

Debbie pakte mijn handen vast, waarna die achter mijn rug vast geklikt werden ik koude stalen handboeien, zij duwde deze hardhandig dicht, aan de tegendruk te voelen waren dit professionele handboeien waar ik niet op eigen kracht van verlost kon worden.

Vervolgens hoorde ik Debbie met haar tanden plaktape afscheuren, drie keer snel achter elkaar. Zo nu ga ik jou eens lekker verwennen, dit wordt een nacht die je niet snel zal vergeten Pim!

De spanning en opwinding gierden door mijn hele lijf, en ik begon zwaar te ademen. Het volgende moment werden mijn ogen afgeplakt met 2 stukken tape, ik zag echt helemaal niets meer, voor ik goed en wel gewend was aan de tape op mijn ogen duwde Debbie een harde rubberen bal, zo groot als een forse mandarijn in mijn mond, en plakte gelijk mijn mond af met het laatste stuk tape.

Voor dat ik in paniek wilde raken, begon zij mij te zoenen, te strelen, en sprak zoette lieve woordjes tegen mij. Dat voorkwam inderdaad dat ik helemaal gek werd. Zo nu maak ik eerst eens een echte vent van jou, grommend kwam mijn tondeuse, die zij had gevonden in de badkamer kast, tot leven. Zij masseerde met haar ene hand mijn eikel, likte met haar tong over en in mijn oor, terwijl zij met de tondeuse in haar andere hand, behendig van mijn voorhoofd tot over mijn kruin al het haar afschoor. Ik huiverde over mijn hele lichaam, dit had ik nog nooit mee gemaakt, ik merkte dat Debbie er ook van genoot, haar lichaam trilde ook, en aan haar gekerm te horen kwam ze bijna klaar. Toen voor mijn gevoel al het haar boven op mijn hoofd was afgeschoren stopte zij, met een ferme ruk trok zij de tape van mijn ogen, en onze wilde blikken keken elkaar aan. Zij wilde mij en ik wilde haar dat was zeker, maar op het moment had ik niets te willen, want zij was de baas!

Ik wilde naar beneden kijken, maar dat kon niet vanwege de tape op mijn mond! Tegelijkertijd dat Debbie al het haar van mijn ballen afschoor, werd ik door haar gepijpt! Mijn hemel wat een zuigkracht, ik voelde het bloed uit mijn gezicht weg trekken, hardhandig en toch super sensueel en sexy. Wat een meid was dit, net toen ik het niet meer kon tegen houden, stopte zij en wreef met een natte ijskoude washand over mijn ballen. Ik schrok, verstijfde meteen, en kon niet komen, lachend beet ze in mijn oor!

Met e
en grom kwam de tondeuse weer tot leven, zij klom voor mij op de wasbak, met haar benen wijd, trok zij mij aan mijn oren naar beneden en gebaarde mij haar te beffen met de rubberen bal in mijn mond. Zij wreef beurtelings de rubberen bal over haar klit, dan weer duwde ze mijn neus in haar kut. Helemaal gek werd zij, snakkend naar adem werd in een rap tempo de rest van mijn hoofd kaal geschoren, en met de laatste baan van de tondeuse over mijn hoofd kwam ze gillend klaar en spoot mijn hele gezicht onder!

Eventjes een moment stilte, waarna zij zo lenig als een aap en zo sterk als een gorilla, mij van de kruk af trok en de slaapkamer in sleepte, alwaar zij mij op het bed smeet, en heel snel zijdelings aan de bedstangen ketende! Ook mijn benen werden ieder afzonderlijk met tape vastgezet. Uit haar grote handtas toverde zij een rubberen halsband, waarmee mijn nek vakkundig vastgeketend werd aan het stalen bedframe, zodanig met mij hoofd recht omhoog, zonder dat ik een kant op kon.

Met een sissend geluid werd mijn hoofd ingezeept met scheerschuim, waarna ik snel en vakkundig met een mes werd geschoren, zo glad als een biljart bal. Snel werd ik door haar uit mijn benarde positie bevrijd, liefkozend siste zij in mijn oor; zo Pim nu ben je mijn vent!

Laat maar eens zien wat je in huis hebt, een vers geschoren vent doet mijn hart smelten.

Later die week zat ik in de auto te wachten voor het stoplicht, naast mij stopte een dame op de fiets, zij klopte op het raam. Eerst wist ik niet wie, maar na het raam geopend te hebben, herkende ik Evelien, met een grote glimlach om haar mond zei Evelien; He hallo Pim, ik zie dat je mijn vriendin Debbie toch nog hebt ontmoet die avond!

Voordat ik kon antwoorden sprong het stoplicht op groen en fietste zij weg, vertwijfelend bleef ik achter…

Leave a Reply

clipper-banner