Home » Language » Dutch » Enigszins wezenloos zat Nel

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 6   Average: 2.3/5]

Enigszins wezenloos zat Nel om haar heen te kijken, het was gebeurt voor ze er erg in had. 

Petra liep naar de hoek waar haar koffertje stond en pakte dit op. Zo meissie, we zullen eens kijken hoe we dit in het vat gaan gieten, sprak ze tot de vastgebonden Nel. 

Petra legde de koffer op de tafel en maakte deze open. Met angstige ogen probeerde Nel te zien wat de inhoud was. Grijnzend haalde Petra er een origineel scheermes uit en opende deze voor de ogen van de angstige Nel. Jakkus dacht Nel, dat is zo’n moordenaars mes uit griezelfilms en ze huiverde bij de gedachte dat ze met dit mes in aanraking zou komen. 

Ik zag dat je je oksels netjes had geschoren, dus daar is voor mij geen eer aan te behalen, sprak Petra tot de angstige Nel. 

Maar wat denkt het meisje dat ik dan weg moet scheren? Nel realiseerde zich dat ze alleen haar hoofdhaar nog bezat en als er dus iets te scheren was dan zou het dat moeten zijn! 

Nee! 

Deze kreet was het enige wat Nel uit kon brengen, ze rilde van angst. 

Haal jij even een bakje heet water, dan kunnen we beginnen, zei ze tot John. Terwijl John wegliep om deze opdracht uit te voeren pakte Petra een schaar uit de koffer. Eerst maar even die lange haren weg halen voordat ik je bolletje netjes glad ga scheren, grapte ze tegen Nel. Nel schudde heftig met haar hoofd om zo te proberen te voorkomen dat Petra haar wek kon doen. Lachend sprak Petra: ,,Denk je nu echt dat je er zo onderuit komt? Nee hoor meissie, je houd maar netjes je koppie stil want anders zou ik wel eens erg kunnen uitschieten met de schaar of straks met het mooie mes, je wilt toch je mooie ranke halsje wel heel houden? Nel realiseerde zich dat het helemaal waar was wat ze zei, ze zou wel eens gewond kunnen raken, en trouwens wat doen ze als ik echt tegenwerk, ze heeft wel een moordwapen in haar handen, bedacht ze angstig. 

Ik zie dat je begrijpt wat ik bedoel, zei Petra toen ze zag dat Nel stil bleef zitten. 

Petra liet haar handen door de haren van haar slachtoffer glijden. Mooie bos heb je wel zeg, lekker zacht, je wast het zeker vaak? Nou, zo ging Petra verder, dat wassen is straks voorbij hoor, je krijgt van mij een prachtige kale knikker waar ik enorm op geil. Nel sidderde van angst, ze zou ontoonbaar worden, en wat moest ze haar vrienden en kennissen vertellen, als ze hier ooit nog uit zou komen? 

Terwijl Petra haar ene hand door de haren liet glijden pakte ze met de andere de schaar en hield die vlak voor het gezicht van Nel. Zo lekker trutje, we gaan alvast beginnen. Nel voelde hoe de schaar in haar dikke lokken knerpend zijn werk deed. Met een brede grijns op haar gezicht hield Petra een flinke dot haar voor het gezicht van Nel. Kijk trutje, hier is een mooie lok, wil je hem nog terug? 

Nel was ontgoocheld, ze doet het echt dacht ze. 

Petra ging door met knippen en al vrij snel had ze vrijwel de hele haardos afgeknipt, slechts een ongeordende laag langere en korte haartjes sierden haar hoofd. Nou trutje, nou zal John moeten komen met het water want ik ben aan het scheren toe, sprak Petra. 

Als of het was afgesproken kwam John terug met het water en hij begon meteen te grijnzen toen hij het bijna kale hoofd van Nel zag. Gut wat heeft die sloerie een rotkop zeg zonder haar, dat jij dat geil vindt, sprak hij tot Petra. 

Muil houden, hier dat water en verder ga je maar zitten, dit grietje is nu van mij, snauwde ze lachend naar John. Petra pakte een bus scheerschuim en spoot een behoorlijke dot zeep op het hoofd van Nel. 

Terwijl Petra het schuim op het hoofd van haar slachtoffer masseerde zat John grijnzend aan de tafel en hij masseerde zijn kruis, hij werd duidelijk opgewonden van het schouwspel. 

Nel rilde en haar gezicht verried haar angsten, ze wilde dit niet, kaal, ze moest er niet aan denken! 

Petra maakte haar handen schoon aan een handdoek en pakte het glimmende scheermes. Zo trutje, kijk eens hoe mooi scherp hij is, je keeltje zou ik er in één keer mee kunnen doorsnijden, maar als je meewerkt hou ik je heel, sprak ze op cynische toon. Ze begon met zorg aan de voorzijde van het hoofd van Nel, ze sleepte het mes vanaf het voorhoofd naar achteren en een mooie gladde huid verscheen op de plaats die zojuist door het mes was verlaten. Nel durfde zich amper te bewegen, ze was veel te bang dat ze gewond zou raken. 

Na een minuut of tien was heel haar hoofd ontdaan van haar en met de handdoek wreef Petra haar gladde bol helemaal droog en schoon. 

Zo meissie, sprak Petra, je bent nu helemaal klaar voor het grote werk, je bent nu een heuse slavin van mij geworden, je zal straks wel laten merken wat dat betekent. 

John was ondertussen doorgegaan met zichzelf op te geilen, hij had zijn pik uit de broek gehaald en zat zichzelf te masturberen terwijl hij naar de kale Nel keek. 

Hee joh, riep Petra, je kunt haar gelijk de doop geven, spuit straks je geil over haar koppie, dan weet ze alvast wat je allemaal met zo’n mooi glimmend hoofd kunt doen. John liet zich dit geen twee keer zeggen en stond al rukkend op. Hij liep op zijn prooi toe en ging op de tafel naast haar staan. Heftig rukkend aan zijn pik staarde hij naar zijn doel beneden hem, de kale kop van Nel. Nel probeerde angstig omhoog te kijken, maar z
e kon slechts zijn benen zien zodat het voor haar als een verrassing kwam. Dikke klodders sperma daalden kletsend neer op haar pas geschoren hoofd en ze voelde het langs haar oren en over haar ogen druipen. John bleef spuiten als een beer, de klodders bedekten heel haar hoofd en maakte het tot een potsierlijke aanblik

Leave a Reply

clipper-banner