Home » Language » Dutch » Satijnen rok

clipper-banner
Our Reader Score
[Total: 2   Average: 3.5/5]

al vele jaren wist ik het zeker mijn moeder vertelde iedereen dat ik een jongen was. Ik wist niet beter en leke keer moest ik mee naar de kapper voor een zogenaamd bloempot model. Nu ben ik 22 jaar en wilde ik na vele jaren eens afrekenen met het verleden. Ik nam vorige week woensdag vrij en ben vanf 9:00 naar de winkels in de stad getrokken om daar alles wat vrouwlijk is te kopen, ten eerste naar de lingerie store alwaar ik een string en een klein bh tje kocht.

Mijn ondergoed ging ik gelijk dragen en een satijnen hempje klede het mooi af. Toen gelijk door naar de gothic store waar ik een wijde lilla blouse en op de knielengte wijde satijnen setje kocht met laarzen en kousen. Op en top vrouw! Maar nu kwam het mijn make up en haar moesten worden gedaan. Ik liep langs de dameskapsalon en zag dat het er rustig was, en stapte naar binnen. de dame zei, kom binnen je bent gelijk aan beurt. Wat zou je graag willen zei ze en ze liet me boeken zien, maar ik wilde een ding. Iets korter meer niet zei ik! Ze begon te knippen en te punten, en na een minut of 10 was ze klaar. Ik stapte uit de stoel en wilde gaan betalen, alwaar ik een meisje door het voorraam zag met een opgeschoren kapsel, en ik zei dat wil ik ook!

Dat hoefde geen probleem te zijn en ik mocht weer gaan zitten.

Ik kreeg nu een papieren sluiting om mijn nek en een lange witte cape, en ik vroeg waar dat voor was. Ik kreeg niet een rechtstreeks antwoord en de dame zei dat haar collega het overnam van haar.

Nu kwam er een meisje aan met stevige billen en grof gebouwd en die zei, zo jij wilt iets opgeschoren worden! Ik zei ja ja, maar niet te veel opscheren hoor! De dame starte een tondeuze en drukte mijn hoofd naar voren en ik voelde de tondeuze in mijn nek opkomen.

Geiligheid spoot door mijn lichaam, en het stringetje spande in mijn kontje. Dit was een lekker gevoel zeg! eens bijna boven aan min hoofd aangekomen trok ze de tondeuze weg een die schherde een nieuwe baan op mijn achterhoofd. Ik werdt wilt en supergeil. Ik zei tegen haar ga door ga door. Ze lachte en zei "alles dan maar mevrouw!" Ik zei zachtjes graag. Ze maakt het helemaal af en ik mocht met 0,02mm naar huis. Mijn vriend kwam thuis en zijn mond viel open zag mij in mijn kleren en mooie hoofd. Voordat we er erg in hadden lagen extreem op zijn grieks te neuken, dit maakte het compleet

Leave a Reply

clipper-banner