Home » Language » Dutch » Spannend Cadeau

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 8   Average: 2.9/5]

Ik was jarig en mijn vrouw had mij een spannend cadeau beloofd. Vanavond gaat iets gebeuren dat jou zeker zal bevallen, klonk het ’s ochtends mysterieus en spannend. De hele dag ging het door mijn hoofd ;  Wat zou ik krijgen?  Het was de eerste keer dat mij een speciaal cadeau te wachten stond.
Eindelijk werd het avond, mijn vrouw zette de verwarming op 22 graden, een graad hoger dan anders. Ik zei nog dat het wel heet werd, het enige wat zij zei was: “ Het hoort bij jouw cadeau”.
Tegen een uur of elf gaf ze mij op geheimzinnige wijze een briefje in mijn hand en verliet daarna meteen de huiskamer. Op het briefje stond: “Kom over tien minuten naakt naar de badkamer, vraag mij niets, jij wacht gewoon af wat er gebeurd en volgt de aanwijzingen op die ik jou geef, anders is het direct einde verhaal”.
Dit bracht mij nu al in staat van opwinding, wat zou er gaan gebeuren? De tien minuten wachten leken de eeuwigheid te duren. Ik ging naar de slaapkamer en trok al mijn kleding uit en ging toen vol verwachting de badkamer binnen.
Mijn vrouw stond mij al op te wachten, ook zij was naakt. Het licht in de badkamer was gedimd, er lag een grote badhanddoek op de tegelvloer. “Ga maar op de handdoek staan” klonk het korte commando. “Draai je maar om en handen op je rug” Voor ik het goed en wel besefte klonk het “klik” en nog eens “klik”. Mijn handen waren nu omsloten door stalen handboeien die middels een kort kettinkje met elkaar waren verbonden. “Benen bij elkaar”  er klonk nu weer een klikkend geluid en een geluid of de handrem van de auto werd aangetrokken. Ik voelde dat nu stalen beenboeien met een ketting stevig om mijn enkels werden geplaatst. Hierna werd een nylon koord aangebracht aan de ketting van de beenboeien en deze werd strak getrokken en vastgeknoopt aan de ketting van de handboeien. Mijn bewegelijkheid was nu wel bijna terug gebracht tot nul dacht ik zo. Dat was echter nog niet genoeg, toen klonk het commando “omdraaien”. Dat ging, zij het moeizaam. Nu kreeg ik nog een zwarte leren hondenhalsband om mijn nek. De ring van de halsband werd naar achteren gedraaid en met een nylon koord werd deze vastgemaakt aan de design radiator van de centrale verwarming. Hier was wel over nagedacht.
Ik voelde dat nog meer opwinding zich van mij meester maakte. Daar stond ik dan geheel machteloos in afwachting wat er gebeuren ging. Onder de grote spiegel waren tandenborstels en bekers verwijderd, zij hadden plaats gemaakt voor een grote en een kleine oplaadbare tondeuse, kammen, kappersscharen en uitdunscharen.
Mijn vrouw ging voor de spiegel staan en begon haar dikke kastanje bruine haar te borstelen. Ik kon alles via de grote spiegel heel goed volgen. Nu pakte ze een kam en ging daarmee veelvuldig door haar bot geknipte sluike haarlokken. Haar glanzende haar heeft een lengte tot haar kaken en ze heeft een volle dikke pony tot over haar wenkbrauwen. Haar pony heeft een breedte van wenkbrauw tot wenkbrauw.
Zou zij nu echt voor mij haar prachtige haar gaan knippen, terwijl ik alleen maar mocht kijken en niets mocht zeggen? Ze pakte de kleine tondeuse met een breedte van 2,5 cm,  zette hem aan en begon nu in fases een klein randje van haar pony af te scheren, zodat haar wenkbrauwen nu goed zichtbaar werden. De kleine tondeuse vrat moeiteloos door de pony heen. Ze kamde toen haar botte pony, dat zag er al een stuk beter uit. Ik hou niet van een pony tot over de wenkbrauwen.  Toen zei ze ”Nu komt het echte werk”.
Ze pakte nu de uitdunschaar en zette die op meerdere plaatsen in de onderkant van haar dikke pony. Na een paar knippen vulde de schaar zich flink met haar, ze liep naar mij toe en gooide het haar op mijn blote bovenlijf. Ze kamde haar pony opnieuw en gaf er met de uitdunschaar maar liefst 4  heerlijk knarsende knippen in haar pony. Ze liep opnieuw naar mij en gooide het haar uit de volgelopen tanden van de uitdunschaar op mijn penis, die er inmiddels bijstond als een aanwijsstok. Een deel van het haar viel op de handdoek en deel bleef liggen op mijn eikel.
Ze liep weer naar de spiegel en begon haar pony opnieuw  te kammen. Het haar was zo dik dat deze aanslagen  op haar pony weinig invloed leken te hebben op de kwaliteit van haar dikke pony. Eigenlijk onvoorstelbaar na zoveel gehak in haar pony. Toen pakte ze een grote kappersschaar, keek mij via de spiegel nog even uitdagend aan en zette hem toen rechts in haar pony en begon tergend langzaam te knippen van rechts naar links. Door deze actie verdween zeker 1 cm lengte van haar  pony. Haar voorhoofd was nu al een stuk bloter.
Weer kamde ze, haar nu een stuk kortere pony. Ze pakte de grote tondeuse met een tandbreedte van 4,5 cm, klikte hem aan en al brommend plaatste zij hem aan de rechterkant in haar pony. Er viel nu zeker 2 cm ponylengte op de grond en in de wasbak. Met een paar keer gretig in haar pony happen was de pony gereduceerd tot halverwege haar voorhoofd. Geweldig dat zij dit zelf zo wist te doen in een kaarsrechte lijn. De pony zag er nu mooi kort bot en vol uit, want in de overblijvende ponylengte had zij niet gehapt met de uitdunschaar.
Bij dit aanzicht begon mijn penis flink te spuiten. Toen ik dacht dat alles voorbij was, begon zij weer haar pony te kammen. Ze pakte nu weer de kleine tondeuse en plaatste deze grommend in de pony aan de rechterkant voorbij haar wenkbrauw, zodanig dat haar pony nu 2,5 cm breder werd. Deze actie volbracht ze ook aan de andere kant. Haar pony werd nu dus totaal maar liefst 5 cm breder en liep niet meer van wenkbrauw tot wenkbrauw, maar liep door richting haar oren. Zo’n veel bredere pony had ik haar al eerder aangeraden, maar daar stond ze toen niet voor open. Bij het zien van deze schitterende brede korte dikke botte pony tot halverwege haar voorhoofd was ik zielsgelukkig.
Ze kamde nogmaals haar pony en liep toen naar mij toe. Trok nog een paar keer ondeugend aan mijn penis, die toen maximaal begon te steigeren en te spuiten. Ze gaf mij een zoen en vroeg: “Tevreden met je cadeau”?  Ik kon niets anders zeggen dan  “super”. 
Toen zei ze : “Dan heb ik voor morgen nog een verrassing voor jou, morgen heb ik een afspraak gemaakt bij mijn vaste kapster en die krijgt van mij de opdracht om de lengte van mijn haar van kaaklengte terug te brengen tot mond hoogte. Deze korte botte bob lijkt mij een lekker kapsel voor deze zomer.  Tevreden?”.  Mijn reactie was: “Meer dan dat, geweldig wat een spannend en mooi verjaardagscadeau”.

Leave a Reply

clipper-banner