Home » Classification » Consensual » Elke zaterdagavond

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 1   Average: 1/5]

Toen ik haar daar zo ontspannen zag staan praten met haar glimmende pretoogjes en haar prachtige dikke lange kastanje bruine haar was ik direct verkocht. Ik bood haar een drankje aan en we dansten wat samen. Aan het eind van de avond vroeg ik of ze nog zin had om bij mij thuis iets te drinken. Dat deed ze en het klikte meteen. We dronken nog een paar glazen wijn en het sfeertje werd heel ontspannen, we kwamen beide geleidelijk aan los, waarna we elkaar ook voorzichtig erotisch wat verder verkende.

Inmiddels wonen we al weer twee jaar samen.  Ze weet dat ik een haarfetish heb en dat ik geweldig kick op haar dikke glanzende botte haar. We zijn aan elkaar gewaagd en hebben een evenwichtige relatie, behalve op het gebied van haar kapsel, daarin ben ik zeer dominant. We hebben de afspraak gemaakt dat haar haar van mij is en dat ik altijd zal beslissen wat er met haar kapsel gebeurd. Ze noemt zichzelf mijn haarslaaf.  Ze zorgt zelf goed voor de conditie van haar schitterende haar en wast het om de dag zodat het er altijd perfect verzorgt uit ziet. Ik zie daar ook streng op toe en geniet elke dag van haar schitterende dikke haar.

Elke week op zaterdagavond is er een vast ritueel, ik neem haar dan mee naar onze logeerkamer, die voor ons dienst doet als kapsalon. Deze ruimte is ook als zodanig ingericht; kappersstoel, spiegel, vele kammen, diverse borstels, een verzameling scharen,  kleine en grote tondeuses. Zij kleedt zich spontaan uit en als ze daarmee klaar is doet ze haar armen op haar rug en dan doe ik haar de stalen handboeien stevig om haar polsen. Als ze in de gele lederen kappersstoel heeft plaatsgenomen klik ik ook de ketting met beenboeien om haar enkels. Tenslotte breng ik net onder haar borsten dan een spanband aan, die ik aan de achterzijde van stoelleuning op spanning breng.  Ze krijgt nooit een kaplaken om, want ik wil haar prachtige kastanje bruine haar op haar blote lijf zien vallen. Vervolgens is het dan afwachten voor haar wat ik deze keer met haar kapsel zal gaan doen.

In het begin van onze relatie had ze lang dik sluik haar tot ongeveer halverwege haar rug en droeg het met een saaie middenscheiding. De eerste zaterdagavond in onze nieuwe kapsalon heb ik direct haar dikke haargordijn over haar voorhoofd en ogen gekamd en de schaar er toen flink in gezet, zodat al snel een recht botte pony ontstond tot net boven haar wenkbrauwen reikte. Het was een ware lust zo’n berg dik vers afgeknipt haar op haar blote borsten te zien vallen.

Ik heb haar toen gelijk gezegd dat ze altijd een rechte dikke stompe botte pony zal houden, omdat ik een super ponyfan ben. De lengte van haar pony zal afhangen van mijn stemming. Op zijn langst zal ik haar pony  knippen tot net boven de wenkbrauwen, maar meestal zal ik er voor kiezen haar pony veel korter te knippen. Een botte pony tot halverwege haar voorhoofd vind ik fraai en heb ik een slecht humeur dan wordt het zelfs een stompe baby pony, die is super kort, namelijk tot net boven de haar inplant. Wat zij wil is absoluut niet relevant, ik bepaal hoe haar kapsel eruit zal zien.

De tweede zaterdagavond heb ik haar pony lekker bot en stomp afgeknipt tot halverwege haar voorhoofd en ben toen ook gelijk begonnen om haar haarlengte in wekelijkse stappen korter te knippen. Elke zaterdagavond daarna knipte ik ongeveer 3 cm van haar haarlengte af.  Ik knipte het altijd bot en stomp af in een rechte lijn. Soms deed ik het met de tondeuse en dan weer eens met de schaar, net waar ik die avond zin in had.

Het gaf telkens weer een kick om de tondeuse of schaar in haar dikke haar te zetten en weer hele happen haar via haar blote lichaam in de stoel of op de grond te zien dwarrelen. Ook strooide ik regelmatig plagerig vers afknipt haar op haar blote tepels, zij reageerde dan met  een zucht van opwinding en ik zag haar tepels hard worden, ook het werken met de tondeuse in haar nek gaf haar zichtbaar een gelukzalig gevoel.

 Met de schaar moest ik flink kracht zetten om door haar dikke haar heen te komen, ik knip nooit in laagjes, maar probeer er direct met de schaar doorheen te hakken, dit geeft een extra bot effect in het haar, is mijn ervaring.

Ik sta haar altijd naakt te knippen en mijn geslachtsdeel steekt dan zodanig vooruit dat hij wel als kapstok dienst zou kunnen doen, mijn vriendin zegt hier mateloos van te genieten.

Inmiddels heeft haar kapsel al een tijdje de kaaklengte bereikt en langer zal het beslist niet meer worden, korter sluit ik zeker niet uit. Sterker nog haar kapsel heeft al eens een periode een lengte gehad tot net onder het oor. Een haarlengte halverwege haar oor lijkt mij ook wel een keer het proberen waard. Ik hou van experimenteren, maar altijd zal haar kapsel hoe dan ook kort dik bot en in een rechte strakke lijn geknipt blijven. Ik zal ook de enige zijn die haar knipt.

De uitdunschaar gebruik ik alleen voordat ik een stuk lengte ga afknippen, dan hak ik even lekker door dit deel van het haar heen dat er toch af moet en dan laat ik de tanden van mijn uitdunschaar lekker vol haar lopen totdat hij niet meer wil knippen. Zo’n volgelopen uitdunschaar laat ik dan soms weken op de kaptafel liggen tot ik hem weer moet gebruiken, ik geniet van die schaar verstopt met dik haar.

Mijn vriendin spreekt , volgens mij tegen beter weten in,  weleens een wens uit voor ik weer begin te knippen of voor ik mijn grommende tondeuse opstart. Eigenlijk  zou ze inmiddels toch wel moeten weten dat dit bij mij meestal een averechtse uitwerking heeft,  als ze verzoekt tot “liever geen kortere pony deze keer” of “de lengte nu maar even zo laten”, dit juist een tegenovergesteld effect oplevert, de afspraak is immers dat ik bepaal wat er gebeurd met haar kapsel.

Doorgaans wacht ze dan ook braaf en berustend af wat ik deze keer zal gaan doen met haar kapsel. Wordt er deze zaterdagavond alleen maar gekamd en licht geknipt of geschoren of gaat juist de schaar of tondeuse er vandaag flink in. Elke zaterdagavond kijk ik weer verlangend uit naar dit moment en voor haar blijft het verrassend met welk kort bot bobkapsel ze nu weer de nieuwe week zal ingaan.

Leave a Reply

clipper-banner