Home » Location » Barbershop » Een lesje leren

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 21   Average: 3.6/5]

Hallo, ik ben Frans, het volgende gebeurde mij onlangs.

Ik woon nog niet zo lang in Utrecht, en heb ook sinds kort, een vriendin, Els.

We wonen nog niet samen maar zien elkaar wel vaak.

We kennen elkaar aardig maar zij heeft nog geen weet van mij fetisj.

Een haar-fetisj.

Met name vrouwen die een permanent krijgen, kaal geschoren of geknipt worden, of een ultra korte sexy kopie krijgen.

 

Maar goed.

Zo af en toe neem ik een vrijdagje vrij van mijn werk.

Ik was donderdag alleen thuis en zou de komende dag vrij nemen als vlak voor het slapen gaan er een sms van Els binnen kwam met de tekst: “Ga morgen om 09:00 uur naar de Vondelstraat 156, vraag naar Siska, en laat de rest over je heen komen. Siska heeft altijd gelijk en duld geen tegenspraak. Je zal een leuke tijd hebben”.

 

Geen idee wie Siska is of wat er aan de Vondelstraat te doen is.

Maar Els had wel vaker leuke plannetjes samen, dus het zal wel goed zitten.

Die vrijdag reed ik naar de Vondelstraat en parkeerde de auto in de buurt.

 

Bij Vondelstraat 156 aangekomen bleek het een dameskapper te zijn.

Een wat ouderwets zaakje, best vol, met eigenlijk alleen oudere dames.

Vreemd dacht ik. Nu is mijn haar wel weer wat lang aan het worden, en een knipbeurt zou geen kwaad kunnen. Ik had het er met Els kort geleden nog over gehad. En ook haar coupe kon wel een beurt gebruiken. Een gemeenschappelijke kappersbeurt dacht ik. Kan geen kwaad en gezellig.

 

Met deze gedachte stapte ik de zaak binnen en vroeg naar Siska, Els zag ik nog nergens.

Een dame met kort strak haar stapte op mij af, strekte haar hand naar mij uit en schudde hem stevig.

Zo dus jij bent Frans, sprak ze bits toe. Hm, ook niet al te vriendelijk, maar het is nog vroeg.

Ga zitten, ze wees op een wasbak, er moet wat aan je haar gebeuren.

Ik werd tussen twee bejaarden geplaats, wat minder leuk. Een dameskapper vind ik best, maar dan wel een moderne met wat jonge meiden als klandizie en personeel.

 

Ze begon mijn haar te wassen. Een handdoek, om in mijn nek te leggen, die ze van een collega nog aangereikt kreeg weigerde ze. Ze begon te wassen. Met een erg stevige grip. Met koud water.

‘Zo, lekker?’ vroeg ze. ‘Nou, het mag wat warmer’ zei ik.

‘Mond dicht’, snauwde ze me toe. ‘Je weet dat ik altijd gelijk heb’.

 

Nadat ze klaar was zei ze me op te staan. Ze had mijn haar niet afgedroogd. Het koude water lekte in mijn nek, t shirt en borst. Ze dirigeerde me naar het midden van de zaak en begon mijn natte haar uit te kammen. Ik stond mooi te kijk voor de bejaarden die zaten te wachten of onder de droogkap zaten. Ik werd al maar natter.

 

Toe ze klaar was zette ze me op de middelste van vijf stoelen. De enige die nog vrij was.

‘Oh wat jammer dat de spiegel stuk is’, zei ze tegen mij. Terwijl ik mijzelf toch prima kon zien.

Ze liep naar achteren en kwam terug met een speciale doek die ze over de spiegel hing. ´Spiegel Stuk´ stond er op te lezen. ‘Ja kom op, je hoeft toch zeker niet alles te zien’, zei ze met een vals lachje.

 

Ze liep weer naar achteren, kwam terug met een handdoek en een collegaatje, één hand op haar rug.

‘Zo even iets doen’, ze gaf de handdoek aan haar collega en zei, ‘dit even voor je ogen, ter bescherming’. Voor ik doorhad wat er aan de hand was deed de collega de handdoek voor mijn ogen en drukte een arm tegen de armleuning. Siska pakte mijn andere arm, drukte die tegen de andere armleuning en klikte mijn pols vast aan de armleuning met een handboei. In no-time zat ook mijn andere pols vast. De handdoek werd weggehaald. ‘Nee dank’ je zei Siska tegen de collega, ‘een kapmantel is niet nodig’. Ze keerde zich tot mij en zei. ‘Zo, we zijn er klaar voor, we kunnen beginnen’. ‘Is Els er ook’ stamelde ik een beetje beduusd. ‘Nee, hoezo, waarom zou ze, en houd je mond dicht. Had ik je wat gevraagd?’. Ze ging weer weg en liet mij even zitten. Ik voelde mij opgelaten tussen die oudere vrouwen die het schouwspel goed hadden gevolgd. Siska kwam weer terug met een mandje waar tot mijn schrik krulspelden in zaten. ‘Wat ga ik nu beleven’, ik werd nog roder dan ik al was.

 

Siska begon mijn haar in de rollers te zetten. Ze werkte snel en professioneel. Alleen werd elke krulspeld wel wat vaster aangedraaid dan dat strikt noodzakelijk was. Na een tijdje was ze klaar.

 

Ze pakte de permanentvloeistof en deed die, roller voor roller   netjes op elke krul.

‘Zo’, zei ze ‘zo meteen even onder de kap, eerst een verklaring’. Ze pakte een brief.

‘Deze is van je Els, ook mijn vriendin’. Ze las voor.

 

‘Ja lieve Frans, daar zit je dan. Bijna onder de kap, met je haar strak ik de krul in een ouderwetse dameskapsalon. Waarom vraag je je af. Wel, jij zit vaak achter je laptop, en zo dat ik het niet kan zien. Vaak ga je ’s-Avonds nog even je mail checken en komt dan opgewonden boven. Ik ben achter je laptop wachtwoord gekomen, maar je verwijderd je browsergeschiedenis altijd netjes. Ik vertrouwde het niet en liet spionagesoftware installeren, ik was bang dat je gekke dingen deed op internet. Na een week kreeg ik een overzicht van waar je allemaal geweest was. Nu is het me duidelijk, je hebt een haar fetisj. Niets mis mee toch. Best lekker. Maar je had het me wel moeten vertellen. Vandaar dat je nu zelf ondergaat dat waar je altijd naar kijkt. Veel plezier nog, of niet ….’

 

Daarna stopte ze de brief weg, zette de kap over mijn hoofd en liep weg. Mij verbijsterd en licht vernederend achterlatend, zo in die oude zaak. Na een tijdje kwam ze terug, zetten de droger uit en haalde de spoelbak naar mij toe en begon de krullers uit te halen en mijn haar uit te spoelen.

 

Zo dat was dat dacht ik, nog steeds kijkend naar een ‘kapotte’ spiegel.

Maar nee. Ik moest blijven zitten. Siska zei dat ze nog niet klaar met me was en liep weg.

Ze kwam terug met een plastic kapje, met gaatjes. Normaal gesproken om een coupe sollei te maken. Ze zei niets verder en plaatse de kap over mijn hoofd, weer te strak. Ze begon de nieuwe krullen door de gaatjes te pulken. Pijnlijk. Na een tijdje prutsen en pulken hield ze het voor gezien en begon haarkleur te mengen. Geen idee wat voor een kleur ze zou maken. Zal wel iets extreems zijn gezien de loop van de gebeurtenissen van vandaag. Na wat mengen en roeren begon ze met de kwast het haar op het kapje te verven. Nadat ze klaar was plaatste ze aluminium folie er overheen. Volgens mij meer dan strikt noodzakelijke was, zodat ik er weer belachelijk uitzag. Ik zat weer, nog steeds geboeid, hulpeloos voor mij uit te starren. De ogen van de andere klanten voelde ik priemen in mijn rug. En ik kon niet ontkennen dat ook een lichte erectie zich van mij meester maakte. Toch voelde ik mij opgelaten

 

Eindelijk ging er ergens een wekkertje.

Siska kwam op me afgestapt. Haalde de spoelbak er weer bij duwde mij naar achteren en begon mijn haar met krachtige handbewegingen uit te spoelen, verwijderde het kapje en spoelde nog even door.

Daarna werd ik rechtop gezet. Ze pakte de föhn en begon met haar hand door mijn haar te kroelen. De föhn stond natuurlijk iets te warm. Toen ze klaar was zei ze met luide stem, zodat iedereen het kon horen: ‘wel dames wat vinden jullie ervan?’. Een applaus klonk op, maar ik kon nog steeds het resultaat niet zien.

 

Siska kwam voor me staan, ging voor me zitten. Trok haar been op, deed haar schoen uit, legde haar voet in mijn kruis en begon over mijn stijve pik te wrijven. ‘zo’ zei ze, ‘ik merk dat jij en je jonge heer het naar de zin hebben gehad’. Terwijl ze dat zo deed pakte ze weer een brief. Weer van Els en begon die voor te lezen zodanig dat iedereen ervan mee kon genieten.

 

‘Zo lieve Frans, ik hoop dat je genoten hebt. Staat je pikkie een beetje strak. Mooi. Ik hoop wel dat je je lesje geleerd hebt en zulke zaken nooit meer voor mij verzwijgt. Thuis heb ik nog een kleine strafmaatregel. Neem eerst deze pillen, al denk ik niet dat ze nodig zijn.’ Siska gaf mij de erectiepillen en stopte ze in mijn mond. ‘Kom nu dus direct naar huis’ ging de brief verder. ‘DIRECT, nergens stoppen dus. Als je de vestibule binnenkomt draai de deur in het nachtslot, doe de bel uit en kleed je vervolgens helemaal, ik herhaal, helemaal uit, keer je gezicht naar de voordeur, neus er tegenaan en wacht tot ik je roep. Dan heb ik nog wat voor je in petto. Tot snel. Kus’.

 

Daarop maakte Siska de boeien los en beval mij te gaan. Terwijl ik opstond probeerde ik mijn kapsel te bekijken. Dat lukte maar nauwelijks. Onder applaus verliet is de zaak, eruit geduwd door Siska. Succes strakjes zei ze nog. Ik liep zo snel mogelijk naar de auto. Ik de winkelruiten probeerde ik mijn haar te zien. Ik hoopte niet dat ik bekenden zou tegen komen. Inmiddels was mij wel duidelijk dat ik met rood gepermanente krullen rond liep. Een soort pipo de clown coupe. De achteruitkijkspiegel van mijn auto bevestigde dat. Zo kan ik absoluut niet naar kantoor, daar moet echt iets aan gedaan worden. Maar nu eerst naar huis, ander zou er wat zwaaien. De auto geparkeerd, naar binnen gegaan. Deur op het nachtslot en de bel uit. Toen mijzelf snel uit gekleed. Draaide me om en drukte mijn neus tegen de voordeur. M’n pik stond nog steeds superstijf. De deur van de woonkamer naar de hal hoorde ik open gaan. ‘Armen naar achteren’ klok het met de stem van Els. Natuurlijk gehoorzaamde ik. ‘KLIK’ die zaten weer achter mijn rug in de boeien. Ik merkte dat Els een stap achteruit deed. Daarop zei ze ‘draai je maar om’. Dat deed ik. En daar stond ze. Met een sarcastische glimlach. In één hand een grote tondeuse, in de andere een kappersschaar. Ze stond er nonchalant bij. Armen voor haar gekruist, beide attributen tegen haar kin gedrukt. ‘Man, man, man, wat zie jij eruit. Zullen we ergens gaan eten en eerst een stukje wandelen?’. Ik schrok mij rot. ‘Nee joh, grapje, loop maar de trap op naar de badkamer’.

 

Ik stopte op de overloop, daar hebben we een spiegel, breed en van vloer tot plafond. Daar bekeek ik mezelf in. Geboeid. Naakt. Stijve pik naar voren gericht. Kop vol met krullen. De meeste knalrood. De onderkant van de krullen nog blond, mijn eigen kleur. Toen kwam Els erbij staan, in een strak leren pakje, met ultra korte rok, en nam mij ook geheel op. ‘Tja jongetje, nooit meer iets voor mij verborgen houden hé’. Ik knikte gedwee. Ze sloeg haar arm om mij heen en speelde wat met mijn pik. ‘Genoeg’ zei ze. Ze pakte een oude bureaustoel, zonder armsteunen en beval mij erop te gaan zitten.

 

Ze pakte een grote schaar en schoof haar rokje omhoog. Daar zag ik haar prachtige kale kutje.

Ze sloeg haar benen om mij heen en ging op mijn schoot zitten. Ze schoof naar voren. Ze duwde haar kutje over mij pik heen. Heerlijk. Toen voelde ik de koude schaar op mijn achterhoofd.

 

Nu ging ze stotende bewegingen maken met haar heup. Bij elke stoot kreunde ik van genot. En bij elke stoot hoorde en voelde ik een knip. Ze was bezig mij volledig klaar te laten komen en ondertussen knipte ze de krullen van mijn kop. Ik genoot met volle teugen, dit was hemels. Ik kwam klaar terwijl ze mij knipte, geweldig. Na een tijdje stapte ze van mij af. Mijn hoofd was een woestenij.

Ze pakte de grote tondeuse en begon met lange halen de overgebleven krullen weg te halen en mijn kapsel te fatsoeneren. Eindelijk zag het er goed uit, korter dan dat ik ooit gehad had, maar goed.

 

Ze maakte me los en we gingen beiden voldaan naar bed.

Ik had mijn lesje op een heerlijke manier geleerd.

Leave a Reply

clipper-banner