Home » Location » Barbershop » Ik mocht alles doen

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 4   Average: 2/5]

Mijn vrouw en ik zijn 18 jaar getrouwd en ze heeft haar haar altijd in een paardestart, op een dag in mei zouden wij de bergen in gaan om een dag of drie in een vakantiehuis te kruipen van een vriend van mij.

Ik mocht mijn eigen koffer niet pakken, want alles zou zij doen. Ik vond het prima en we vertrokken met de kofferbak vol. Aangekomen en de koffers in de kamer te hebben gezet moest ik eerst maar eens even douchen van mijn vrouw na zo een lange rit. Terwijl ik er onder stapte pakte ze mijn kleren en ik zag ze nog net in de open haard verdwijnen die ze aanstak met mijn kleren. Terwijl ik onder de douche stond reikte ze me een bus met ontharings creme aan en beval mijn hele lichaam en hoofd ermee in te smeren, na enkele minuten moest ik het goed afspoelen, terwijl ik dit deed werd ik overal kaal, plukken haar vielen in het douche putje en een geil gevoel bekroop mij, en dacht aan de woorden die ik tegen haar had gezegd. Ik wilde dolgraag eens vrouw zijn! Terwijl ik me daarna afdroogde zag ik dat ze in de slaapkamer kleren had klaargelegd van satijn, en terwijl ik dichterbij kwam zag ik een string een satijnen hemdje en kousen met bijpassende pumps maat 43. Wouw!! Ik mocht dit aan!!!!!!! Terwijl ik dit had aangetrokken kwam ze achter me staan en trok over mijn hoofd een taft blouse met knoopjes op de rug, ze knoopte ze dicht en terwijl ze mij een rok aantrok van dezelfde stof werd ik wild van geilheid. Ze dook onder mijn rok en pijpte mij

Enkele keren en ik kwam klaar in haar mond, en ze slikte alles door. Heerlijk bij mijn positieven gekomen, zei ze dat ik de koffer maar eens moest openen, terwijl ik dit deed kwam ik er achter dat er geen enkel

Mannenkleding in het huis bevond en ik was overgeleverd aan rokken rokjes of en jurkje. Ik ging zitten en terwijl ik zat deed ze op mijn kale bol een damespruik genipt in een extreme kale bobline. Ik voelde me heerlijk, maar ook een beetje bang om betrapt te worden, terwijl niet niemand kwam. Ze vroeg mijn droom te overdenken buiten op de schommelbank en ze had nog een verassing voor me. Terwijl ik een uurtje had gezeten kwam ze in een cocktail jurkje naar buiten met een wijde onderrok  ze vroeg me binnen te komen, en daar lag een tondeuse en kapperschort voor me klaar, ik keek haar wat vreemd aan omdat ik al

Mijn haar al kwijt was en dacht dat ze mijn pruik wat wilde bijscheren, maar ze vroeg mij een bob aan te meten, ik trilde van genot en deed haar het schort om, eerst de paardenstaart en daarna onder de oren wegscheren. Toen ik dit klaar had liet ik het haar zien, maar ze vond het nog niet mooi en zei dat ze wel wat korter wilde. Ik scheerde nog een cm weg maar hield mijn hand vast en gebood mijn boven haar oren

En scheef naar boven lopende alles weg te scheren. Dit was supergeile en terwijl ik dit deed zag ik een vreemde hobbel waarme ze later anaal neukte het was een voorbinder

Leave a Reply

clipper-banner