Home » Language » Dutch » Lekker luxe!

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 3   Average: 3.3/5]

Heb eindelijk met Sue afgesproken om een weekend te logeren bij haar…bij haar ouders thuis. Nou wil het geval dat haar ouders enkele weken in het buitenland zijn voor een of andere businesstrip. Ze zijn meer weg weg om groot geld te verdienen dan dat ze thuis zijn..kortom..ze hebben geld zat. 

Dat blijkt ook wel als ik bij Sue de oprit oprij. Wat een villa zeg! Groot huis met alles erop en eraan. Ben benieuwd hoe het er binnen uitziet. Sue staat al in de deuropening en heet me welkom met een enorme tongzoen. “Kom binnen Liz, ik heb er onwijs veel zin in dit weekend.” We hebben het hele weekend voor ons alleen en heb met mezelf afgesproken dat ik het er ook eens lekker van ga nemen. Het huis is gigantisch. Sue leidt me rond en wat ik zie is alleen maar luxe. Grote keuken met alles erop en eraan, badkamer om een puntje aan te zuigen, met jacuzzi, slaapkamers om in te verdwalen..kortom…een 5 sterren hotel. Sue had me al voorgesteld om vanavond lekker in de jacuzzi te dobberen met zijn tweeen maar eerst even tijd te nemen voor een heerlijke pizza. Ze staan al in de oven. 

Sue en ik kennen elkaar al een paar maanden en voelden allebei wel dat we verliefd op elkaar waren. Heftig gevreeen hebben we nog niet maar dat zou dit weekend denk ik wel goed komen hoopte ik. De pizza’s smaakten goed met de nodige wijn en toen het buiten donker werd gingen we naar boven om samen alvast een lekker bad te nemen. Sue liet het bad vollopen en ik liep nog even haar kamer op. Ik zag een fantastische kamerjas hangen. Wit satijn halflang. Ik kleedde me uit en trok hem gelijk aan. Sue zal het wel niet erg vinden om deze gladde kamerjas even te proberen dacht ik nog tot ze ineens achter me stond: “Lekker geil badjasje, niet? Doe hem maar aan hoor, het is ook mijn favoriet. Mijn moeder heeft dezelfde, die zal ik ook eens aan doen. Ik weet niet wat het is met glad wit satijn maar het zit zo geweldig lekker dat ik er wel de hele dag in zou kunnen lopen!” Al gauw kwam Sue terug met inderdaad dezelfde badjas aan, het stond er geweldig. Ik zag ook dat ze inmiddels ook naakt was en al strelend en tongzoenend gingen we naar de badkamer waar we de satijnen badjassen van onze naakte lichamen lieten glijden en in het warme en behaaglijke bad gingen zitten. Ik zag dat Sue een nieuwe fles wijn had opengemaakt en die op de badrand had gezet. Nog maar een glaasje natuurlijk. Ik werd niet alleen opgewonden van de wijn en de aanwezigheid van Sue maar ook van het warme water, de wit satijnen badjassen die op de marmerren badkamervloer lagen en…..de geweldige geile pony van Sue. Sue draagt haar pony heel kort. Ze heeft kort donkerrood steil haar tot net op haar schouders en haar pony is zo heerlijk kortgeknipt. Dat geeft haar een enorm bizondere aanblik. Een vrouw, een pony waarvan je niet je blik af kunt wenden. Ik denk dat haar haar en die pony een van de redenen is dat ik haar zo een geweldig uiterlijk vindt hebben. Ik heb het hier nog nooit met Sue over gehad, durfde dat niet, ook niet toen haar pony vorige week blijkbaar weer opnieuw geknipt was, nog iets korter dan voor dat ik haar leerde kennen. Maar nu, bij haar thuis, in dit bad, in deze omgeving. Ik begon ernorm op haar te geilen en begon haar gezicht voorzichtig te strelen waarbij ik mijn vingers door haar natte pony liet glijden. Mijn buik kroop samen toen ze mijn streling beantwoordde met een aanraking van mijn venusheuvel. Ze fluisterde in mijn oor dat onze poesjes wel een scheerbeurtje konden gebruiken. Enigszins verlegen herinnerde ik me dat haar poes ook wel de nodige stoppels had en voor ik dat goed en wel door had stond Sue al met een scheerschuim en een scheermesje voor me klaar. We gingen beide op de badrand zitten en Sue nam het initiatief om mijn week geworden poes lekker ruim met het warme schuim in te smeren. Dit voelde al zo geweldig lekker aan en ik leunde wat naar achteren met mijn benen ver uit elkaar. Ik vertrouwde Sue volledig. Ik had mijn hoofd wat naar achteren en Sue goot nog wat witte wijn in mijn mond wat ik gulzig doorslikte. Deze setting, allebei in dit grote bad, warm water, koele witte wijn, naakt en het idee en genot dat we zo direct beide met een satijngladde poes zouden rondlopen wond ons beide op. Ik voelde het scheermes wat Sue voorzichtig over mijn venusheuvel liet lopen eigenlijk niet. Wel zag ik mijn poes heerlijk kaal en glad worden. Sue spoelde mijn vagina af en ik weet nog steeds niet hoe ze het deed maar ineens voelde ik dat er kleine vibratie in mijn vagina gedrukt werd. Sue had een kleine vibrator naar binnen geduwd. Ik kreunde van genot en kon het bijna niet meer uit houden. De vibrator bleef lekker zitten en ik zag aan de ogen van Sue dat ze ook graag wilde dat ik haar zou scheren. Ik gaf haar dezelfde behandeling met een gevoel zoals ik nog nooit ervaren had. Zo sensueel en zo vol overtuiging en genot!

Nadat we beide lekker gevreeen hadden in dat geweldige bubbelbad lieten we het bad langzaam leeglopen en droogden we elkaar langzaam af. Ik kon het niet laten toen ik haar haar afdroogde om te zeggen dat ze zo’n geweldige geile pony had. “Je moet best wel lef hebben om dit aan te durven.” zei ik tegen haar. “Och Liz, weet je wat het is. Het wind me me enorm op om mezelf elke keer voor de spiegel met die pony te zien. Ik moet me dan gewoon beheersen om hem niet nog korter te knippen, en weet je ik heb deze pony een paar weken voor ik jou ontmoette zelf geknipt! Hartstikke spannend om te doen! Het lijkt me ook een geweldig goed idee om jou ook zo’n pony aan te meten, wat dacht je ervan?” “Mijn hart sloeg een paar keer over toen Sue dit zei. Natuurlijk had ik al duizend keer bedacht om ook zo’n pony geknipt te krijgen en nu had ik die kans. Waarom zou ik het ook niet doen. Mijn droom, hier in al die luxe, in deze perfecte omgeving met een fantastische meid als Sue. Dus ik zei: “Yes Sue, we gaan ervoor!”

We waren allebei nog naakt, hadden de wit satijnen badjasjes weer aangetrokken en ik ging voor de kaptafel in de oude slaapkamer van Sue zitten. Sue ging op mijn schoot zitten en na een enorme tongzoen begon ze mijn haren uit te kammen en het haar te verdelen. Ik kon niet in de spiegel kijken omdat Sue op mijn schoot zat maar toen ze de schaar pakte, me nog eens diep in de ogen keek en de schaar uiteindelijk in mijn haar plantte zag ik gelijk lange stukken haar naar beneden vallen, recht in mijn openstaande decolletee. Het staal van de schaar voelde nog niet zo hoog op mijn voorhoofd aan. Sue had haar pony veel korter bedacht ik me. Maar op het moment dat ik me dat bedacht zag ik stukjes haar van nog eens 4-5 cm naar beneden komen en voelde ik de schaar wel erg hoog op mijn voorhoofd. Sue was al wel even bezig en nog steeds vielen er stukjes haren naar beneden. Onze wit satijnen badjassen zaten onder de lange en kleine haartjes. Voordat ze opstond zodat ik ook het resultaat kon zien vingerde ze me nog even speels heel diep in mijn vagina. De tintelingen, de angst hoe ik er uit zou zien en mijn geilheid maakten dat ik gelijk klaarkwam voor de kaptafel.

Voor me zag ik een mooie vrouw met een volledig open gezicht. “Oeps”, dacht ik bij mezelf, “dat is wel erg kort, maar ook erg gaaf!” Mijn gezicht was open en met zo’n korte pony is dat anders dan dat je je haar allemaal naar achteren op een paardestaart hebt. Sue had mijn pony echt kort en heel bot afgeknipt, ik zag en voelde gelijk dezelfde uitstraling die Sue heeft met haar korte pony. Het heeft iets teers, het kan je broos maken maar als je je goed voelt, zoals nu, dan geeft dit een enorm goed gevoel. Ik zag er fantastisch uit, mijn wit satijnen badjas halfover mijn schouder, al die plukken donker haar over dat wit satijn, haar op mijn lichaam, tussen mijn  borsten. Ik keek Sue aan die glimlachend achter me stond en met een heerlijke nieuwe vibrator klaar stond. “Liz, je ziet er geweldig uit, dit windt mij enorm op. Heb enorm de behoefte om vannacht heerlijk met je te gaan vrijen………”

Tot diep in het ochtendgloren waren we bezig met elkaar en uiteindelijk vielen we in ook in elkaars armen in slaap. Toen we ‘s mid
dags wakker werden en ik naakt in de badkamer spiegel keek schrok ik enorm. Oh mijn god, wat een pony dacht ik bijmezelf. Maar tegelijker tijd wond het me ook enorm op en kreeg ik weer dat verlangen om mijn haar een keer heel kort te knippen. Ik hoorde Sue nog in de slaapkamer rommelen en zonder dat ik er verder bij nadacht pakte ik uit de kast de tondeuze die ik had zien liggen. Ik zette hem aan en plaatste hem gelijk aan de zijkant, vlak boven mijn oor. De scherpe messen vonden meteen waar ze voor bedoeld waren en ik schrok toen ook een groot stuk lang haar langs mijn arm naar benden viel. Sue had ondertussen de geluiden die de tondeuze maakte ook gehoord en was naar de badkamer gerend, nieuwsgierig welk haar ik nog meer ging afscheren. Ze pakte gelijk mijn hand vast, pakte de tondeuze af en keek me aan. Zonder wat te zeggen begreep ze mijn verlangen. Ze pakte weer mijn hand en leidde me naar de kaptafel, liet me zitten op het krukje en drappeerrde de wit satijnen badjas om me heen. De tondeuze ging weer aan en met een rotvaart begon ze gewoon mijn hele hoofd te bewerken. Ik zag direct het witte spoor huid dat de tondeuze achterliet, zag direct al mijn vers geknipte haar naar beneden glijden. Een waterval van lange en korte haren die hun weg naar beneden zochten. Sue drukte mijn hoofd een beetje naar voren om de achterpartij helemaal weg te scheren. Enorme pluken haar gleden me voorbij. Ik voelde me zo geil en ook zo bevrijd. Eindelijk was ik bevrijd van mijn jarenlange diepe verlangen om dit te doen. Ik had de vrouw gevonden waarbij ik het durfde, ik had de vrouw gevonden die mijn gevoelens deelde en ik had het kapsel gekregen waar ik al jaren van droomde: kaal! 

Leave a Reply

clipper-banner