Home » Language » Dutch » Een Wensdroom

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 7   Average: 2.3/5]

Het is weekend en je komt vrijdag ‘s avonds bij mij. Je bent er net. Ik draag een zwart rokje met zwarte kousen en een zwart T-shirt. Onder het shirt draag ik een zwarte beha met ronde gaten waar mijn tepels doorkomen.

Ik vraag of je koffie wilt. Als ik bij het aanrecht sta kom je plotseling achter me staan. Je armen gaan om me heen en je handen voelen mijn harde tepels door het shirt heen. Je rolt mijn tepels heen en weer tussen je vingers en je zegt in mijn oor: ‘dit weekend ga je in de stoel schat, ik ga je eens lekker bijknippen’. Ik tril van angst en geilheid maar smeek je: ‘nee, doe dat niet, ik wil niet geknipt worden’. Jij zegt: ‘maak je niet druk, we zullen wel zien’.

Ik heb je mijn geilste wens verteld, dat ik ervan droom in fases steeds korter te worden geknipt, tergend langzaam en dan uiteindelijk superkort hoog opgeschoren worden waarna mijn nek met scheerschuim volledig kaal wordt geschoren. Maar ik heb je ook verteld dat het nooit in het echt kan want doordat ik vaak moet spreken in het openbaar kan ik er zo niet bijlopen. Je weet dat ik droom van een beetje strenge kapper die me dreigt en dreigt, omdat ik geil wordt van de angst die ik voel in de kappersstoel. We hebben het er vaak over gehad hoe geil een kappersspel voor ons beiden voelt. Je hebt me keer op keer beloofd dat je echt nooit wat van mijn haar af zult halen. Vertrouwen is onze wederzijdse belofte.

Toch tril ik die vrijdag van angst. Als je de koffie op hebt zeg je: ‘lieverd ik ga even mijn weekendspullen naar boven brengen, schenk jij vast een wijntje in?’ Even later zitten we samen op de bank. We kijken wat TV maar ik voel de spanning groeien. Zo tegen half 9 zeg je: ‘schat ik wil je wat laten zien op de pc, ik start hem vast op, kom je zo boven?’

Ik ruim de glazen op. Boven ben je op mijn werkkamer en als ik bij je kom duw je me in de bureaustoel. Zelf ga je achter me zitten en dan druk je een filmpje aan. Je zegt:’kijk maar goed, ik laat je een paar mooie modellen zien, een van die maak ik bij jou.

Vreselijk, je laat me allerlei filmpjes zien van extreem kort haar en vrouwen die hun nek kaal krijgen. Terwijl ik zit te kijken sla je opeens een kapmantel om me heen. Mijn handen trillen en ik word bang maar ook geil. Dan loop je weg en kom je terug met een handdoek die je over mijn schouders legt. Je zegt: ‘komt u maar mee naar de wasbak’, en je loopt vast naar de badkamer. Ik zeg: ‘nee, ik durf niet en wil dat niet’. Dan kom je terug en zegt: ‘sta op’, en je rolt de bureaustoel voor de wasbak, de leuning laat je achterover zakken. Ik wil net weglopen maar jij bent sneller en trekt me nu aan mijn haren mee. ‘Zo mevrouw’, zeg je, ‘neemt u maar plaats’, en je duwt me in de stoel. Meteen klik je mijn polsen met handboeien aan de stoel vast. Terwijl ik nu achterover lig met mijn hoofd in de wasbak staan mijn tepels keihard rechtop, je ziet het door de kapmantel heen en knijpt er even in. Ik lig nu al te kreunen en voel me al flink nat worden in mijn kut. Je neemt alle tijd en blijft mijn tepels lang plagen, je weet dat ik hier vreselijk geil van wordt.

Het is de combi van machteloos achterover liggen, bang voor wat gaat komen en mijn nippels die je bewerkt. Plagend zeg je: ‘maak je niet bang, ik ga nu eerst je haren lekker lang wassen, nu kan het nog, als ik met je klaar ben valt er weinig meer te wassen’. Dan draai je de kraan open en begint me een wasbeurt te geven. Ondanks mijn zenuwen geniet ik er toch van.

Na een tijdje ben je klaar en je droogt m’n haren met een handdoek. Nu zet je de leuning rechtop. Dan maak je mijn polsen los maar je sleept me meteen naar mijn slaapkamer en duwt me op mijn spijlenbed waar je mijn polsen weer aan vast maakt. Ik begrijp er niets van en vraag: ‘je gaat toch niet op bed iets met me doen?’

‘Wacht maar af’,is je antwoord. Je loopt weg en ik hoor je de bureaustoel naar de logeerkamer rollen. Ik snap er niets van.

Even later kom je terug met een arm vol spullen die je naast het bed uitstalt. Dan maak je de kapmantel los en ik hoor dat je die ook naar de logeerkamer brengt. Nu kom je weer terug, je gaat even naast me liggen en geeft me een lange tongzoen. Dan zeg je: ‘zo, voordat ik aan het echte werk ga beginnen zal ik eerst eens even de onderkant inspecteren.’ Nu trek je mijn rokje en slipje uit. Dan zeg je streng: ‘wel wel, ik zie dat hier ook werk aan de winkel is’. Je gebiedt me mijn kont op te tillen en schuift er een handdoek onder.

Dan pak je een kam, kamt mijn schaamhaar en zegt:’zo, wen maar vast aan het kammen, de komende uren zul je die nog vaker voelen, net zo lang tot er niets meer te kammen valt.’ Hierna pak je een schaar en begin je mijn schaamhaar weg te knippen. Dan doe je een blinddoek over mijn ogen. Ik ruk aan de boeien maar kan niets beginnen. Ik ben nu op van de zenuwen en voel het geil uit mijn kut stromen.

Dan………..opeens, ………….hoor ik een zoemend geluid. Nu komt het dichtbij mijn oor en jij zegt: ‘luister liefje, eerst ga ik je poesje hier mee trimmen voordat ik je bovenop over de kam ga kortwieken.’ Meteen begin je nu met de tondeuse mijn venusheuvel te scheren. Het trillende gezoem maakt me gek en smekend stoot ik eruit: ‘neuk me oh alsjeblieft neuk me’.

Terwijl je doorwerkt met de tondeuse duw je plagend een vinger in mijn kletsnatte kut en zegt: ‘stil jij, de eerste uren kom je niet klaar’. Ik kreun van geile frustratie. Dan stopt de tondeuse maar even daarna begint hij weer te zoemen. Maar nee……………, nu is het niet de tondeuse maar met een stevige hand stoot je mijn vibrator in mijn kut. Tegelijk daarna rol je mijn tepels weer heen en weer en ik lig nu te kronkelen onder je. Dan zeg je op barse toon: ‘lig nu stil want ik ga je inzepen en dan met het mes totaal kaal maken.’ Oh oh, het is zo geil en ik snak er naar om klaar te komen.

Dan…………als je klaar bent, maak je 1 pols los en zeg je dat ik me om moet draaien en op mijn knieën moet gaan liggen. Terwijl ik me omdraai glijdt de vibrator uit mijn kut. En dan …………………….. nu duw je de vibrator in mijn kontje en zet hem op de hoogste stand. Ik schud wild heen en weer, ben supergeil, totdat…………………………………zo opeens stoot je je lul in m’n druipende kut, je stoot een paar keer in en uit en net als ik roep: ík kom bijna, ik kom zo’, trek je je weer terug. Snikkend zit ik nog steeds op mijn knieën.

Jij zegt: ‘stil nu, ik ga je anus en je spleet nu inzepen en spiegelglad scheren’. Je doet het weer tergend langzaam. Dan…………eindelijk ben je klaar en zeg je: ‘zo schat, ga nu maar lekker even op je rug liggen uitrusten, ik haal wat te drinken voor ons op’. Je hebt vergeten mijn ene pols weer vast te maken en ik begin m’n klit te vingeren.

Helaas, bij de deur kijk je om, ziet wat ik doe en meteen sta je naast me en klikt mijn pols weer vast. Ik schreeuw: ík haat je’. Jij glimlacht en zegt: ‘elke keer dat je dat zegt duurt het knippen langer straks’

Doodsbang blijf ik achter, maar ook bloedgeil.

Langzaam kom ik weer wat bij. Zo’n 10 minuten later hoor ik je de trap opkomen. Ik hoor je de logeerkamer binnen gaan en hoor je daar rommelen. Daarna kom je de slaapkamer in, ik hoor je naar het bed komen, je trekt de blinddoek van m’n ogen en…………………………………………..ik zie dat je een witte kappersjas draagt………mijn ogen kijken verschrikt maar jij glimlacht treiterig en zegt: ‘zo mevrouw, u bent aan de beurt, u mag in de stoel plaats nemen.’

Nu begin ik te smeken: ‘nee, nee alsjeblieft niet doen schat.’ Dan zeg je boos: ‘als je me wat vragen wilt spreek je me met kapper aan, begrepen?’ Dan maak je m’n polsen los en duw je me naar de logeerkamer. De gordijnen zijn dicht, de kamer is gedempt verlicht, alleen in 1 hoek brandt het licht wat feller. Tegen de muur staat een smalle kaptafel, er staat een hele grote spiegel op. Je zegt me dat ik in de bureaustoel moet gaan zitten die voor de kaptafel staat. Ik blijf bij de deur staan en schud van nee. Dan sleur je me naar de stoel en klikt meteen mijn polsen weer vast. Nu pomp je de stoel op de hoogste stand en slaat me een witte kapmantel om. Het is zo’n groot kapperslaken. Het bovenste knoopje laat je nog open. Nu pak je een wit nekkraagje en doet me dat strak om. Daarna maak je de kapmantel helemaal dicht. Ik durf je niet aan te kijken maar je staat achter me en pakt met 2 handen m’n hoofd en dwingt me in de spiegel te kijken.

Dan vraag je: ‘zo mevrouw, wat mag ik voor u doen?’ Ik stamel zenuwachtig: ‘doet u maar wassen en föhnen kapper’. Jij lacht en zegt: ‘u hebt een afspraak gemaakt voor knippen mevrouw, en gewassen heb ik uw haren al. Maar wacht, ze zijn een beetje opgedroogd dus ik zal ze eerst even met de plantenspuit nat maken. Je maakt mijn haren goed nat en kamt ze recht naar beneden. Ze vallen tot op mijn schouders. Dan zeg je:’hoe kort wilt u het geknipt hebben mevrouw?’ Ik zit te shaken van angst en ben geiler dan ooit tevoren. Je ziet dat mijn tepels keihard staan onder de kapmantel. Ik zeg: ‘kapper ik heb me bedacht, ik hoef niet geknipt te worden, föhnt u het maar in een leuk model.’

‘Niets ervan mevrouw, uw punten zijn helemaal dood, ik denk dat ik het beter eens flink kan opknippen.’

Met de kam begin je het haar nu te verdelen en met clips zet je het bovenste deel vast. Dan zie ik je de schaar pakken en daarop begin ik wild met mijn hoofd heen en weer te schudden. ‘Zo zo, een wild vrouwtje he’, zeg je, ‘daar weet ik wel raad mee. Ik zie een paar harde punten, wacht, daar heb ik wel een paar lekkere klemmetjes voor’. Achter mijn rug pak je iets uit je jasschort. Dan voel ik je handen onder de kapmantel glijden. Terwijl je me in de spiegel aankijkt begin je mijn tepels te kneden, eerst zachtjes, dan trek je er wat harder aan. Plots loop je om de stoel heen, je tilt de kapmantel op tot onder mijn kin, buigt je voorover en terwijl je mijn borsten naar elkaar duwt neem je beide tepels tegelijk in je mond. Je zuigt ze flink af, bijt er zacht op en dan…………………..plaats je twee tepelklemmen. Ik hap naar adem en jij laat de kapmantel weer vallen. Dan ga je weer achter de stoel staan.

‘Wel mevrouw, ik ga nu met knippen beginnen en als u niet stil zit draai ik de klemmen strakker.’ Je maakt aanstalten om met knippen te beginnen. Je duwt mijn hoofd met een krachtige hand naar beneden en…………………………………o, vreselijk, ik voel dat je echt knipt en veel veel te kort. Dat je maar 1 dun plukje knipt kan ik niet zien.

Dan hoor ik je zeggen: ‘wacht, ik kan het beter met de tondeuse mooi hoog en kort opknippen. Je pakt de tondeuse en zet hem aan. Wat ik niet weet is dat je het mes eruit gehaald hebt dus tril ik nu helemaal. Je duwt mijn kin op mijn borst en met lange halen duw je de tondeuse hoger en hoger. Nu kom ik bijna klaar.

Dan stop je. Je draait je om en even later heb je een blonde pruik op mijn hoofd gezet. Je trekt hem precies goed. Dan begin je met de plantenspuit opnieuw. En nu zet je wel een mes in de tondeuse. Dan tergend langzaam en treiterend begin je eerst wat met de schaar te knippen, eerst een klein stukje. Als je even pauzeert ga je weer voor me staan. Je haalt een keiharde lul tevoorschijn en brengt hem naar mijn mond. Geil zuig ik en lik ik je eikel. Ik plaag je met de punt van mijn tong.

Even later begin je me nu echt (de pruik dus) te kortwieken. Wanneer ik er echt belachelijk uitzie met een extreem kort jongenskopje duw je een gag in mijn mond. Je doet de stoel omlaag en laat hem helemaal achterover zakken. Dan neuk je me hard en ik kom lekkerder klaar dan ooit tevoren.

Na afloop zucht ik: ‘wacht maar tot jij in de stoel gaat’,

Leave a Reply

clipper-banner