Home » Language » Dutch » Alsjeblieft!

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 8   Average: 3/5]

“Zeg Nicole, hoe lang ken ik jouw eigenlijk al?” vroeg ik aan een van mijn beste vriendinnen. “God Liz, echt al heel lang…vanaf de opleiding van ons”. “Maar weet je, hoe goed ken ik jouw nou eigenlijk…kijk…hoe eerlijk durven we naar elkaar te zijn…wat is bijvoorbeeld jouw grootste wens, jouw stille gedachte?” vroeg ik weer aan Nicole. “Nou Liz, wel gewaagde vraag hoor”. “Ah kom op meid, als we elkaar al zo lang kennen dan kunnen we dit ook wel een keer aan elkaar vertellen”. “Ja hallo.” antwoordde Nicole, “ik weet het goed gemaakt “als jij jouw grootste geheim, of stille wens verklapt, vertel ik je de mijne!”.
 
Daar werd ik voor het blok gezet. Maar gek genoeg wilde ik hier ook op aansturen. Met een diepe zucht begon ik te vertellen. Dat ik lesbisch ben weet Nicole al sinds de scheiding, maar mijn stille wens……Toch begon ik voorzichtig te vertellen over mijn voorliefde voor satijnen kleding. Het glanzende, het zachte, het rustieke en erotische wat dat uitstraalt. Het zachte gevoel op je huid, het durven laten zien dat je satijn graag draagt (ook al durf ik dat nauwelijks buiten de deur). Daarna vertelde ik haar dat ik heel vaak modellen zie met satijnen jurken, rokken en blouses aan. Dat dit me opwindt en dat ik het opvallend vind dat veel van deze modellen hun nieuwe kapsel showen. Nicole keek me aan en knikte bevestigend. Haar ogen werden alleen wat groter toen ik haar vertelde dat ik eigenlijk wel eens een lifetime-experience wou meemaken door mijn haar eens heel kort te knippen met alleen maar satijn om me heen. Ik vertelde verder dat dit me enorm zou opwinden. Al dat haar dat naar benden valt, het geknisper van de schaar, het verschijnen van de eerste stekels, de angst om te weten hoe je eruit gaat zien, het erotische, het sensuele gevoel van een grote verandering……
 
“En om heel eerlijk te zijn Nicole, raak ik nu al opgewonden!” floepte ik er uit. Nicole zat me aan te kijken met een blik die ik nog niet eerder van haar gezien had. Ze begon wat te stamelen en ik was bang dat ik het verkeerde had gezegd. “God Liz, jij bent niet de enige die hiervan onder de indruk is. ik voel me een beetje opgelaten nu, sterker nog, ik voel me ook een beetje opgewonden. Laat ik me mijn gevoelens eens aan je vertellen. Je weet dat ik hetero ben, maar mijn diepste wens nu is…….te ervaren hoe het is om te vrijen met een andere vrouw!” Nicole keek me aan, zag mijn verlangende blik en vervolgde: “Ik ga je knippen, nu, nee……we gaan elkaar knippen, nu. Oh Liz, ik wil met je vrijen, iets vreselijks spannends met je doen”.
 
We kusten elkaar voorzichtig op de lippen, ik boog mijn hoofd in haar nek en fluisterde in haar oor: “Kom mee naar boven, mijn domein, mijn geile kapsalon.” Nicole keek de ogen uit en besefte dat het menens was. Alles stond er, een stoel ,veel spiegels, kammen, borstels, scharen, een tondeuse en….2 stapels met strak opgevouwen satijnen kleding.
 
We waren snel uitgekleed, betasten elkaar en kusten elkaars borsten. Voor ik het wist zat ik in de stoel, benen wijd en met een grote wit satijnen kapmantel om me heen. Zonder te aarzelen had Nicole de schaar gepakt en deze boven op mijn voorhoofd gezet. Knip! “Alsjeblieft” zei ze geil toen mijn lange pony naar benden kwam zetten, “dit heb je al verdiend!”.
 
10 minuten later lag de helft van mijn haar al om ons heen en zaten we samen op de kapperstoel heerlijk met elkaar te vrijen. Nicole duwde me uit de stoel. Al het haar viel op de grond en ik bekeek me in de spiegel…zo mooi..een half hoofd met lang haar en een half hoofd met bot afgeknipte stekels! Ik draaide om en zag Nicole in de spiegel zitten. Duidelijk…..”Een zelfde behandeling mevrouw?”vroeg ik. Ze knikte licht en haar ogen stonden vol vuur en passie…..”Alsjeblieft!”, antwoordde ze.

Leave a Reply

clipper-banner