Home » Classification » Consensual » Wat jij wil ….

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 27   Average: 2.9/5]

Wat jij wil ….

Het was weer even geleden dat ik een bezoek bracht aan een bekende privé club. Omdat het er soms erg druk is en niet alle dames mijn type zijn, maakte ik vooraf een afspraak. Met Eliza, want daar had ik een goede click mee en bij haar kon ik rekenen op een echte girlfriend experience.

Tijdens eerdere ontmoetingen had Eliza me verleid om mijn fetisj prijs te geven. Althans min of meer in het begin.
Anders dan haar collega’s, had Eliza een kort kopje haar. De eerste keer dat ik bij haar was, vertelde ze in geuren en kleuren dat ze haar lange haar na een mislukte kleuring, helemaal kort had geknipt. Zonder spijt. Eigenhandig met de tondeuse.
Jeetje. Mijn fantasie sloeg op hol bij aanhoren van dit verhaal en ik probeerde me in te beelden hoe ze dat had gedaan en hoe kort het wel niet geweest moest zijn.

“Je maakt heel wat in me los” zei ik.
“Hoezo?” vroeg Eliza.
“Nou, ik zal je laten zien waar ik heel opgewonden van raak.”

Ik liet haar enkele fragmenten van filmpjes op mijn iPad zien, waarin vrouwen met het haar van mannen in de weer zijn. Strelen, knippen én scheren.

‘Wat is het dan, dat je zo opwindt? Het aanraken van je haar en de aandacht die je krijgt?” Ik gaf haar bevestiging van die gedachten.

Bij het volgende bezoek aan Eliza, had ze het haar ietsjes korter. Ze vroeg me direct bij binnenkomst “Wat vind je van mijn haar? Ik ben naar de kapper geweest.” en zei “Ja … jij had natuurlijk liever mijn haar geknipt zeker?”

Ik draaide de rollen om “Eigenlijk moet ik ook weer ‘s naar de kapper. Maar ik weet eigenlijk niet zo goed hoe ik het dan wil laten knippen. Hoe zou jij het doen Eliza?”

Ze antwoordde “Precies zoals jij het wil. Met haar heb ik geen probleem hoor.”

“Ja maar als jij het mocht zeggen, wat dan? Net zo kort als jij het had?”

“Nee” zei ze “ niet helemaal. Zijkanten wel heel kort en bovenop net ietsje langer.”

“Oké” zei ik. Bij dat “oké” ging haar gezicht schijnen als een zonnetje en met grote ogen vroeg ze “Heb je dan een tondeuse bij?”
“Nee, wel een schaar.” Maar daar reageerde ze verder niet op.

Ik kreeg mijn wens op een dienblaadje voorgeschoteld maar pakte het niet aan. Ik heb al vaak geprobeerd een meisje of zelfs mijn vriendin zover te krijgen dat ze goed, ik bedoel heel goed, de schaar in mijn haar zou zetten. Zonder succes. Nu kon ik krijgen waar ik al zo lang van droomde en liet ik het aan mijn neus voorbij gaan. Want wat als het spreekwoord klopt? Het bezit van de zaak is het eind van het vermaak.

Dat is nu een maand of twee geleden. Mijn haar was best lang. Een week of twee later was ik het een beetje beu en heb een bezoek aan de kapper gebracht. Ik wilde mezelf ook bedwingen om aan mijn fetisj toe te geven en meed daarom Eliza voor even. Ik was bang dat een uurtje plezier met haar zou eindigen in een half jaar spijt.

Vandaag opnieuw naar Eliza. Al bij binnenkomst begint ze me te zoenen en verleiden. Op de kamer aangekomen zegt ze “Ben jij nou naar de kapper geweest sinds de laatste keer?”

“Ja hoe vind je het?”

Eliza antwoordt “Wat vind je er zelf van?”
Ik zeg “Het is niet helemaal wat ik er van verwachtte. De kapster vroeg me waarom ik het boven en van voor lang wilde houden … misschien had ze wel gelijk en was wat korter beter geweest. Ach, nieuwe ronde, nieuwe kansen, toch?”

“Wat jij wil” zegt Eliza glimlachend. “En wanneer komt die volgende ronde?”

Ik zeg “Ach, je moest eens weten wat ik wil.”
“Oh” zegt ze. “Maar dat weet ik wel … wat jij wil. Ik wil alleen graag dat jij het zegt.”

Ik zeg “Prima, dan wil ik graag dat jij de volgende keer met me meegaat naar de kapper, hier in het dorp. Dan mag jij daar precies zeggen hoe ze het moet knippen.”

“Dus dan mag ik het zeggen?” vraagt ze. “Ik zou het denk ik wel weten hoor. Maar ik dacht dat je me heel iets anders zou vragen ……… of ik …..”

“Of jij mijn haar wil knippen?” Eliza maakt zachtjes een “uhhuhh” geluid en knikt terwijl ze met haar hand door mijn haar gaat.

Ik zeg “ … ik dacht, dat vraag ik maar niet, want dat doe je toch niet”.
Eliza zegt “Dat weet je niet, als je het niet vraagt …”

“Ja, ja….. wanneer ga jij dan eens mijn haar knippen” vraag ik.

“Zeg het maar” zegt ze.
“Bij de volgende ronde .. of nu … als je tenminste alle spullen bij je hebt?”

Ik zeg “Kijk maar ‘s in mijn tas.”
Eliza veert op, maakt een sprong van twee meter en ritst mijn tas open.
Ze haalt er de plastic etui uit met kappersspullen. Kammen, een spiegel, speldjes, een borstel, haarklemmen en een schaar. Ze stalt het uit op de rand van het bed.

“Zo jij bent erg” zegt ze. “Met voorbedachte rade mijnheer…”

Eliza duwt me op het bed en zegt “Foei, er is anders wel iets wat ik nog mis.” Ze kijkt een beetje quasi beteuterd. “Je weet denk ik wel wat ik bedoel niet?”

Ik zeg “Ik zou het niet weten. Heb je wel goed gekeken? Kijk ‘s in een ander vak.”
Eliza doorzoekt eerst de kleine vakken en dan … vind ze een doos in geschenkverpakking. “Is dit het?”

Ik zeg “Pak maar uit dan kom je er wel achter.” Ze scheurt het pakpapier er stukje voor beetje af en glundert als een klein meisje die haar eerste Barbie krijgt.
Een gloednieuwe state of the art tondeuse. Ze pakt ‘m uit en bekijkt de tondeuse onderzoekend. Ze zet ‘m aan. Een zacht gezoem vult de kamer.

Ze zegt “Ik weet wel hoe deze werkt.” En ze schuift de lengte-instelling heen en weer. “Is ie al opgeladen?”

Ik knik. “Ja voor een vol uur.” Ze zet de tondeuse uit en springt bovenop me.
“Zo, als ik het zo voel daaronder vind je het helemaal niks. Stouterd.”
Ze laat me gaan zitten en slaat haar benen wijd om me heen. Voor ik het besef zit ik in haar en begint ze me zachtjes te berijden. Ik zit ook klem en kan geen kant op.

Ze kust me overvloedig met haar volle lippen. Met haar handen zit ze overal op mijn hoofd en in mijn haar.
Ze zegt “Wil je dit echt? Heel echt? Dus ik mag je haar .. Uhh….”

“Wat jij wil …” zeg ik.
Eliza vraagt “Een stukje, helemaal kort … of ALLES eraf?”
Ik herhaal “….wat jij wil.”

Eliza pakt een schaar en met haar andere hand trek ze het haar op mijn voorhoofd recht omhoog en houdt het stevig vast.
Ze brengt de schaar er heen en vraagt “Zeker weten?”

Ik hou haar billen vast en stoot me extra diep in haar. Dan sluit ze de schaar en knipt een lok af. Geen idee hoe groot. Totdat ze de lok tussen haar vingers geklemd voor mijn ogen houdt. “Meer …?” vraagt ze.

Ik blijf stil en kijk in haar grote ogen. Dat is voor haar een duidelijk antwoord. Ze neemt een fijne kam en kamt mijn pony recht naar beneden, zodat die bijna over mijn bril valt. Dan pakt ze pony vast, houdt hem recht omhoog en zet de schaar bijna tegen mijn hoofdhuid en beweegt van daaruit iets omhoog. Even houdt ze in en dan, snip. Een grote lok valt omlaag en blijft halverwege haar mooie borsten hangen. Ik moet even slikken. Vind ik dit nog leuk? Voor zover ik zonder spiegel, dus puur op gevoel kan inschatten is er hooguit een centimeter of twee over van mijn pony.

We zoenen hartstochtelijk terwijl ik met mijn ogen gesloten en dan weer open, de schaar boven mijn hoofd voel en lokken haar langs mijn rug en schouders voel vallen.
Ze houdt even stil en zegt “Je kunt nog terug hoor.
Als je straks langs de kapper gaat dan kan ze er best nog iets van maken.”

Dat klinkt aanlokkelijk, maar deze kans op het waarmaken van mijn droom wil ik niet opnieuw verprutsen.
Ik zeg “Ik dacht dat jij niet zo moeilijk was met haar. Tenminste dat zei je de vorige keer. Maar als jij ermee op wil houden dan snap ik dat wel hoor …”

“Ik niet hoor. Ik word hier bloedgeil van” zegt Eliza. “Ik dacht enkel, ik geeft je nog een laatste kans want als ik nu verder ga, ja dan uhh …”

“Ja dan wat?” Vraag ik.
“Dan ga ik me écht niet meer inhouden en kan ik er denk ik ook niet meer mee stoppen.”
“Ik waarschijnlijk ook niet” glimlach ik een beetje bang.

Eliza kijkt me indringend aan, kust me heel zachtjes en pakt aarzelend opnieuw de schaar in haar hand. Pluk voor pluk pakt ze vast, wacht telkens even en knipt. Onze naakte lichamen worden ondergesneeuwd met haren.

Het lijkt wel een uur te duren, totdat ze de schaar neerlegt en met beide handen over mijn hoofd wrijft om de losse haren te laten vallen. Ze veegt de haren die her en der op haar prachtige lichaam kleven van haar af.
“Kom ‘s wat naar voor” zegt Eliza.
En ze haalt mijn hoofd naar haar toe en klemt dat tegen haar mooie borsten.
“Noem ‘s een getal onder de veertig.”

Ik ben ondertussen zo in trance dat ik geen idee meer heb wat ze bedoeld.
Ze herhaalt “Kom … een getal onder de veertig, of onder de twintig dat mag ook.”

“Vijf.”

“Vijf?” Vraagt ze. “Geen vijftien, of vijfentwintig?”

Ik zeg “Nee vijf” en realiseer me plots dat ze de lengte op de tondeuse wil instellen. Te laat. Eerst hoor ik een elektronisch piepje, gezoem en dan voel ik de tondeuse van onder in mijn nek langzaam naar boven gaan. Het voelt nogal koud. Halverwege houdt ze de tondeuse even stil en versnelt dan, tot boven naar mijn kruin.
Mijn God, wat heb ik gedaan denk ik.
Terwijl ik diepe zuchten laat tussen haar borsten voel ik haar mijn achterhoofd millimeteren. Het voelt zo kil, dat het niet anders dan heel kort kan zijn.

Ze zet de tondeuse even uit en streelt mijn nek, pakt mijn kin en zegt “Doe je hoofd maar weer omhoog. Voel maar”/ en ze leidt mijn hand naar mijn nek.

“Wil je het ook zien?” Ze pakt haar telefoon en maakt snel een foto. Mijn ademhaling stokt als ik die zie. Zo kort heb ik het nog nooit gehad.

“En?” vraagt ze. “Wel héél erg kort” zeg ik.

Ze pakt de tondeuse weer, draait wat aan het wieltje en weer een piep.
Met haar linkerhand wrijft ze mijn haar aan de voorkant naar achter en ze zegt
” oh ….kan nog véél korter hoor.”

Met een trage lange beweging schuift ze de tondeuse van het midden van mijn voorhoofd helemaal naar mijn kruin. Ondanks dat ze met de schaar daar al behoorlijk korte metten had gemaakt, zie ik een berg haar voor me vallen.
Ik maak me geen illusie dat er meer dan een paar millimeters resteren.
Eliza zegt “wat ik wil, toch …?”

Ik houd het niet meer en bereik een hoogtepunt op het moment dat ze de volgende baan trekt van boven mijn oor in opwaartse richting. Dan de andere kant.
“Oh, heerlijk” kreunt ze. Met lange halen gaat ze verder. Grote plukken vallen.
Als afwerking gaat ze nog ontelbare keren zachtjes met de tondeuse over mijn hele hoofd. Ze legt ‘m neer en we omarmen en zoenen elkaar lange tijd.

Uiteindelijk wrijft ze alle haren van me af en van haar zelf. Ze zegt “Dankjewel voor dit cadeautje lieverd. Ik vond het heel erg fijn.”

We douchen samen en Eliza wast mijn haar of wat daar van over is overvloedig en intens. De vele kleine haartjes die aan ons beide kleven spoelt ze af. Ik kleed me aan. Bij het vertrek langs de achterdeur durf ik niet in de spiegel te kijken die daar hangt. Ik voel nog wel even voor ik in de auto stap. Iets ja, een enkele millimeter of hooguit vier …misschien …. mijn God wat heb ik gedaan. Was dit nu écht wat ik wilde. Het was in ieder geval wél wat Eliza wilde …

Leave a Reply

clipper-banner